نام : حمید![](http://kerman.sajed.ir/images/gallery/dg_pictures/846C4E16F93D-1.jpg)
نام خانوادگی: ایرانمنش
سال تولد 1334
وضعیت تاهل : متاهل
محل تولد: کرمان
آخرین مسئولیت : فرمانده گردان
تاریخ شهادت: خرداد 1361 عملیات بیت المقدس
زندگینامه
بعد از تولد شهید ایرانمنش مادرش به علت تالمات روحی قادر به نگهداری اونبود. و کودکی رانزد دایه گذراند و سپس به پرورشگاه سپرده شد.
یازده ساله بود که به آغوش گرم خانواده بازگشت اما گرمای این کانون پرمحبت با فوت پدر و مادر دیری نپائید.
آغاز نوجوانی اش با زمزمه های مخالفت علیه حکومت پهلوی توام بود ، حمید در آغوش جلسات مذهبی و کتابهای روشنگر گرم شد.
سپاه خانه اصلی حمید شد واز همین جا برای مبارزه با احزاب آتش افروز به کردستان رفت و بخاطر شجاعت و جسارتش در مبارزه با اشرار به او < حمید چــــریک > می گفتند و پس ازبازگشت از کردستان به جبهه های جنگ رفت و در عملیاتهای مختلف شرکت کرد او با شایستکی تمام فرمانده گردان شد.
در عملیات بیت المقدس که به آزاد سازی خرمشهر منجر شد حمید با رزمی متحورانه در حالیکه بیش از
بیست گلوله به تنش نشسته بود به شهادت رسید.
فرازی ازوصیت نامه شهید
السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین (ع)
شما برای خدا قیام کرده اید نه برای شکم . و تا آنجائی که مشاهده نموده ایم قیام شما خدائی بوده است. بگذارید فرزندتان با آداب کامل اسلامی بزرگ شوند وسعی کنید سه بعد سیاسی و رکن اساسی را که اسلام برآن توجه دارد وملت هم متوجه آن شده است ازدست ندهید ، قرآن را جهت هدایت و نهج البلاغه را جهت مردم داری و طریقه حکومت و صحیفه سجادیه را جهت آمرزش و طلب مغفرت و دعا به درگاه خدارا از دست ندهید که همین سه رکن حافظ این ملت شهید پرور اسلامی می باشد.
http://kerman.sajed.ir