0

گلم به بايرن را به هواداران شالكه تقديم مي‌كنم

doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

گلم به بايرن را به هواداران شالكه تقديم مي‌كنم

بازيکن اسپانيايي جديد تيم شالکه گفت: گلم به بايرن را به هواداران شالکه تقديم مي‌کنم.

رائول گونزالس در گفت‌وگويي با سايت باشگاهش اظهار داشت: گل‌هاي که به تيم بايرن‌مونيخ زدم، ‌را به همه هواداران شالکه که مرا به گرمي و با آغوش‌باز پذيرا شدند، تقديم مي‌کنم.

اين بازيکن که شب گذشته در ديدار نهايي پيکارهاي چهارجانبه ليگاتوتال‌کاپ که پس از مدت کوتاهي از ورودش به جمع آبي‌پوشان، دو گل در پيروزي 3 بر يک زد، به نکات ديگري نيز دراين گفت‌وگو اشاره کرد که مشروح آن به اين شرح است:

*آقاي رائول، شما در بازي دوم‌تان براي شالکه، دو گل به ثمر رسانديد. به ويژه گل دوم‌تان که باعث شادي بسيار هواداران شد.

اين گلي نمونه‌ از من بود که مثل آن را اغلب زده‌ام. من اين گل را به هواداران تيم که مرا با ‌آغوشي باز پذيرا شدند، تقديم مي‌کنم.

*شما روز چهارشنبه قبل به عضويت تيم گيلزن‌کرشني درآمديد.براي شما چقدر اهميت داشت که به فاصله مدتي کوتاه بتوانيد همراه با تيم جديدتان تجربه بازي بدست آوريد؟

من خيلي خوشحال هستم که در اينجا و بازي‌هاي ليگاتوتال‌کاپ توانستم بازي کنم. بديهي است پس از تمرينات، بسيار حائزاهميت است هماهنگي بدست‌آورم. اکنون احساس خوبي دارم و خوشحالم با دو گلم توانستم به شالکه کمک کنم قهرمان اين پيکارها شود.براي شروع درخششي بهتر از اين وجود نداشت.

*اولين روزهاي حضورتان در تيم شالکه چطور بوده؟

هم‌تيم‌هاي خيلي خوب از من استقبال کردند و پذيرايم شدند تا راحت‌تر به اوضاع اينجا خو بگيرم. در عين حال خيلي خوشحالم در يک چنين تيم باکيفيتي مي‌توانم بازي کنم.

*برداشت شما از هواداران شالکه چيست؟ مي دانستيد که چه فضاي در ولتينز‌آره‌نا درانتظارتان است؟

کريستوف متسلدر که با او در رئال‌مادريد نيز هم‌تيمي بودم، قبل از انتقالم خيلي چيزهاي خوب و مثبت هواداران شالکه را برايم گفته بود ولي وقتي وارد ورزشگاه شدم،‌به واقع شگفت زده شده و حيرت کردم. اين جو واقعا عالي است و شالکه هواداران بسيار خوبي دارد.خود همين به بازيکني مثل من انگيزه کار بيشتر در اينجا مي‌دهد.

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

چهارشنبه 13 مرداد 1389  12:32 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها