0

موس و کیبورد کار نمیکنه

hadialone3250
hadialone3250
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 6

موس و کیبورد کار نمیکنه

سلام به همه
دوستان من کامپیوتر رو روشن کردم و فلش رو زدم به کامپیوتر یکدفعه کامپیوتر ریست شد و وقتی که دوباره آمد بالا نه موسش کار میکرد نه کیبوردش. موس و کیبورد رو تو چند سیستم دیگه امتحان کردم کار کرد ولی چند موس و کیبورد رو روی سیستم خودم امتحان کردم کار نکرد من حدس زدم که قسمت ps2 روی مادربرد سوخته برای همین رفتم تبدیل یو اس بی به پی اس 2 گرفتم بازم آزمایش کردم ولی کار نکرد یعنی قسمت یو اس بی اش هم کار نمیکنه حتی فلش که میزنم چراغ فلش روشن نمیشه خلاصه هیچ چیزش کار نمیکنه
به نظرتون مشکل از کجاست؟؟؟

سه شنبه 22 آذر 1390  1:38 PM
تشکرات از این پست
amirali123
siavash_parsa
siavash_parsa
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 11

پاسخ به:موس و کیبورد کار نمیکنه

در کیس باز کن و کابل یو اس بی جلو رو از مادربورد به یه پورت دیگه وصل کن...در ضمن cmos را از طریق جامپرای مادربورد clear کن و setup default. 

مد روز   ****   زیبا مد   ****   گل ناز

چهارشنبه 23 آذر 1390  12:46 PM
تشکرات از این پست
amirali123
aryanss
aryanss
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 683

فلشی که زدی واسه خودت بود ؟ یا اولین بار بود میزدی

میخوم اینو بگم که امکان ویروسی شدنش هست

یا اینکه فلش چینی بوده و استاندارد نبوده برا همین یه جور اتصالی ایجاد کرده به مادربردت صدمه زده

از گناه متنفر باش نه از گناهکار ...

چهارشنبه 23 آذر 1390  2:00 PM
تشکرات از این پست
amirali123
mohraz
mohraz
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 18

تو ویندوز کار نمیکنه؟ آیا میتونی وارد بایوس بشی ؟

***اللهم عجل لولیک الفرج***

چهارشنبه 30 آذر 1390  10:03 AM
تشکرات از این پست
amirali123
masoodatri
masoodatri
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 3

متاسفانه این مشکل رو هم من پیدا کردم ... یکی از مشتریان کافی نت فلشش رو به سیستم زد و وقتی من رو صدا کرد تا بپرسه چرا فلش کار نمیکنه دیدم فلش در حد انفجار داغ شده و سیستم هنگ کرده ... خاموش روشن که کردم دیگه نه موس رو میشناسه نه کیبورد رو .... موس و کیبورد رو روی سیستم های دیگه تست کردم و سالم بودند اما متاسفانه اصلا روی این سیستم نه یو اس بی جواب میده و نه پی اس تو /// واقعا موندم /// یک کارت یو اس بی هم داشتم روی اسلات پی سی آی نصب کردم اون هم جواب نداد ... دوستان اگه نظری دارن یا پیشنهادی یا مشکل مشابهی که حل شده خوشحال میشم بگند ...

چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392  1:32 AM
تشکرات از این پست
amirali123
voiceofrain
voiceofrain
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2005

(در صورتی که به هیچ عنوان پورت های USB کار نمی دهد، بمنظور استفاده از توضیحات ذیل نسبت به تهیه موقت یک صفحه کلید و ماوس PS2 اقدام نمائید)

هر سخت افزاری برای اتصال به کامپیوتر از از نرم افزار درایور استفاده می کند در هنگام بروز مشکل با اغلب سخت افزارها در بیشتر اوقات می توان با نصب مجدد درایور مشکل را برطرف کرد اما این کار در مورد پورت های USB  آن طور که باید کار نمی کند . در اینجا برخی از روشهایی که شما می توانید به عیب یابی پرت USB  در سطح نرم افزاری بپردازید را بررسی می کنیم .

راه اندازی مجدد کامپیوتر
اگر پورت های USB  کار نمی کنند . اولین و ساده ترین راه برای رفع مشکل راه اندازی مجدد دستگاه است . با این  کار اگر هر گونه مشکلی در بارگزاری درایورها به وجود آمده باشد برطرف خواهد شد .

اجرای مدیریت دستگاه (Device Manager )
اگر به دلایلی قادر به راه اندازی مجدد دستگاه نیستید . می توانید به قسمت Device Manager مراجعه کنید باری این کار کافیست عبارت “devmgmt.msc” را در قسمت start  run  تایپ کنید . سپس در پنجره بازشده بر روی Computer  کلیک کرده و در قسمت toolbar بروی Scan for hardware changes کلیک کنید . با این کار اگر دستگاه اگر تغییرات سخت افزاری USB را مشاهده کند آن را اعمال خواهد کرد و به احتمال زیاد مشکل حل خواهد شد .

غیر فعال کردن کنترل کننده USB  
را دیگر برای رفع عیب نرم افراری USB  غیر فعال کردن و سپس نصب مجدد دستگاه های کنترل کننده USB  است . برای انجام این کار ابتدا باید همانطور که قبلاً گفته شد به قسمت Device Manager سیستم رفته بر روی کنترل کننده های USB  (Universal Serial Bus controllers) راست کلیک کنید و تمامی آنها را حذف کنید . سپس کافیست کامپیوتر را راه اندازی مجدد کنید . تا کنترل ها به طور خدکار نصب شوند

درایور  پورت USB را به روز رسانی کنید

دلیل دیگر برای عدم کارکرد صحیح پورتهای USB می تواند قدیمی بودن درایور های آنها باشد . که تنها راه رفع مشکل جستجو و نصب مجدد آنهاست . شما می توانید از سایت تولید کننده دستگاه برای دانلود درایور مناسب استفاده کنید . درایور مناسب باید مشکل شما را حل کند .

تست USB خارج از سیستم عامل

در صورتی که امکان ورود به تنظیمات بایوس را دارید، نسبت به قراردادن تنظیمات روی حالت پیش فرض اقدام نمائید حتی بهتر است از جامپر Clear Cmos روی مادبورد و خارج کردن باتری مادربورد استفاده نمائید، پس از آن سیستم را از USB بوت نمائید ببینید پورت USB شناسایی می شود یا خیر؟ اگر راه اندازی شد و پورت را شناسایی کرد در سیستم عامل نیز تست کنید، اگر مشکل هنوز وجود داشت نسبت به تعویض ویندوز اقدام نمائید.

من امیدوارم با خواندن مقاله بالا مشکل شما با USB حل شده باشد . اگر هیچ یک از روشهای بالا کار نمی کند احتمال دارد که پورت USB  از لحاظ فیزیکی آسیب دیده باشد . در این صورت بهتر است آن را تعویض کنید یا برای تعمیر به یک تکنیسن کامپیوتر مراجعه کنید . ولی به طور معمول مشکلات USB به سطح نرم افزاری محدود می شود و امکان اینکه به طور فیزیکی آسیب ببیند بسیار کم است و شما می توانید با استفاده از راه حل های گفته شده مشکل را برطرف کنید .

بـازم با گریه خوابم برد       بـازم خواب تــــو را دیدم

دوباره....

چقدر غمگینم و تنـــها  چقدر می خوام که باز بـارون بباره

بزن بــارون  ببار آروم  بروی پلکای خسته ام

بزن بــارون تو می دونی هنوزم یاد اون هستم

شنبه 14 اردیبهشت 1392  1:26 PM
تشکرات از این پست
amirali123
catcat
catcat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6699

نقل قول voiceofrain

(در صورتی که به هیچ عنوان پورت های USB کار نمی دهد، بمنظور استفاده از توضیحات ذیل نسبت به تهیه موقت یک صفحه کلید و ماوس PS2 اقدام نمائید)

هر سخت افزاری برای اتصال به کامپیوتر از از نرم افزار درایور استفاده می کند در هنگام بروز مشکل با اغلب سخت افزارها در بیشتر اوقات می توان با نصب مجدد درایور مشکل را برطرف کرد اما این کار در مورد پورت های USB  آن طور که باید کار نمی کند . در اینجا برخی از روشهایی که شما می توانید به عیب یابی پرت USB  در سطح نرم افزاری بپردازید را بررسی می کنیم .

راه اندازی مجدد کامپیوتر
اگر پورت های USB  کار نمی کنند . اولین و ساده ترین راه برای رفع مشکل راه اندازی مجدد دستگاه است . با این  کار اگر هر گونه مشکلی در بارگزاری درایورها به وجود آمده باشد برطرف خواهد شد .

اجرای مدیریت دستگاه (Device Manager )
اگر به دلایلی قادر به راه اندازی مجدد دستگاه نیستید . می توانید به قسمت Device Manager مراجعه کنید باری این کار کافیست عبارت “devmgmt.msc” را در قسمت start  run  تایپ کنید . سپس در پنجره بازشده بر روی Computer  کلیک کرده و در قسمت toolbar بروی Scan for hardware changes کلیک کنید . با این کار اگر دستگاه اگر تغییرات سخت افزاری USB را مشاهده کند آن را اعمال خواهد کرد و به احتمال زیاد مشکل حل خواهد شد .

غیر فعال کردن کنترل کننده USB  
را دیگر برای رفع عیب نرم افراری USB  غیر فعال کردن و سپس نصب مجدد دستگاه های کنترل کننده USB  است . برای انجام این کار ابتدا باید همانطور که قبلاً گفته شد به قسمت Device Manager سیستم رفته بر روی کنترل کننده های USB  (Universal Serial Bus controllers) راست کلیک کنید و تمامی آنها را حذف کنید . سپس کافیست کامپیوتر را راه اندازی مجدد کنید . تا کنترل ها به طور خدکار نصب شوند

درایور  پورت USB را به روز رسانی کنید

دلیل دیگر برای عدم کارکرد صحیح پورتهای USB می تواند قدیمی بودن درایور های آنها باشد . که تنها راه رفع مشکل جستجو و نصب مجدد آنهاست . شما می توانید از سایت تولید کننده دستگاه برای دانلود درایور مناسب استفاده کنید . درایور مناسب باید مشکل شما را حل کند .

تست USB خارج از سیستم عامل

در صورتی که امکان ورود به تنظیمات بایوس را دارید، نسبت به قراردادن تنظیمات روی حالت پیش فرض اقدام نمائید حتی بهتر است از جامپر Clear Cmos روی مادبورد و خارج کردن باتری مادربورد استفاده نمائید، پس از آن سیستم را از USB بوت نمائید ببینید پورت USB شناسایی می شود یا خیر؟ اگر راه اندازی شد و پورت را شناسایی کرد در سیستم عامل نیز تست کنید، اگر مشکل هنوز وجود داشت نسبت به تعویض ویندوز اقدام نمائید.

من امیدوارم با خواندن مقاله بالا مشکل شما با USB حل شده باشد . اگر هیچ یک از روشهای بالا کار نمی کند احتمال دارد که پورت USB  از لحاظ فیزیکی آسیب دیده باشد . در این صورت بهتر است آن را تعویض کنید یا برای تعمیر به یک تکنیسن کامپیوتر مراجعه کنید . ولی به طور معمول مشکلات USB به سطح نرم افزاری محدود می شود و امکان اینکه به طور فیزیکی آسیب ببیند بسیار کم است و شما می توانید با استفاده از راه حل های گفته شده مشکل را برطرف کنید .

با سلام  و عرض ادب

با تشکر از زحماتون  دست شما درد نکنه /عالی بود

دوشنبه 16 اردیبهشت 1392  10:43 PM
تشکرات از این پست
amirali123
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

با سلام

يه سوالي داشتم درمورد نحوه كار كرد ن ماوس

اين ماوس  دوستان درست كار نميكنه يعني خود ماوس درسته ها حتي ماوس ديگه اي هم امتحان كرده گفته همين طوريه

به طوري كه وقتي ماوس رو ميخواد به يه نقطه ببره تو چند سانتي متري اون محل سرعت حركت اون اشاره گر كمتر ميشه مثل اينكه با دست مثلا اگه از لحاظ نمره بگم 10 نمره بالا ميبره ولي ماوس 6 نمره بالا ميره و تا اون نكته بايد خيلي اين طرف و اون طرفش بكنه تا بره دقيق اون نكته

مشكل چي ميتونه باشه

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

یک شنبه 4 خرداد 1393  9:35 AM
تشکرات از این پست
voiceofrain
voiceofrain
voiceofrain
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2005

نقل قول amirali123

با سلام

يه سوالي داشتم درمورد نحوه كار كرد ن ماوس

اين ماوس  دوستان درست كار نميكنه يعني خود ماوس درسته ها حتي ماوس ديگه اي هم امتحان كرده گفته همين طوريه

به طوري كه وقتي ماوس رو ميخواد به يه نقطه ببره تو چند سانتي متري اون محل سرعت حركت اون اشاره گر كمتر ميشه مثل اينكه با دست مثلا اگه از لحاظ نمره بگم 10 نمره بالا ميبره ولي ماوس 6 نمره بالا ميره و تا اون نكته بايد خيلي اين طرف و اون طرفش بكنه تا بره دقيق اون نكته

مشكل چي ميتونه باشه

با سلام

در ویندوز 7 و 8 با تایپ mouse در بخش استارت به پنجره تنظیمات ماوس یا mouse properties وارد شوید و در سربرگ pointer options در بخش motion نسبت به قراردهی نوار کشویی سرعت در وسط اقدام نمایید، پس از apply بررسی کنید مشکل حل شده یا خیر؟ اگر وضعیت بهتر شده ولی هنوز ایده آل نیست، مجددا  نسبت به کم کردن سرعت اقدم کنید.

موفق باشید

بـازم با گریه خوابم برد       بـازم خواب تــــو را دیدم

دوباره....

چقدر غمگینم و تنـــها  چقدر می خوام که باز بـارون بباره

بزن بــارون  ببار آروم  بروی پلکای خسته ام

بزن بــارون تو می دونی هنوزم یاد اون هستم

پنج شنبه 8 خرداد 1393  10:02 AM
تشکرات از این پست
amirali123
دسترسی سریع به انجمن ها