0

جندالشیطان جایگزین منافقان

ayeneh
ayeneh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2761

حوالی سال 78 و پس از ترور شهید صیاد شیرازی به دست منافقان و افشای نقش امریکا و کشورهای غربی در حمایت از گروهک منافقین برای اعمال تروریستی در ایران، غرب در تغییر موضعی آشکار نام این گروهک را در لیست سازمان‌های تروریستی قرار داد. در آن زمان بسیاری از سیاسیون وابسته به دولت وقت این اقدام را عملی مبارک و آن را سرآغاز رابطه میان ایران و امریکا عنوان کردند اما آنها هیچگاه نمی‌دانستند که امریکا منافقین را مانند دستمال کثیف به سطل زباله انداخته و حمایت‌های خود را به گروهک جندالشیطان شیفت داده‌اند. در حقیقت این عملی استراتژیک برای ایجاد یک عامل جدید در راستای تحقق اهداف امریکا در ایران بود. این حمایت‌ها از جندالله با حمله امریکا به افغانستان شدت بیشتری گرفت. موضوعی که عبدالمالک ریگی سرکرده معدوم گروهک تروریستی جندالشیطان به آن اعتراف کرده است.

ریگی در اعترافات خود می‌گوید: در دیدار با عوامل سازمان جاسوسی سیا در دوبی به من قول حمایت همه‌جانبه و در اختیار گذاردن پایگاهی با تسلیحات نظامی در نزدیک منطقه داده شده بود. زمانی که در مراکش بودم نمایندگان امریکا یا اسرائیل به‌من لیستی از افراد در تهران را داده بودند تا آنها را ترور کنیم. ما در کازابلانکای مراکش با افرادی که خود را نمایندگان ناتو معرفی می‌کردند دیدار کردیم. همه اصرار مذاکره‌کنندگان بر این بود که جندالله عملیات را از منطقه مرزی و بلوچستان به پایتخت کشور یعنی تهران منتقل کند.

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم

سه شنبه 12 مرداد 1389  12:00 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها