مدیرکل تبلیغات اسلامی استانحجتالاسلام مهدی ستوده پیش از ظهر امروز در نشست با فعالان عرصههای قرآنی در اردبیل اظهار داشت: فراخوان مربوط به شرکت در این کنگره از طریق رسانههای مختلف به ویژه سایت اداره کل تبلیغات اسلامی منتشر شده و در بیش از پنج محور این کنگره اواسط ماه گرانقدر صفر با هدف تجلیل از شاعران و پدیدآورندگان آثار عاشورایی در مجتمع فدک اردبیل برگزار میشود.
این مسئول در ادامه سخنان خود به برگزاری مناسب و شایسته دو تجمع عظیم و گسترده مردم در عصر تاسوعا و عاشورا در اردبیل اشاره کرد و گفت: این حضور منسجم و منضبط نشان داد که اردبیل سرآمد بسیاری از استانها و حتی کشورها در عزاداری برای سیدالشهدا و خاندان پاکش است که مردم بیریا و در یک رنگ واحد در سوگ و حزن فرزند پیامبر و حضرت علی (ع) به صحنه آمده و قدرت و صلابت عاشورایی خود را نشان میدهند.
ستوده در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیتهای قرآنی در استان اردبیل و حجم عظیم کارها با وجود کمبود اعتبارات در این حوزه اشاره کرد و گفت: اختصاص 200 میلیون تومان اعتبار به سازمان تبلیغات اسلامی برای انجام فعالیتهای قرآنی در مقابل حجم عظیم کارهایی که در این فضا انجام میشود بسیاری اندک و کم است.
ستوده اضافه کرد: مربیان و اساتید قرآنی هر چند بیشتر با محوریت معنوی و کسب فضایل انسانی و اسلامی پا به این عرصه میگذارند اما گاه پرداختیهای ما به آنها به قدری اندک است که حتی بعد از گذشته سه ماه دست مزدی اندک به آنها پرداخت میشود.
وی یکی از شرح وظایف این سازمان را در حوزه قرآنی حمایت از تشکیل تشکلهای قرآنی و فعالیتهای مثمر ثمر در این حوزه اعلام کرد و گفت: بهرهگیری از شیوه مکتبخانه قدیم و یا داشتن برنامه مشخص برای انسجامبخشی به فعالیتهای قرآنی راهکاری مناسب است که در موضوع آموزش و ترویج قرآن کریم میتواند جامعه ما را از برخی آسیبها و تهدیدها در امان نگه دارد.
این مسئول ادامه داد: با توجه به پیشرفت علوم و افزایش جمعیت و نیز گستردگی کانونهای قرآنی نمیتوان از شیوههای سنتی قدیمی در این باب استفاده کرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل مسایل تربیتی و آموزشی را استاد محور دانست و افزود: هر اندازه در زمینه تربیت نیروی انسانی توانا و کارآمد گامهای موثری برداشته شود به همان میزان شاهد موفقیتهای بیشتری خواهیم بود.
به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، این مسئول تربیت اساتید قرآنی توانمند و مجرب و گستردگی فعالیت آموزش فراگیران را از برنامههای اولویتدار توصیف کرد و بر ضرورت تقسیم کار، استفاده بهینه از فناوریهای ارتباطات و اطلاعات، توسعه مراکز آموزش قرآن کریم و همچنین استفاده از تمام ظرفیتهای آموزشی نظارت و ارزشیابی مستمر تاکید کرد.
وی در پایان سخنان خود فعالیت 13 عنوان برنامه در دارالقرآن کریم را یادآور شد و گفت: در پنج سال متوالی دارالقرآن تبلیغات اسلامی اردبیل حایز رتبه برتر کشوری شده و توانسته است با فعالیتهای مستمر و کارآمد ارزشمندی خود را به اثبات برساند. اردبیل گفت: استان اردبیل ماه آینده میزبان پنجمین کنگره شعر عاشورایی در اردبیل است.