0

آلو کباب با مرغ محلی

 
papeli
papeli
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1388 
تعداد پست ها : 12867
محل سکونت : قم

آلو کباب با مرغ محلی

مواد مورد نیاز:                                

مرغ محلی                      1 عدد

آلو                                 500 گرم

زرشک                           به مقدار لازم

آبغوره                             نصف پیمانه

پیاز                                2-1 عدد

رب گوجه فرنگی               2-1 قاشق غذاخوری

روغن                             به مقدار لازم

نمک و ادویه                    به مقدار لازم

طرز تهیه:

مرغ را با کمی روغن کاملا سرخ می کنیم .آلوها را که ازنیم ساعت قبل خیسانده ایم را با پیاز تفت مختصری می دهیم.سپس رب گوجه فرنگی و نمک و ادویه را هم اضافه کرده ،کمی تفت می دهیم .آلوها را داخل شکم مرغ ریخته و می دوزیم.مرغ و مابقی آلو را با حدود یک لیوان  آب داخل قابلمه ریخته و روی شعله ملایم می گذاریم.ممکن است در حین پخت هم مقداری آب اضافه کنیم. بعد از حدود یک ساعت که مرغ پخت و به اندازه نصف لیوان آب ته قابلمه باقی ماند ، آبغوره را اضافه می کنیم و بعد از حدود پنج دقیقه گاز را خاموش می کنیم .


kb9j_img_3241.jpg

شهر من یک گل به نام حضرت معصومه دارد.

شنبه 28 آبان 1390  4:04 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها