مواد مورد نیاز:
مرغ محلی 1 عدد
آلو 500 گرم
زرشک به مقدار لازم
آبغوره نصف پیمانه
پیاز 2-1 عدد
رب گوجه فرنگی 2-1 قاشق غذاخوری
روغن به مقدار لازم
نمک و ادویه به مقدار لازم
طرز تهیه:
مرغ را با کمی روغن کاملا سرخ می کنیم .آلوها را که ازنیم ساعت قبل خیسانده ایم را با پیاز تفت مختصری می دهیم.سپس رب گوجه فرنگی و نمک و ادویه را هم اضافه کرده ،کمی تفت می دهیم .آلوها را داخل شکم مرغ ریخته و می دوزیم.مرغ و مابقی آلو را با حدود یک لیوان آب داخل قابلمه ریخته و روی شعله ملایم می گذاریم.ممکن است در حین پخت هم مقداری آب اضافه کنیم. بعد از حدود یک ساعت که مرغ پخت و به اندازه نصف لیوان آب ته قابلمه باقی ماند ، آبغوره را اضافه می کنیم و بعد از حدود پنج دقیقه گاز را خاموش می کنیم .