شیرینی رزت دارچینی
مواد لازم : آرد 150 گرم دارچین نصف قاشق چایخوری کره نرم 100 گرم پنیر خامه ای 50 گرم شکر 90 گرم وانیل 1/8 قاشق چایخوری زرده تخم مرغ 1 عدد شکلات چیپسی به مقدار لازم
طرز تهیه :
طرز تهیه : کره ، پنیر خامه ای و شکر با هم زن برقی بزنید تا به شکل کرم در اید . زرده تخم مرغ و وانیل را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید مواد آماده را داخل قیف با ماسوره شکوفه ریخته و با فاصله 2 سانت روی سینی از پیش چرب شده ریخته و روی آنها شکلات چیپسی قرار دهید و در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید یا تا زمانی که زیر شیرینی کمی طلایی شود . این شیرینی 10 روز در ظرف در دار و جای خنک ماندگاری دارد