طرزتهیه شیرینی گلابی
شیرینی زیبا و خوش طعمی که شبیه گلابی شکل داده میشود و مناسب میهمانیهای نوروز است، در این شیرینی به جای کارانفیل میتوانید از خلال بادام برشته شده نیز استفاده کنید و یا هر ماده ای که خوراکی باشد و به زیبایی و طبیعی تر جلوه کردن هر چه بیشتر این شیرینی کمک کند، کارانفیل یا میخک عطر بسیار خوبی نیز به این شیرینی میدهد ، کارانفیل را با نام میخک نیز میتوانید از عطاری ها تهیه کنید
.
مواد لازم
:
تخم مرغ .................. 1 عدد
كره يا مارگارين .......... 125 گرم
پودر شكر ................. يك ليوان
آرد ......................... يك فنجان
نشاسته گندم .......... به ميزان لازم
وانيل 5 گرم .............. نصف قاشق چايخوري
ميخك يا كارانفيل ........ به ميزان لازم
طرز تهيه
:
كره نرم شده در محيط آشپزخانه را به همراه تخم مرغها درون ظرفي بريزيد و تا زماني كه به شكل كرم درآيد هم بزنيد ، پودر شكر را اضافه كرده و مخلوط كنيد
.
وانيل و آرد را اضافه كرده هم بزنيد و سپس خمير را ورز دهيد
نشاسته را كم كم اضافه كنيد و خمير را ورز دهيد تا زماني كه خمير به دست نچسبد و خميري نرم داشته باشيد
.
از خمير به اندازه گردو برداريد و با دست به شكل گلابي درآوريد و با يك عدد ميخك بالاي گلابي را زيباتر كنيد
.
بعد از اينكه شیرینی ها را در سيني فر چيديد روي هر كدام از آنها يك عدد ميخك بگذاريد و كمي فشار دهيد تا به داخل خمير برود .... شيريني ها را در دماي
150
درجه سانتيگراد فر تا زماني كه روي شيريني ها كمي طلايي شود بپزيد
.
نكته
:
اگر نشاسته گندم در دسترس نبود ميتوانيد از نشاسته ذرت استفاده كنيد
.