مسئول کانونهای فرهنگی مساجد مازندران: فقر تجهیزاتی کتابخانههای مساجد مازندران باید برطرف شود
خبرگزاری فارس: خبرگزاری فارس: مسئول کانونهای فرهنگی و هنری مساجد مازندران گفت: رفع فقر تجهیزاتی کتابخانههای مساجد مازندران ضروری است.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی دبیرخانه کانون مساجد مازندران، محمد فوقی اظهار داشت: کتابخانههای مساجد در بسیاری از مکانها با کمترین امکانات شکل راهاندازی و تجهیز میشوند که رفع فقر تجهیزاتی کتابخانه مساجد نیازمند به حمایت استانداری از بودجه شاخصهای فرهنگی 18 درصد است که تاکنون تحقق پیدا نکرده است.
وی خاطرنشان کرد: هم اکنون 294 کتابخانه عمومی مساجد در استان زیر نظر دبیرخانه هیئت نظارت بر کانونهای فرهنگی و هنری مساجد مازندران فعالت میکنند که تعداد 163 کتابخانه عمومی مساجد و 131 کتابخانه باز مساجد هستند.
وی اظهار داشت: از نظر خدمات رسانی و پذیرش اعضای کتابخانه مساجد مازندران بسیار خوب عمل کردهاند و با توجه به اینکه خانوادههای مازندرانی، موافق حضور فرزندانشان به ویژه دختران در کتابخانه مساجد به عنوان محلی امن و قابل اعتماد هستند که جوانان و نوجوانان زیادی به عضویت کتابخانههای مساجد مازندران درآمدهاند.
فوقی تصریح کرد: با توجه به استقبال بینظیر مردم و به ویژه دانشآموزان و دانشجویان از کتابخانههای مساجد لازم است تا توجه بیشتری به کتابخانه مساجد مبذول شود و برخی از مساجد شهرهای بزرگ درآمدزایی دارند و در شهرستانها و مناطق محروم و روستایی، کمکهای مردمی در حد بسیار پایینی قرار دارد و جوابگوی تقاضای روزافزون جوانان نیست.
این مسئول بیان کرد: اگر قرار باشد که مساجد بخواهند در راستای رسالت فرهنگی و مقابله با جنگ نرم نظام سلطه و ایجاد بصیرت و تبیین آموزههای دینی قدم بردارند، لازم است با توجه بیشتر و تجهیز مناسبتر آنها، جوانان بیشتری را به این مراکز متمایل کنیم.
فوقی با قدردانی از حمایتهای ستاد عالی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور در تجهیز کتابخانه مساجد، ادامه داد: فقر فرهنگی مناطق روستائی و محروم، کمبود شدید تجهیزات کتابخانهای و علاقه جوانان روستایی به کتاب، مشکلات فراروی دبیرخانه کانون مساجد مازندران است که به عزم جدی و استانی نیاز دارد تا با حمایتهای مالی استاندار و دولت خدمتگزار، کمکرسانی بیشتری به توسعه فرهنگ روستایی داشته باشیم.
مسئول کانونهای فرهنگی و هنری مساجد مازندران ابراز کرد: با توجه به نقش محوری مساجد در جذب و تشویق اقشار مختلف مرم به ویژه جوانان و نوجوانان به اسلام و نقش محوری کتابخانه مساجد در ترویج علم و دانش، کتابخانههای مساجد رشد و توسعه شگرفی یافتند که توسعه خدمات کتابخانهای، آشنایی هر چه بیشتر افراد جامعه با کتاب و کتابخانه و توسعه و ارتقای علمی نسل جوان جامعه از اهداف کتابخانه مساجد است.
وی عنوان کرد: کتابخانههای مساجد در راستای اهداف کانونهای فرهنگی و هنری و به منظور ارتقای سطح علمی و فرهنگی جوانان و نوجوانان پا به منصه ظهور نهادند که تقویت بنیه علمی جوانان و تربیت نسلی آماده برای سازندگی آینده کشور اسلامی از جمله اهداف تاسیس کتابخانه مساجد به شمار میآید.
فوقی، برگزاری شب شعر کتاب و مسجد، تجلیل از کتابداران کتابخانه مساجد، تشکیل ستاد هفته کتاب، برگزاری نمایشگاه کتاب، توزیع تجهیزات و نرم افزار و کتاب در کتابخانههای مساجد استان، افتتاح کتابخانه باز و مخزن دار، دیدار با ائمه جمعه و حضور کتابداران و مدیران کانونها در نماز جمعه، عضویت رایگان، برگزاری مسابقه کتابخوانی نماز و اثرات آن در دوران جوانی در سطح کانونها و کتاب تفسیر یوسف، تبلیغ و پیگیری مسابقه پیامکی عکس با موضوع کتابخانههای مساجد، تبلیغ و پیگیری مسابقه اینترنتی بهترین جمله با موضوع کتابخانههای مساجد، برگزاری جلسات سخنرانی و نقد کتاب در کتابخانههای مساجد، تجهیز 26 کتابخانه حوزه علمیه به کتاب، تجهیز کتابخانه عمومی مساجد به کتابهای عمومی، تجهیز کتابخانه مساجد به قفسه و میز و صندلی و تجهیز کتابخانه به نرم افزار و سی دیهای قرآنی و علمی را از برنامههای هفته کتاب و کتابخوانی دبیرخانه هیئت نظارت بر کانونهای فرهنگی و هنری مساجد مازندران اعلام کرد.
دوشنبه 23 آبان 1390 3:21 PM
تشکرات از این پست