منابع ارشد
از بین راسخونی ها کیمیدونه منابع ارشد رو از کجا باید دونست و تهیه کرد
من کارشناسی مهندسی مدیریت پروژه میخونم و دنبال منابع ارشد اونم
؟؟؟
1166
پاسخ به:منابع ارشد
سلام
شما می تونید به وب سایت modir.ir مراجعه کرده و تمام اطلاعات رو از آنجا دریافت کنید.
آخرین نمونه سولات کارشناسی ارشد
سلام و خسته نباشيد
لطفا به اين لينك مراجعه كنيد و از دكتر كامران صداقت مشاوره بگيريد يا از سايت استفاده كنيد شايد جوابتان را پيدا كنيد
دكتر كامران صداقت
امیدوارم لبخند امام زمان روزی شما باشد. باتشکر/
سلام من منابع ارشد مهندسی صنایع و مهندسی پزشکی رو میخوام!! آخه تازه میخوام یکی رو انتخاب کنم! بنظر شما کدوم یکی برا خانوم ها بهتره؟؟؟؟؟؟// لطفا جواب بدهید که فوری نیاز دارم///
نام دروس و ضرایب کارشناسی ارشد مهندسی صنایع (سراسری)
منابع کنکور کارشناسی ارشد مهندسی پزشکی( بیوالکتریک) 93
در درجه اول علاقه و استعداد در رشته مورد نظر مهمه نه موقعیت جنسی . اگر اینطور بود قطعا به دخترها اجازه نمیدادند که اغلب رشته های فنی رو انتخاب کنند بنابراین هر رشته ای که ظرفیت پذیرش دختر رو هم داره مطمئنا این قابلیت رو در دخترها هم دیدن که بهش ظرفیت دادن .فاکتورهای:((استعداد،علاقه،موقعیت شغلی،توانایی،شرایط جسمی روحی و... باید در نظر گرفته و باتوجه به شرایط هرکدام،یکی را انتخاب نمایید..))
موفق و مویدباشید
یاعلی
مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو
مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه
صفحه اختصاصی:
اولین مدرسه عشق که تأسیس شد / درس عشق علی و فاطمه تدریس شد گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی / اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی
با سلام مجدد،
از راهنمایی شما سپاسگذارم، بسیار جامع و کاربردی توضیح داده اید...
بنده تصمیم گرفتم ارشد صنایع رو انتخاب کنم،، ولی میخواهم سایت ای باشه که اگه سوالی داشتم یا راهنمایی خواستم بتونه کمکم کنه، آیا شما سایت خاصی میشناسید؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی م کنید...
Zamin k lotf nadarad Aseman ra daryab....
شما میتوانید سوالات خود را در اینجا و یا مشاوره تحصیلی راسخون>دانشگاه ویا زیر شاخه های مربوطه پرسش کرده و پاسخ خود را دریافت نمایید.
مشاوره تحصیلی راسخون
http://rasekhoon.net/conference/4024/
موفق و موید باشید
سلام توی سایت موسسه ماهان هستش.www.mahan.ac.irموفق باشی.
اگر در مورد کنکور ارشد رشته مهندسی مکانیک سوال داشتید در خدمتم
میتونی برید داخل سایتم و از انجا برام پیام بگذارید من پاسخ میدم
بنده رتبه 20 کنکور ارشد مکانیک شدم
www.hamipaper.ir
انجام پروژه های دانشجویی
انجام پایان نامه