0

مهاجم تیم فوتبال صبای نوین قم: غیبت در بازی قبل را جبران می‌کنم

haj_ghodrat_allah
haj_ghodrat_allah
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2703

مهاجم تیم فوتبال صبای نوین قم: غیبت در بازی قبل را جبران می‌کنم

خبرگزاری فارس: مهاجم گلزن تیم فوتبال صبای نوین قم گفت: با توجه به اینکه در مصاف با سفیدرود آستانه مسابقه سختی را پیش رو داریم، باید غیبت خود در بازی قبل را جبران ‌کنم.

خبرگزاری فارس: غیبت در بازی قبل را جبران می‌کنم

محمد رسولی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در قم تصریح کرد: سفیدرود آستانه در خانه خود و در حضور هوادارانش بازی‌ می‌کند، بنابراین خوب می‌دانیم که بازی سخت و دشواری پیش‌رو داریم و نسبت به بازی‌های گذشته باید چند برابر تلاش کنیم، من هم غیبتم در دیدار قبل با آرمین قزوین را با گلزنی در این دیدار جبران می‌کنم.
وی اظهار داشت: تیم سفیدرود آستانه در خانه قطعا برای متوقف کردن صبای نونی بازی می‌کند اما تیم صبای نوین هم در روزهای اخیر با مرور شیوه‌های مختلف بازی در این دوره، از هر نظر برای مقابله با میزبان خود در این دیدار خارج از خانه آماده است.  
دومین گلزن صبای نوین قم در لیگ آزادگان افزود: این بازی‌ برای ما از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، در شرایط فعلی وضعیت بسیار خوبی در جدول رده‌بندی داریم و می‌خواهیم کاری کنیم که با دست پر از مصاف با سفیدرود آستانه خارج شویم چون به فکر حفظ موقعیت خود در صدر جدول هستیم.
وی ادامه داد: انگیزه بسیار زیاد به موفقیت در لیگ آزادگان از سوی مدیران و کادر فنی ما به بازیکنان القاء شده و اکنون تیم ما تشنه کسب پیروزی برابر سفیدرود آستانه است تا روند بسیار خوب خود در لیگ این فصل و به خصوص در دیدارهای خارج از خانه را ادامه دهیم.
رسولی که از بازیکنان جوان اما با تجربه صبای نوین قم در لیگ آزادگان محسوب می‌شود، تصریح کرد: بازی‌های قبل برای ما تجربه بسیار خوبی بود و با آمادگی که بازیکنان تیم دارند، مطمئنا در بازی عصر سه شنبه مقابل سفیدرود آستانه مدعی کسب سه امتیاز خواهیم بود.
وی تاکید کرد: تمام تلاشمان را انجام می‌دهیم تا با شکست دادن تیم فوتبال سفیدرود آستانه، ضمن تکرار پیروزی‌های خوب خود در این فصل، با امیدواری به ادامه بازی‌های مرحله گروهی مسابقات لیگ دسته سوم فوتبال باشگاه‌های کشور فکر کنیم.
مهاجم تیم فوتبال صبای نوین قم که به دلیل اخراج در هفته پنجم از دیدار خانگی قبل صبای نوین قم برابر آرمین قزوین از همراهی تیمش محروم بود، ابراز داشت: وضعیت فعلی تیم در جدول رده بندی قابل قبول است بنابراین مطمئنا با پیروزی در برابر تیم سفیدرود آستانه همچنان تیمی مدعی در گروه دوم خواهیم بود.
وی تاکید کرد: تیم صبا با توجه به بضاعتی که دارد، به خوبی و در حد مطلوب توانسته است نتایج مطلوبی را کسب کند و قطعا تیمی هستیم که می‌توانیم از این هم بهتر شویم، بنابراین با جدیت تلاش می‌کنیم تا روند موفقیت‌های اخیر تیم تداوم یابد.
رسولی که در بازی‌های قبل گلزن فرصت طلبی برای تیم فوتبال صبای نوین قم بوده است، تصریح کرد: از اینکه با اعتماد کادر فنی در ترکیب اصلی صبای نوین حضور دارم، بسیار خوشحالم و امید وارم بتوانم با گلزنی در بازی فرد برای تیم صبای نوین موثر و مفید بازی کنم.
وی با بیان اینکه تمام بازیکنان تیم صبای نوین قم در آستانه بازی این هفته برابر سفیدرود آستانه در شرایط مطلوب روحی و جسمی به سر می‌برند، یادآور شد: بازیکنانی که در دیدار برابر آرمین قزوین برای برد تیم بازی کردند، در بازی این هفته با سفیدرود آستانه نیز برای تکرار موفقیت تیم تلاش خواهند کرد.
صبای نوین از بازی‌های گذشته خود چهار پیروزی، دو تساوی و 14 امتیاز به دست آورده است و در حال حاضر تیم صدرنشین جدول رده‌بندی گروه دوم لیگ آزادگان است و عصر فردا در شمال کشور به مصاف سفیدرود آستانه می‌رود.

سه شنبه 17 آبان 1390  6:48 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها