مجید اخشابی با تیتراژ سریال «گمگشته» به همه علاقمندان به موسیقی معرفی شد. کارش مورد توجه قرار گرفت هرچند که خیلی سال قبل از «میگن فرشته...
۵ سال از آخرین آلبوم شما که در بازار موسیقی کشور منتشر شده میگذرد. دلیل این دوری بلند مدت چه چیزی میتواند باشد؟
مشغله زیاد من اصلیترین دلیلی ست که میتوانم برای این موضوع به آن اشاره کنم. من در این ۵ سال فوق لیسلنس موسقیام را از دانشگاه هنر گرفتم. یکی دیگر از اهداف بلند مدت خود را نیز در این ۵ سال عملی کردم و که آن فعال کردن آموزشگاه موسیقی «همراز» بود که در آن دیپلم رسمی موسیقی را به هنرجویان اعطا میکنیم. اینها همه و همه از کارهای بزرگی بود که من در این سالها توانستم آنها را محقق کنم. در مورد آلبوم شاید نکته دیگری که باعث این تاخیر شد وسواس بیش از حد خود من بود. چون به شدت دنبال بهترین کیفیت بودم و اینکه حتما چیز ویژهای در آلبوم داشته باشم.
این دوری به نوعی با چند ترانه تیتراژ که در این چند سال اخیر خواندید به نوعی جبران شد و باعث شد فاصله بیش از این نشود.
البته من در همه این سالها هرگز از مردم دور نبودهام. با فاصلههای کوتاهی من اجراهای مختلفی را داشتهام. کارهای جدید و تک تراک را هم معمولا از طریق رسانههای مختلف اعم از تلویزیون و رادیو و وب سایت شخصیام در اختیار مخاطبانام قرار دادهام. پس در واقع هرگز ار مردم دور نبودهام. هر طور که شده این ارتباط را به غیر از آلبوم، از طریق رسانههای مختلف سعی کردهام حفظ کنم.
از آلبوم جدیدتان چه خبر؟
تراکهای زیادی را آماده کردهام و در مرحله انتخاب هستم. مجموعهای متنوع را باید تهیه و انتخاب کنم که با حفظ استایل خود، بتوانم همه سلیقه را در نظر داشته باشم. فکرهای جدیدتری را وارد کار کردهام و تنظیمها را هم متفاوتتر و مدرنتر انجام دادهام. نام آلبوم «آئینه رو» است و چیزی که قطعا در آن به چشم خواهد امد، تلاش جدی من برای ارائه کاری قوی خواهد بود. آلبوم هم قطعا بعد از محرم و صفر وارد بازار موسیقی خواهد شد.
در این چند سال ماجرای کنسرت برگزار نکردن شما کاملا ملموس بوده با اینکه اجراهای ارگانی فراوانی را داشتهاید.
همیشه علاقمند بودم که اجراهای متفاوتی داشته باشم که به هوعی قابل توجه باشد. دوست دارم همه چیزهایی که در ذهنام هست را بتوانم در کنسرتام پیاده کنم. ولی تعدد برنامههای ارگانی همه تمرکزام را گرفته و همین باعث شده هنوز کنسرتی نداشته باشم.
آموزشگاه موسیقی شما هم که با قدرت پیش میرود.
بله من وقت زیادی را برای این آموزشگاه میگذارم. دوست دارم حالت مرکزیت را در آموزشگاههای موسیقی داشته باشد. تا استعدادهای جوان با امنیت خاطر به تحصیل موسیقی بپردازن و بتوانند به چیزی که دوست دارند، برسند. برای تبدیل این مرکز به محلی قابل اتکا تلاشی شبانه روزی دارم.
در بین آلبومهای یکی دو سال اخیر، اتفاقی بوده که شما را ذوق زده کند؟ آلبومی که همه مولفههای یک آلبوم کامل را داشته باشد؟
قطعا اتفاقی در سالهای اخیر موسیقی نبوده. نه اینکه هیچ خبری نباشد. کارهای جذابی بوده که در کوتاه مدت مورد توجه بوده. ولی چیزی که در ژانر سلیقه من به عنوان اتفاق به حساب بیاید را قطعا نداشتهایم.