0

خواص درمانی و خوراکی ذرت یا بلال

 
omidayandh
omidayandh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 7483
محل سکونت : تهران

خواص درمانی و خوراکی ذرت یا بلال

خواص : ذرت از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است . سایر خواص آن عبارتند از : – پماد ذرت خشک کننده زخم ها می باشد. – ذرت غذای خوبی برای پیشگیری ازسرطان است. – استفاده مداوم از ذرت ازپوسیدگی دندان جلوگیری می کند . – روغن ذرت کلسترول خون را پائین می آورد .

تركيبات شيميايي: رنگ زرد ذرت مربوط به موادي به نام زئين Zeine و زيازانتين Zeaxanthine مي باشد.

در 100 گرم دانه ذرت خام مواد زير موجود است:

انرژي 350 كالري

آب 13 گرم

پروتئين 9 گرم

چربي 4 گرم

مواد نشاسته اي 72 گرم

كلسيم 22 ميلي گرم

سديم 1 ميلي گرم

پتاسيم 285 ميلي گرم

فسفر 265 ميلي گرم

آهن 2 ميلي گرم

ويتامين آ 490 واحد

ويتامين ب 1 0.4 ميلي گرم

ويتامين ب 2 0.12 ميلي گرم

ويتامين ب 3 2.2 ميلي گرم

ارسنيك 30 ميلي گرم

كاكل ذرت داراي مواد معدني مختلف و املاح پتاسيم و كلسيم مي باشد.

در 100 گرم كاكل ذرت مواد زير موجود است:

گوگرد 2.8 ميلي گرم

كلر 3.6 ميلي گرم

فسفر 5.2 ميلي گرم

سيليسيم 4 گرم

آهن 0.06 ميلي گرم

كلسيم 1.7 ميلي گرم

منيزيم 1.4 ميلي گرم

سديم 0.2 ميلي گرم

پتاسيم 26.5 ميلي گرم

همانطور كه در بالا مشاهده مي شود كاكل ذرت داراي مقدار زيادي پتاسيم است و به علت وجود اين ماده معدني است كه كاكل ذرت ادرار آور است.

خواص داروئي ذرت:

ذرت داراي ارزش غذايي فراواني است در آن بعلت نداشتن گلوتن (ماده چسب گندم) قابليت تهيه نان را ندارد. بنابراين براي تهيه نان ذرت در آنرا با در ساير غلات مخلوط مي كنند.

ذرت از نظر طب قديم ايران سرد و خشك است

1)پماد ذرت خشك كننده زخم ها مي باشد.

2)ذرت غذاي خوبي براي پيشگيري سرطان است

3)استفاده مداوم از ذرت از كرم خوردگي دندان جلوگيري مي كند

4)روغن ذرت كلسترول خون را پائين مي آورد

5)روغن ذرت براي درمان اگزما و بيماريهاي پوستي مفيد است

خواص درماني كاكل ذرت

كاكل ذرت را قبل از رسيدن كامل ميوه يعني قبل از پژمرده شدن مي چينند و بسرعت خشك مي كنند. كاكل ذرت بعد از خشك شدن رنگ قهوه اي پيدا مي كند.

براي درست كردن دم كرده كاكل ذرت، ‌مقدار 30 گرم از آنرا در يك ليتر آب جوش ريخته و به مدت پنج دقيقه دم مي كنند.

1-دم كرده كاكل ذرت ادرار آور است و آرام كننده دستگاه ادراري است

2-درد و ناراحتي هاي دستگاه ادراري را تسكين مي دهد

3-سنگ مثانه، ‌التهاب، ‌ورم مثانه و درد مثانه را از بين مي برد

4-كاكل ذرت بطور كلي دستگاه ادراري را تميز مي كند

بغير از كاكل ذرت از برگ و ريشه و ساقه بلال نيز استفاده طبي بعمل مي آيد

1)جوشانده ساقه وسط بلال خونريزي از بيني را بند مي آورد

2)براي دفع سنگ مثانه از جوشانده برگهاي بلال استفاده كنيد

3)جوشانده ريشه ذرت براي سوزش مجاري ادراري مفيد است

4)جوشانده وسط بلال درد شكم و معده را از بين مي برد

5)در قديم براي معالجه سوزاك از جوشانده ساقه بلال استفاده مي كردند
نکاتی که در مورد پاپ كورن نمي‌دانيد

فيبر بالا، چربي كم و روح كوچك هر دانه؛ این‌ها از خواص ذرت هستند.
1- نام علمي پاپ كورن “zea mays everta” است و این تنها نوعي از ذرت است كه پف مي‌كند و مي تركد.

2- هزاران سال است كه مردم از خوردن پاپ كورن لذت مي‌برند اما بد نیست بدانید که در سال 1948 دانه‌هاي بوداده شده‌ای مربوط به پنج هزار سال پيش در غارها كشف شد.

3- قبايل بومي آمريكا پاپ كورن را با چاشني سبزيجات خشك شده، ادويه و حتي فلفل قرمز تند می‌خوردند. آنها در تهيه سوپ نيز از پاپ كورن استفاده مي‌كردند.

4- برخي از قبايل بومي آمريكايي معتقد بودند در هر دانه از پاپ كورن روحي زندگي مي‌كند كه معمولا مزاحم انسان‌ها نمي‌شوند مگر آن كه خانه‌شان گرم شود.

آن وقت است که به اطراف حركت مي‌كنند و خشمگين و خشمگين‌تر مي‌شوند تا اين كه خلاصه با صدای بامپ بیرون مي‌پرند.

5- گفته مي‌شود كريستف كلمپ، پاپ كورن را در اواخر قرن پانزدهم ميلادي به اروپايي‌ها معرفي كرد.

6- اولين دستگاه تجاري توليد پاپ كورن توسط چارلز كرتون در سال 1885 در شيكاگو اختراع شد.

7- در اواخر قرن نوزدهم، فروشندگان آمريكايي در جشن‌ها پاپ كورن می‌فروختند. البته در ابتدا مخالف‌هایی وجود داشت؛ مثلا صاحبان تئاتر‌ها با این کار مخالف بودند چون فکر می‌کردند که خوردن پاپ کورن حواس تماشاچی را پرت می‌کند.

چند سال طول كشيد تا آنها پي‌بردند كه از اين روش حتي مي‌توان به در آمد بيشتري دست پيدا کرد.

8- هردانه ذرت مقدار كمي رطوبت دارد. وقتي اين دانه حرارت مي‌بيند آب درون آن به بخار تبديل می‌شود و چون این بخار نمي‌تواند از درون آن فرار كند آن قدر متراكم مي‌شود كه ناگهان مي‌تركد و درون آن بيرون مي‌ريزد.

9- به طور متوسط هر دانه زماني كه به دمای 175 درجه سليسيوس (347 درجه فارنهايت) برسد پف مي‌كند.

10- به دانه‌هاي پف نكرده اصطلاحا “ترشيده ” مي‌گويند.

11- براي دانه‌هايي كه پف نكرده دو توضييح احتمالي وجود دارد: اول آنكه به اندازه كافي براي رسيدن به انفجار رطوبت نداشته‌اند. دوم آن که پوسته بيروني آنها تخريب شده به نحوي كه بخار به تدريج از آن خارج شده است.

12- پاپ كورن معمولا داراي فيبر بالا، كالري، سديم، قند پايين و بدون چربي است. گرچه براي تهيه آن از روغن، كره ، شكر ، نمك وديگر مخلفات استفاده مي‌شود.

13- طبق كتاب گينس بزرگترين پاپ كورن دنيا 12 فوت قطر دارد كه براي تهيه آن از دوهزار پوند ذرت ، چهل هزار پوند شكر و 400 گالن آب استفاده شده است.

جمعه 8 مرداد 1389  5:44 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها