مرحله استاني پانزدهمين جشنواره قصه گويي در كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان قزوين برگزار شد.
مديركانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان استان قزوين در حاشيه برگزاري جشنواره قصه گويي در گفت وگو با خبرنگاران اظهار داشت: قصه گويي پل انتقال فرهنگ و تمدن امروز و ديروز به آيندگان جامعه است.
طيب ملك پور ادامه داد: قصه ها به ويژه قصه هاي قرآني گنجينه هايي هستند كه درس درست زندگي كردن را به ما مي آموزند.
وي اضافه كرد: در پانزدهمين جشنواره قصه گويي 21 قصه گو در سه بخش موضوعات دفاع مقدس، چهار بانوي اديان و آزاد شركت كردند كه هديه پرارزش، آهوي گردن دراز، هديه هاي بهشتي، ذكر نور، پيمان كوه و غيره از جمله قصه هايي است كه در اين جشنواره ارائه مي شود.
مديركانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان استان قزوين افزود: قصه گويي به دو روش با ابزار و بدون ابزار صورت مي گيرد و دو داور استاني و يك داور كشوري قصه گويي در اين جشنواره را ارزيابي مي كنند.
وي عنوان كرد: خلاقيت در سازماندهي و پرداخت قصه، نوآوري در شيوه اجراي قصه و توانايي بيان قصه مناسب با نياز، از جمله ملاك هاي داوري جشنواره قصه گويي است.
ملك پور با اشاره به اهداف برگزاري اين جشنواره اظهار كرد: هدف از برگزاري جشنواره قصه گويي احياي هنر سنتي، انساني و اجتماعي است و اين هنر به عنوان يكي از ابزارهاي اصلي انتقال مفاهيم و ارزش ها است كه هم مادران و هم مربيان مي توانند مفاهيم مورد نظر خود را با استفاده از اين هنر القا كنند.