0

کرانچار مي‌تواند به سپاهان کمک کند

alaleh70
alaleh70
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3248

کرانچار مي‌تواند به سپاهان کمک کند

هافبک تيم فوتبال سپاهان گفت: حضور کرانچار در تيم سپاهان مي‌تواند به سود تيم باشد و اين مربي مي‌تواند به سپاهان براي رسيدن به قهرماني کمک کند.

مهدی کریمیان پیرامون دیدار سپاهان و ملوان و پیروزی شیرین تیمش در این بازی اظهار داشت: بازی را بد شروع کردیم و در ۱۰-۲۰ دقیقه اول حریف را دست کم گرفتیم و روی دو اشتباه خودمان دو گل دریافت کردیم اما خوشبختانه تا پایان نیمه اول اختلاف را به حداقل رساندیم و سپس در نیمه دوم پس از تغییر تاکتیک توانستیم پیروز میدان شویم.

وی با اشاره به اینکه بازیکنان سپاهان در این دیدار، بازی باخته را پیروز شدند، افزود: سپاهان در این دیدار بزرگی خود را نشان داد و در حالیکه دو گل عقب بودیم اما توانستیم بازی را جمع کنیم و با زدن سه گل در نهایت پیروز میدان باشیم.

هافبک سپاهان در مورد گلی که به ثمر رساند نیز اظهار داشت: پشت محوطه جریمه صاحب توپ شدم و چرخیدم و شوت زدم، این حرکت را در تمرینات انجام می‌دادم اما مدت‌ها بود در بازی این حرکت را انجام نداده بودم و خوشحالم که توانستم این گل زیبا را به ثمر برسانم.

وی در مورد انتخاب کرانچار به عنوان سرمربی سپاهان تصریح کرد: کرانچار مربی بزرگی است البته قنبری هم چیزی از یک مربی بزرگ کم ندارد و در این سه بازی با کسب هفت امتیاز این را نشان داد.

کریمیان اضافه کرد: فکر می‌کنم با آمدن کرانچار تیم تکمیل تر می‌شود و فکر می‌کنم با توجه به کارنامه کاری خوبی که این مربی دارد سپاهان می‌تواند در آینده موفق‌ باشد.

جمعه 13 آبان 1390  6:05 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها