دستور پخت کیک نارگیلی
طرز تهيه : كره و شكر را با همزن به مدت پنج دقيقه هم ميزنيم. يك عدد تخممرغ را به پوست پرتقال اضافه كرده، خوب هم ميزنيم. بعد تخممرغ دوم را هم افزوده مخلوط ميكنيم. آرد و بيكينگپودر را مخلوط كرده و نيمي از آن را به مواد اضافه ميكنيم. سپس كمي از شير و پودر نارگيل را ريخته و هم ميزنيم. بقيه آرد و شير را هم اضافه كرده و مخلوط ميكنيم. درون قالب را چرب كرده و آرد ميپاشيم. مواد را در آن ريخته و در فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد حدود 40 دقيقه ميگذاريم. بعد روي آن را با پودر نارگيل يا به دلخواه تزئين ميكنيم .