0

طرز تهیه پاستل ژله ای

 
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه پاستل ژله ای

مواد لازم :                                 

پكتين

 10 گرم

پودر تارتار

 10 گرم

گلوكز مايع

 100 گرم

شكر

 450 گرم

آب

 500 ميلي ليتر

شكر اضافي

 12 گرم

اسانس دلخواه و رنگ مجاز

  به ميزان لازم

 

طرز تهيه :

ابتدا پكتين را همراه 450 گرم شكر كاملا مخلوط كرده و همراه آب روي حرارت قرار مي دهيم تا كاملا شكر در آن حل شود .

سپس گلوكز مايع را به مواد روي حرارت مي افزاييم. بعد از چند دقيقه پودر تارتار را در كمي آب سرد حل كرده و به باقي مواد اضافه مي كنيم و اجازه مي دهيم تا مواد به جوش آيد و غليظ شود. براي تعيين غلظت مي توانيم مقداري از مواد را در يك ظرف بريزيم. اگر مواد سريعا بسته شد، يعني غليظ شده است .

در اين مرحله چند قطره اسانس به همراه رنگ دلخواه را مي افزاييم .

سپس در سيني تقريبا گودي كه سطح آن را با شكر نم دار( مخلوط شكر با كمي آب ) پوشانده ايم ، مي ريزيم و با قالب مخصوص آن را قالب مي زنيم .

بعد از اين در فر قرار مي دهيم و دوباره روي سطح پاستيل ها را با شكر نم دار مي پوشانيم .

30 دقيقه صبر مي كنيم تا پاستيل ها آماده شود .

 

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
چهارشنبه 6 مرداد 1389  3:42 PM
تشکرات از این پست
jazereyearam
jazereyearam
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 1313
محل سکونت : زنجان

پاسخ به:طرز تهیه پاستل ژله ای

سلام

ممنونم از زحمتي كه كشيديد موفق باشيد

 
چهارشنبه 6 مرداد 1389  11:12 PM
تشکرات از این پست
mohammad_43
دسترسی سریع به انجمن ها