مواد لازم
:
پكتين
|
10
گرم
|
پودر تارتار
|
10
گرم
|
گلوكز مايع
|
100
گرم
|
شكر
|
450
گرم
|
آب
|
500
ميلي ليتر
|
شكر اضافي
|
12
گرم
|
اسانس دلخواه و رنگ مجاز
|
به ميزان لازم
|
طرز تهيه
:
ابتدا پكتين را همراه 450 گرم شكر كاملا مخلوط كرده و همراه آب روي حرارت قرار مي دهيم تا كاملا شكر در آن حل شود
.
سپس گلوكز مايع را به مواد روي حرارت مي افزاييم. بعد از چند دقيقه پودر تارتار را در كمي آب سرد حل كرده و به باقي مواد اضافه مي كنيم و اجازه مي دهيم تا مواد به جوش آيد و غليظ شود. براي تعيين غلظت مي توانيم مقداري از مواد را در يك ظرف بريزيم. اگر مواد سريعا بسته شد، يعني غليظ شده است
.
در اين مرحله چند قطره اسانس به همراه رنگ دلخواه را مي افزاييم
.
سپس در سيني تقريبا گودي كه سطح آن را با شكر نم دار( مخلوط شكر با كمي آب ) پوشانده ايم ، مي ريزيم و با قالب مخصوص آن را قالب مي زنيم
.
بعد از اين در فر قرار مي دهيم و دوباره روي سطح پاستيل ها را با شكر نم دار مي پوشانيم
.
30
دقيقه صبر مي كنيم تا پاستيل ها آماده شود
.