0

:SMSهاي خواندني

sotoodeh
sotoodeh
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 131

:SMSهاي خواندني

-عشق يعني شب نشيني باخدا...گفت وگو با ناله اما بي صدا. ..
-هر روز روزي نو است، فکر رانوکنيد.
-آمده ايم تا با زندگي کردن قيمت پيدا کنيم نه به هر قيمتي زندگي کنيم.
-لبخند دسته گلي است که گيرنده هيچ وقت آن رابي جواب نمي گذارد.
-هر روز بيشتر مي فهمم که خيلي موضوعات را اصلا نمي فهمم.
-السلام عليک يا علي ابن موسي الرضا :زائري باراني ام آقا به دادم مي رسي؟خداوند از ما
 -خداوند از ما انتظار کارهاي بزرگ ندارد،بلکه از ما مي خواهد کارهاي کوچک را با عشقي شگرف انجام دهيم.
-خدايا تو خيلي بزرگي و من خيلي کوچک ولي جالب اين جاست تو به اين بزرگي من کوچک را فراموش نمي کني ولي من به اين کوچکي تو را فراموش مي کنم !
-همه دنيا يه جاده است من و تو مسافراشيم، قدر امروز رو بدونيم، ممکنه فردا نباشيم.
-در زندگي گاهي معجزه هايي اتفاق مي افتد که ما به خاطر فقر ايمان آن ها را با بدبختي اشتباه مي گيريم.
-بهترين مترجم کسي که سکوت ديگران را ترجمه کند.
-خداوند تو را مي بيند تورا دوست دارد و بهترين مخلوقاتش را در کنار تو قرار داده است پس توهم دوست بدار همراهانت را که سوغات خداوند هستند.
-زندگي تعادلي بين گرفتن وبخشيدن محبت است.
-آدم موفق کسي است که در تاريکي دنبال شمع بگردد نه اين که منتظر بنشيند تا صبح شود
-آنان که زندگي را بستري از گل هاي سرخ مي دانند، هميشه از خارهاي آن شکايت دارند.
-حضرت علي (ع):گواراترين زندگي را کسي دارد که به آنچه خداوند نصيب او کرده خرسند باشد.
-عاقل آن است که انديشه کند پايان را.
-مشکلات، انسان هاي بزرگ را متعالي مي کند وانسان هاي کوچک را متلاشي !شريعتي
-خدايا به من کمک کن که وقتي مي خواهم درباره راه رفتن کسي قضاوت کنم، کمي با کفش هاي او راه بروم.
-زندگي بافتن يک قالي است با نقش ونگاري که خودت مي خواهي.
-خدايا مرا سرنوشتي خير بنويس، تاآن چه تو زود مي خواهي من دير نخواهم، وآن چه تو دير مي خواهي من زود نخواهم.
-اذان صبح آوايي است که همگان مي شنوند. اما فقط آن هايي که اهل قيامت اند به پا مي خيزند.
-هميشه آغاز راه دشوار است، عقاب درآغاز پر کشيدن گاه پر مي ريزد، اما دراوج حتي از بال زدن هم بي نياز است.
-بي تجربه متولد مي شويم، با جرات زندگي مي کنيم وبا حيرت مي ميريم. تنها چيزي که فروغش به خاموشي نمي گرايد دوستي هاي پاک است.
-عشق فراموش کردن نيست بلکه بخشيدن است،عشق گوش کردن نيست بلکه درک کردن است. عشق ديدار نيست بلکه احساس کردن است، عشق جازدن وکنار کشيدن نيست بلکه صبر کردن وادامه دادن است.
-دل شکسته به ساز شکسته مي ماند که با نوازش دستي فرياد مي زند.
-انسان حاصل لبخند خداوند است تبريک به تو که زيباترين لبخند خداوندي.
-براي موفق شدن نبايد منتظر زمان ماند،زيرا زمان بزرگترين خيانتکار است.
-شجاعت هميشه فرياد زدن نيست !گاهي صداي آرامي است که در انتهاي روز مي گويد :فردا دوباره تلاش خواهم کرد.
-براي داشتن چيزي که تا حالا نداشتي، کسي باش  که تا حالا نبودي.
-نازنينم؛انسان در هنگام سختي در آغوش خداست، پس حالا که درآغوش خدايي سفارش ماراهم بکن
- ادعا نمي کنم همواره به ياد کساني هستم که دوست شون دارم، ولي ادعا مي کنم لحظاتي که به يادشون نيستم هم دوست شون دارم.
-عشق وشکر گزاري مي تواند درياها را از هم جدا کند،کوه ها را حرکت دهدواعجاز بيافريند.
-يه هيزم شکن وقتي خسته مي شه که تبرش کند شده باشه نه اين که هيزم هاش زياد باشن !تبر ما انسان ها، باورهاي مان است نه آرزوهاي مان !
-شما به جرم حمل مرام وداشتن صفا به حبس ابد در قلب من محکوم هستيد.
-فردا وديروز با هم دست به يکي کردند. ديروز با خاطراتش من را فريب داد،فردابا وعده هايش من را خراب کرد. وقتي چشم گشودم امروز گذشته بود.
-خدايا به داده ونداده ات شکر که داده ات نعمت،نداده ات حکمت است.
-من به اين باورم که با توکل به حق وبا اعتماد به نفس مي شه همه کاينات را به سمت اهداف مثبت سوق داد.
-هيچ وقت از مشکلات زندگي شکايت نکن، کارگردان خوب هميشه نقش هاي دشوار را به بازيگران خوب مي سپارد.
-هيچ وقت آرزو نکن توي دنيا جاي کس ديگه اي باشي، چون اگه آرزوت برآورده بشه جاي خودت توي دنيا خيلي خاليه.

چهارشنبه 31 تیر 1388  10:55 AM
تشکرات از این پست
hhhhhhhhhh
hhhhhhhhhh
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 407

پاسخ به::SMSهاي خواندني

بدک نیست خوب هم نیست-ممنون
خاک پای رهبر
یک شنبه 4 مرداد 1388  11:54 PM
تشکرات از این پست
mahdeyeh
mahdeyeh
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 87

پاسخ به::SMSهاي خواندني

دربیکرانه زندگی دوچیز افسونم میکند :آبی آسمانی که میبینم ومیدانم که نیست  وخدایی که نمی بینم ومیدانم که هست .
پنج شنبه 8 مرداد 1388  10:36 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها