مديركل تشكل هاي ديني سازمان تبليغات اسلامي از كاهش آمار ضدفرهنگي قمه زني در استان زنجان طي سال هاي اخير خبرداد.
حجت الاسلام ديلمقاني افزود: در كشور ما هيئات مذهبي به هيئت مضر، بي خاصيت، استاندارد، محوري و شاخص تقسيم مي شوند و مشكل هيئات مذهبي مضر بايد به طريقي حل شود، چرا كه اين هيئات به دنبال ضربه زدن به فرهنگ عاشورايي هستند.
وي بااشاره به اينكه آمار قمه زني در سال هاي گذشته كاهش يافته است؛ گفت: هيئات بي خاصيت، هيئاتي هستند، كه منابع زيادي را صرف مي كنند و از انگيزه و اخلاص لازم برخوردار نيستند.
حجت الاسلام ديلمقاني يادآور شد: شوراي هيئات مذهبي بايد هيئات بي خاصيت را شناسايي و با برنامه ريزي كوتاه مدت و بلندمدت اين هيئات را اصلاح كند.
براساس گزارش روابط عمومي سازمان تبليغات اسلامي استان زنجان مديركل تشكل هاي ديني سازمان تبليغات اسلامي تأكيد كرد: صدور مجوز ابزار بسيار مناسبي براي استانداردسازي تشكل هاست.
وي يكي از وظايف شوراي هيئات مذهبي را استفاده از پتانسيل هاي عظيم مردمي برشمرد و گفت: شوراي هيئات مذهبي بايد در مناسبت هاي مختلف با صدور بيانيه موضع خود را در حمايت از كارهاي معروف نشان دهند.
حجت الاسلام ديلمقاني ادامه داد: كارت شناسايي مداحان نيز در چهار سطح طراحي شده كه به ترتيب به ستايشگران، ذاكران، مداحان و پيرغلامان اعطا مي شود و ستايشگران كساني هستند كه رتبه ممتاز كشوري را دارند و ذاكران نيز اساتيد ممتازي هستند كه شاگرد تربيت مي كنند و مداح نيز كسي است كه حداقل ها را دارد، يعني اينكه با علوم و معارف اسلامي آشنا بوده و از تاريخ اسلام شناخت لازم را كسب كرده است و پيرغلام نيز كساني هستند؛ كه ساليان سال عمرشان را در راه امام حسين(ع) صرف كرده اند.