0

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرری

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرری

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرری

مشخصات واحد

بنیانگذاری ۱۳۶۴

شهر شهرری

رییس چراغعلی

معاون آموزشی امیربابک مرجانی

معاون پژوهشی امید صادقی‌پور

معاون دانشجویی علی مظلومی‌فر

دانشجویان ۲۳۰۰۰

فضای آموزشی ۷۷ هکتار

منطقه ۸

وب‌گاه http://www.iausr.ac.ir

تاریخچه واحد

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرری فعالیت خود را در خرداد ماه سال1364 بنا به تقاضای مردمی و پیشنهاد آیت ا... غیوری نماینده ولی فقیه در شهرری و هلال احمر تاسیس شد و کار خود را در یک دفتر استیجاری 300 متری واقع در طبقه فوقانی مسجد سید رضا فیروزآبادی شهرری با اعلام آمادگی پذیرش 100 نفر دانشجو در چهار رشته الهیات در مقطع کارشناسی، کشاورزی، الکترونیک و مکانیک در مقطع کاردانی پس از معرفی حدود 62 دانشجو در دبیرستان جدیدالاحداث محمدجواد باهنر آغاز کرد.

 

به کمک مسئولین محترم سازمانها و ارگانها پس از گذشت اندکی، موفق به اجاره قسمتهایی از ساختمان اداری مجتمع کارخانه سیمان ری شد که این ساختمان بعدها با وقف ساختمان شماره دو توسط مرحوم پورغدیری واقع در بزرگراه فدائیان اسلام، خیابان کبریت سازی به شماره یک معروف شد.

بر اساس آمارهای موجود در بهمن سال 1368 کل متراژ زمین ساختمان شماره یک ، 17 هزار مترمربع و ساختمان شماره دو حدود 10 هزار متر مربع بوده است. که از این میزان حدود 20 درصد معادل 3500 متر مربع زیر بنای ساختمان شماره یک و حدود 65 درصد معادل 6500 متر مربع زیر بنای ساختمان شماره دو بوده است. تعداد کل کلاسهای واحد در آن زمان 19 کلاس بود. در آن محدوده زماني شماره دو به عنوان سالن ورزشی و سالن امتحانات مورد استفاده قرار می گرفت و در فاصله سال 1368 تا بهمن 1372 زیر بنای ساختمان شماره یک حدود 30 درصد رشد یافته و از 3500 متر مربع به 5000 متر مربع افزایش یافته است.

همچنين ساختمان شماره دو نیز حدود 20 درصد رشد یافته است و از 6500 متر مربع به حدود 8046 متر مربع افزایش پیدا كرد. تعداد کل کلاسهای درسی پس از توسعه فضاها 54 کلاس بود که از این تعداد 19 کلاس در واحد شماره یک و 35 کلاس در واحد شماره دو وجود داشت. لازم به توضیح است در این دوره از سایر امکانات رفاهی دانشگاه می توان به مواردی از قبیل آزمایشگاه و کارگاه های تخصصی، سلف سرویس ( در مجموع 850 متر مربع )، مراکز ورزشی اشاره کرد. همچنین در سال 1377 به دنبال برنامه ریزی های وسیعی که در زمینه توسعه فضای آموزشی، رفاهی، زیربنایی و ... به مورد اجرا گذاشته شد، زمين مجتمع یادگار امام (ره) در جوار حرم مطهر امام راحل خريداري و از 5 دیماه 1377 اين مجتمع در زميني با مساحت 30 هكتاري با ساخت و سازهاي اوليه فعالیت خود را آغاز کرد.

وضعیت کنونی

مجتمع دانشگاهي يادگار امام (ره) با مساحتي بالغ بر 77 هكتار يكي از بزرگترين سايت هاي دانشگاهي منطقه 8 بوده و داراي بزرگترين مركز تحقيقات - پژوهشي و فرهنگي شامل: مركز رشد، مركز آموزش نيروي انساني، مركز IT، كتابخانه ديجيتال و نمازخانه مركزي مي باشد.اين سايت داراي سوله هاي آموزشي، كارگاه ها و آزمايشگاه هاي مجهز بوده و داراي 23000 دانشجو در 60 گرايش در مقاطع كارداني، كارشناسي و كارشناسي ارشد و چهار دانشكده مصوب ( علوم انساني، فني مهندسي، آموزش معلمان، علوم پايه و مجتمع كارداني به قرار رشته هاي ذيل) مي باشد. اين واحد دانشگاهي با در بر داشتن 4 نمازخانه، 4 سالن ورزشي، بيش از 200 هزار جلد كتاب، 7 سالن غذاخوري و رستوران و 50 درصد سهام بيمارستان آموزشي - درماني امير المومنين (ع) اقدام به تربيت بيش از 40 هزار دانش آموخته نموده و به سهم خويش نقش موثري در پيشبرد اهداف والاي نظام مقدس جمهوري اسلامي و تقويت بنيان توسعه پايدار داشته است. در شرايط كنوني ساخت و سازها و توسعه مجتمع يادگار امام (ره) به اين قرار است: ساخت دانشكده علوم انساني، آزمايشگاه هاي تخصصي، سوله هاي جديد آموزشي، استخر، ساختمان بانك، رستوران دانشجويي، سالن آمفي تئاتر مركزي و پاركينگ مركزي كه برخي از آنها در آستانه بهره برداري است.

 

شايان ذكر است در حال حاضر حوزه های اصلی واحد عبارتند از: حوزه ریاست، اداری مالی، پژوهش، دانشجویی، آموزش، عمران، فرهنگی، روابط عمومی، حراست و نهاد رهبری.

دانشکده‌ها

دانشکده فنی و مهندسی

ساختمان دانشکده فني و مهندسي در سال 1378 در مجتمع يادگار امام (ره) تأسیس و آغاز به کار نمود. این دانشکده هم اکنون دارای 8 رشته در 20 گرايش در 5 مقطع تحصیلی می باشد . این رشته ها عبارتند از :

 مقطع تحصيلي

رشته ها

 

کارشناسی ارشد ناپیوسته

مهندسی برق گرایش مخابرات، مهندسی کشاورزی گرایش زراعت و اصلاح نباتات

کارشناسی پیوسته

مهندسی برق گرايش مخابرات،‌ مهندسي مكانيك گرايش حرارت و سيالات، مهندسي نساجي گرايش شيمي نساجي وعلوم الياف و گرايش پوشاك، مهندسي كشاورزي گرايش زراعت و اصلاح نباتات و گرايش خاكشناسي

کارشناسی ناپیوسته

علمي كاربردي برق گرايش الکترونیک

کاردانی ناپیوسته

كاردان فني برق گرايش الكترونيك و مخابرات، كاردان فني مكانيك گرايش صنايع اتومبيل، كاردان فني نساجي

کاردانی پیوسته

الكتروتكنيك، الكترونيك، صنايع شيميايي، مكانيك خودرو، نقشه برداري، معماری و کامپیوتر

این دانشکده با ظرفیت 5947 دانشجو در ساختمان مجتمع یادگار امام (ره) و 3692 دانشجو در ساختمان شیخ صدوق حدود 50% آمار دانشجویان کل دانشگاه (تعداد 19904 دانشجو در ترم جاري انتخاب واحد كرده اند) را تشکیل می دهند.

 

 

خلاصه اي از وضعيت فیزیکی دانشکده فنی ومهندسی واقع در مجتمع یادگار امام (ره):

این ساختمان به عنوان بخش اصلی دانشکده در سه طبقه و با فضای 10850 مترمربع بنا گردیده است. این ساختمان دارای 60 کلاس درس است که تعداد 9 باب آن مجهز به وسایل سمعی و بصری، 2 کارگاه نقشه کشی و یک آزمایشگاه برق می باشد. در ضمن تعداد آزمايشگاههاي مرتبط با رشته هاي فني و مهندسي كه در بخش هاي مختلف واحد اعم از ساختمان آزمايشگاه ها،‌ سوله و ... مستقر هستند 50 فضاي آزمايشگاهي و كارگاهي مي باشد.

خلاصه اي از وضعيت فیزیکی دانشکده فنی ومهندسی واقع در ساختمان شیخ صدوق(ساختمان شماره2):

 

بر اساس آمارهای موجود در بهمن سال 1368 کل متراژ زمین ساختمان شماره دو حدود 10 هزار متر مربع بوده است. که از این میزان حدود 65 درصد معادل 6500 متر مربع زیر بنای ساختمان شماره دو بوده است. همچنين ساختمان شماره دو حدود 20 درصد رشد یافته است و از 6500 متر مربع به حدود 8046 متر مربع افزایش پیدا كرد. این ساختمان به عنوان بخش فرعی دانشکده فنی و مهندسی شامل24 کلاس، 8 سایت کامپیوتر و 11 آتلیه می باشد.

آماراعضای هیأت علمی: 

 گروه

تعداد کل اعضای هیأت علمی

فوق لیسانس

دانشجوی دکترا

دکترا

مهندسی برق (كليه گرايش ها )

مهندسی مكانيك

مهندسي نساجي

مهندسي كشاورزي

نقشه برداري

کامپیوتر

معماری

صنايع شيميايي

مشترك با گروه شيمي از دانشكده علوم پايه

دانشکده علوم پايه

دانشکده آموزش معلمان

دانشکده علوم انساني

مجتمع کارداني ( ساختمان شماره2 )

سید محمد رمضان زاده و مهران مداحی برگرفته از سایت رسمی دانشگاه

 

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

دوشنبه 25 مهر 1390  7:29 AM
تشکرات از این پست
sharllatan amines
دسترسی سریع به انجمن ها