0

مهم نیست الان کجاییم ، مهم اینه که کجا میخواییم بریم !

ahmadfeiz
ahmadfeiz
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 20214

مهم نیست الان کجاییم ، مهم اینه که کجا میخواییم بریم !

از اونجایی که من همواره انسان چهارچوب گریزی هستم پس برام خیلی طبیعیه ی که از محدوده های تعیین شده فرار کنم و به قول بعضیا بزنم به جاده خاکی !خیلی وقتا هم همینجوری راه راست رو پیدا کردم ! نگران نباشید نمیخوام در این نوشته به تحلیل شخصیت خودم بپردازم چون واسه اینکار باید بشینم کتاب بنویسم !اینا مقدمه ای بود واسه اینکه بگم این مطلب صرفا مخصوص کنکوری ها نیست و میتونه برای همه مفید باشه از یه کودک مغروق در آرزوهای شیرین کودکی گرفته تا یک پیرمرد در انتظار مرگ ! چون به نظر من همه به روحیه نیاز دارند و در واقع اگه روحیه نباشه ما مردیم ( بحث رو الکی مردونه ، زنونه اش نکنید ، مردن رو میگم عزیز بابا !) . ما تا وقتی زنده ایم که شور و شوق زندگی در روحمون موجود باشه و به محض اینکه این شور و شوق رو از دست دادیم بهتره که بریم داخل قبر چون اگه از لحاظ جسمی هم زنده باشیم نمی تونیم گلیبه سر جامعه بزنیم . البته باید بدونیم که گاها از دست دادن روحیه و شور و شوق زندگی خیلی طبیعیه ی ، پس نرید به تبعیت از حرفای من به محض رخ دادن کوچکترین مشکل خودتون رو توی قبر جا بدید چون خیلی وقتا راحت میشه شور و شوق رو به زندگی برگردوند . فقط یه کم تلاش میخواد که مطمئنم شما اهلش هستید .   

خب الان فرض کنید زندگیتون بدجور بهم ریخته و اوضاع اصلا به کام تون نیست و روحیه تون رو کاملا باختید و یه جورایی دوست دارید بمیرید ! خدا قسمت نکنه ، عجب اوضاع قمر در عقربی !ولی من قول میدم اوضاعتون اینقدرها هم که فک می کنید بد نیست فقط کافیه ی با گفتن یه بسم الله زندگی رو از اول شروع کنید . از همین طلوع فجر با نگاهی آسمان به خورشید لبخند زده  و زندگی جدیدتون رو با این جمله آغاز کنید : همه چی آرومه ... من چقد خوشحالم !( گویا از پشت صحنه دارن تذکر میدن که آقا جان خواننده هم شدی ! آها ، امان از این هوش و حواس من ! کم کم داشتم آهنگ همه چی آرومه حمید طالب زاده رو میخوندم !خب چه اشکالی داره !؟ اصلا حالا که اینجوری شد با همین آهنگ شروع کنید البته نکات خوبشو دریابید و اگه سنتون کمتر از 18 ساله سانسور شده ی آهنگ رو گوش بدید!)

شاید باورتون نشه ولی همه ی آنچه تا حال گفتم تنها مقدمه ایه واسه اینکه بهتون بگم برید ادامه ی مطلب رو بخونید . در ادامه ی مطلب خواهید فهمید سرشناس ترین آدم های کره ی زمین قبل از مشهور شدن چکاره بودن ! شاید براتون جالب باشه که بدونید جرج واشنگتن (یکی از محبوب ترین رییس جمهورهای آمریکا ) کشاورز بوده یا مثلا انیشتین منشی اداره ی پست بوده !خب حالا اگه میخوایید بدونید بزرگان دیگه ای همچون آلفرد نوبل ، توماس ادیسون ، ناپلئون بناپارت ، فیدل کاسترو ، ویلیام شکسپیر ، چارلز دیکنز و ..... قبل از مشهور شدنشون چکاره بودن به ادامه ی مطلب برید

نکته ی کنکوری مطلب برای کنکوری ها : 

بچه ها مهم نیست الان کجا هستید ، مهمه اینه که میخوایید به کجا برسید . خب جانا چرا وایستادی ، وقتی همه چی آرومه چرا نمیری درستو بخونی !؟ مگه نمیخوایی رتبه ی زیر هزار بیاری !؟ مگه نمیخوایی بهترین دانشگاهها رو قبول بشی !؟ اصلا مهم نیست چقد از درسات مونده ، مهم اینه که تصمیم گرفتی همه ی کتاباتو خوب بخونی و بهترین نتیجه ی ممکن رو کسب کنی . ما هم همه جوره در خدمتیم تا کمکت کنیم . تازه برای موفقیتت دعا هم می کنیم . 

به امید طلوع خورشید موفقیت در بانه عزیزم .  

و این هم لیست بزرگانی که با تکیه بر جمله ی خواستن توانستن است از فرش به عرش رسیدند : 
آدولف هیتلر دیکتاتور آلمان:نقاش پوستر

آلبرت انیشتن ‚فیزیکدان:منشی اداره ثبت

امیر کبیر صدراعظم ناصرالدین شاه:آشپز و منشی

جرالد فورد‚رییس جمهور آمریکا:مانکن لباس مردانه

جیمی کارتر‚رییس جمهور آمریکا:بادام کار

رونالد ریگان‚ریسس جمهور آمریکا:هنر پیشه سینما

کلارک گیبل‚هنرپیشه سینما:چوب بر

شون کانری‚هنرپیشه سینما:بنا و راننده کامیون

گاندی‚رهبر فقید هند:وکیل دادگستری

جرج واشنگتن‚رییس جمهور آمریکا:کشاورز

نادرشاه افشار:پوستین دوز

یعقوب لیث‚سر سلسله صفاریان:رویگر

آلپتکین سر سلسله غزنویان:غلام زر خرید

فرخی سیستانی ‚شاعر:کارگر کشاورز

پاندیت نهرو‚نخست وزیر هند:وکیل دادگستری

موسولینی ‚دیکتاتور ایتالیا:روزنامه نویس

ساموئل مورس‚مخترع آمریکایی:نقاش

جک لندن ‚نویسنده آمریکایی:کارگر کشتی

آبرهام لینکن ‚رییس جمهور آمریکا:هیزم شکن

چارلز دیکنز‚نویسنده انگلیسی: منشی

آناتول فرانس‚نویسنده فرانسوی:کتابفروش

مولیر‚نویسنده بزرگ فرانسوی:هنر پیشه

هربرت جرج ولز‚نویسنده انگلیسی:شاگرد بزاز

ویلیام شکسپیر‚نویسنده انگلیسی:هنر پیشه سیار

فیدل کاسترو‚رییس جمهور کوبا:دانشجوی حقوق

ناپلئون بناپارت‚امپراطور فرانسه:افسر توپخانه

کریم خان زند:تیر انداز سپاه نادرشاه

هانری فورد کارخانه دار آمریکایی: ساعت ساز

توماس ادیسون‚مخترع آمریکایی:تلگرافچی

آلفرد نوبل ‚بنیانگذار جایزه نوبل:کارگر کارخانه

والت دیزنی‚مخترع سینمای انیمیشن:پادوی مغازه

میکل آنژ ‚ نقاش و مجسمه ساز ایتالیایی:سنگ تراش

پیامبر (ص): صبر اگر به بیقراری رسید دعا مستجاب می شود.

عزیز ما قرنهاست که چشم انتظار به ما دارد!

یک شنبه 24 مهر 1390  5:29 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها