یادمه راهنمایی که بودم تازه کلمه ی کنکور رو می شنیدم هیچگونه آشنایی با تستهای کنکوری نداشتم واصلا فکر نمی کردم که کنکور سراغ من بیاید و میگفتم بابا کنکور مال آدم بزرگاست ما رو چه به این حرفا!بگذریم، وارد دوران دبیرستان که شدم کم کم من هم خودم رو تو صف کنکوری ها جا دادم و تو ته دلم باور کردم که این کنکور بی شاخ ودم یه روزی گریبانگیر منم میشه.هر ساله که وسط تابستون جواب کنکور اعلام می شد از دوستان وآشنایان می شنیدم که میگفتن نابغه هایی هستن که رتبشون دو یا سه رقمی شده منم راستی راستی باور کرده بودم که اینا نابغن وفکر می کردم که از یه قشر کاملا متفاوت با من هستند وجالب اینه که این نابغه ها! کم تر از اقوام و فامیل ما بودن و بیشتر رتبه های بالای 5 هزار کسب می کردند منم که اینا (اقوام) رو آدمای زرنگ و درسخونی می پنداشتم می گفتم پس وضع من واویلا می شه.
تا اینکه وارد سال سوم دبیرستان شدم یکی از معلمان شیمی وارد مباحث کنکوری شد و سعی کرد دیدگاه ما را نسبت به کسب رتبه ی برتر تغییر دهد و به من گفت که کسب رتبه ی زیر هزار اصلا نباید برات سخت باشه.منم یه کم اعتماد به نفس پیدا کردم و گفتم دیگه باید حداقل رتبه ی 5هزار کسب کنم.
راستشو بگم من تا سال سوم اصلا درس خوندن اصولی رو نمی دونستم واغلب برای رقابت و کسب نمره درس می خوندم (در حقیقت جو مدرسه اینجوری بود) ولی سال سوم پلی بود به سوی آینده ی بهتر،چرا؟چون رقابت مرده بود ودیگر نمی تونستم برای کسب رتبه و افتخار درس بخونم پس منم آستین بالا زدم و این حقیقت رو باور کردم که من با کم ترین توانایی هر جا که باشم فقط با داشتن ذهنی فعال و افکاری سازنده می تونم تمام راه و روش والگوهای مفید درس خواندن را که مختص خودم و در حد خودم است بیابم ودیگر برام مهم نیست که اول باشم یا دوم چون اگر آخر هم باشم با این دیدگاه و طرز فکر باز هم اولم.
و اما دوست عزیز برای پی بردن بیشتر به نیروی درونت لطف کن مطلب زیر را که از کتاب عظمت خدای درون (نوشته ی کیمیا مظفریان) است رو با تامل بخوان.
نیروی الهی درون تو آینده را می داند.خیر و صلاحیت را می داند.بهترین راه های زندگی و جواب تمام رازهای زندگی وپاسخ همه ی
پرسش هایت را به طرز عجیب و غیر قابل باوری می داند.نیروی سحرآمیز درونت افکار هر ابر مردی را می داند.راز خلقت و راز هستی و تمامی مجهولات سر به مهر را می شناسد.نیروی جادویی درونت،راه تحول عمیق جهان و به خوشبختی رساندن همه ی انسان های روی زمین را می داند.نیروی شگفت انگیز درونت افکار تمام انسان های در حال زیست و تمامی انسان های گذشته و آینده را می داند.نیروی پر رمز و راز درونت،بهترین راه برای رسیدن به خوشبختی و سلامت و آرامش و لذت و ثروت را می داند.نیروی اسرارآمیز درونت،راه حل تمامی مسائل خودت وراه حل تمام مسائل همه ی انسان های روی زمین را می داند.نیروی اعجاب انگیز درونت،بهترین و سریع ترین راه ها برای عملی کردن هر ایده وفکری که در ذهنت است را می داند.نیروی درونت، راز معجزات عظیم وشگفت انگیز افسانه ای را می داند.نیروی درونت راه انجام کارها ی خارق العاده وسحرآمیز و فرازمینی مثل زنده ماندن بدون اکسیژن و یا غذا برای مدت طولانی یا رد شدن از دیوار آهنی یا هر کار عجیب و معجزه آسایی که فکرش را بکنی،می داند.نیروی کیهانی درونت راه هماهنگی و رهایی وتسلیم و آرامش و جاری بودن که قدرتمندترین راه برای نفوذ در همه چیز و تغییر دادن مقتدرانه همه چیز است را می داند.نیروی درونت انتهای تمام معماها و حقیقت اسرار سربه مهر علوم مختلف را می داند.نیروی اسطوره ای درونت،دربردارنده تمام اطلاعات دقیق وذی قیمت عالم است.نیروی درونت هر ثانیه نشانه های راه درست و راه سعادت را در دنیایی مادی به صورت نشانه هایی برایت می فرستد.این نیرو از هر طریقی شده، تو را به هدفت می رساند.نیروی معجزه گونه ی درون تو،همه چیز را از قبل می داند و بهترین راه ها را برای تو انتخاب می کند.راه حل های عالی باور نکردنی وشگفت و راه های موفقیت عظیمی را به رویت می گشاید که تو را به حیرت و اعجاب وامی دارد.این نیرو،خدای توست.خدای مقتدر در درونت،ذهن بی نهایتی است که در هر لحظه سوالاتت را پاسخ می دهد.
و اینک یک سری از باورهایم:
باور داشته باش که رتبه های 1و2و...بعد از کنکور مشخص می شوند
باور داشته باش که تو با هر استعداد و توانایی که داری منحصر به فردی
باور داشته باش که اکثر انسان های بزرگ از اول بزرگ نبودن
باور داشته باش که تودر این راه تنها هستی (نه به معنای ظاهری)
باور داشته باش که خودت،خودت را ارزشمند می کنی
باور داشته باش حضوری قدرتمند در درون تو وجود دارد
باور داشته باش دنیا در هر لحظه به تو احتیاج دارد
وباور داشته باش که می توانی تمام باورهایت را عملی کنی
رها باش.شکر گذار باش.به او توکل کن.ایمان داشته باش.عاشق باش.ببخش و اما خودت باش.