0

موسسه آموزش عالی علامه محدث نوری

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

موسسه آموزش عالی علامه محدث نوری

موسسه آموزش عالی علامه محدث نوری یکی از قدیمی‌ترین دانشگاه‌های غیر انتفایی ایران می‌باشد که از طریق آزمون سراسری سازمان سنجش آموزش کشور دانش آموزان با سطح علمی مناسب را می پذیرد، این موسسه واقع در شهرستان نور مازندران است که در سال ۱۳۷۵ گشایش یافت.

تاریخچه

در جلسه مورخ ۱۸/۱/۱۳۷۵ شورای گسترش آموزش عالی با ایجاد موسسه آموزش عالی غیر انتفاعی غیر دولتی علامه محدث نوری (ره) موافقت شد و مراتب طی شماره ۴۴۱۵/۱۲۷۸/۲۲ مورخ ۹/۳/۱۳۷۵ از سوی وزیر فرهنگ و آموزش عالی ابلاغ گردید.

این موسسه از مهر ماه ۱۳۷۵ با ایجاد دو رشته تحصیلی تحت عنوان حسابداری و علوم اقتصادی گرایش بازرگانی در مقطع کارشناسی و با ۶۸ دانشجو فعالیت آموزشی خود را آغاز نمود و در حال حاضر با 26 رشته ، 3 دانشکده و حدود ۴۰۰۰ دانشجو و اعضای هیات علمی مجرب و با سابقه به کارخود ادامه می‌دهد .

این موسسه در شهرستان نور واقع در استان مازندران قرار دارد و سطح علمی مناسب، اساتید با تجربه و طبیعت و محیط زیبای این شهر از عوامل مهم استقبال دانشجویان از این موسسه می‌باشد.

از معتبرترین رشته‌های این موسسه مهندسی منابع طبیعی با گرایش محیط زیست برای گروه تجربی است که از فعالیت ان بیش از یک دهه و نیم میگذرد که با تاسیس دانکشده منابع طبیعی (دومین دانشکده در سطح استان) و بهره گیری از دانشگاه تربیت مدرس تهران واحد نور این ویژگی دوچندان مینماید.

فضای آموزشی موسسه

این مجموعه در حال حاضر با داشتن ۱ ساختمان پنج طبقه (دانشکده اقتصاد وامور اداری) ، ۱ ساختمان دو طبقه (دانشکده فنی) ، ۱ساختمان چهار طبقه ( فضای آزاد آموزشی) ، 1ساختمان دو طبقه(فضای آزاد آموزشی) ، ۱ ساختمان دو طبقه(سازمان مرکزی وآزمایشگاه شیمی)، یک واحد ساختمان آزمایشگاه(واقع در پردیس در حال ساخت) و یک کتابخانه دو طبقه با صدها جلد کتاب روز تخصصی، علمی و ...، یک واحد سایت کامپیوتر مجهز به حدود 90 کامپیوتر متصل به اینترنت پر سرعت و دو سلف سرویس خواهران و برادران.... پردیس موسسه از سال 1385 در حال ساخت می‌باشد به مساحت 6 هکتار واقع در جاده چمستان که با به پایان رسیدن آن کل موسسه به آنجا منتقل خواهد شد

طرح جامع موسسه

طرح پردیس موسسه در جادهٔ چمستان نور با داشتن زمینی به مساحت ۶ هکتار آغاز شده و اسکلت یکی از ساختمان‌های آن به پایان رسیده است .این طرح دارای 6 فاز برای بهره برداری است که فاز اول آن در سال 89 آماده بهره برداری است

رشته‌های تحصیلی

مهندسي ICT -کارشناسي

حقوق خصوصی -کارشناسی ارشد

علوم اقتصادی -کارشناسی ارشد

مهندسی منابع طبیعی محیط زیست -کارشناسی

مهندسی منابع طبیعی شیلات (تکثیر و پرورش آبزیان) -کارشناسی

مهندسی منابع طبیعی-جنگلداری-کارشناسی

حقوق -کارشناسی

مهندسی کامپیوتر نرم‌افزار -کارشناسی

مهندسی صنایع - کارشناسی

مهندسی معماری-کارشناسی

مدیریت صنعتی -کارشناسی

مترجمی زبان انگلیسی -کارشناسی

علوم اقتصادی - بازرگانی -کارشناسی

حسابداری -کارشناسی

مهندسی تکنولوژی عمران عمران -کارشناسی ناپیوسته

مهندسی تکنولوژی معماری -کارشناسی ناپیوسته

مهندسی تکنولوژی الکترونیک -کارشناسی ناپیوسته

مهندسی تکنولوژی سخت‌افزار کامپیوتر -کارشناسی ناپیوسته

مهندسی تکنولوژی مهندسی برق شبکه‌های انتقال و توزیع -کارشناسی ناپیوسته

مهندسی تکنولوژی کنترل و ابزار دقیق -کارشناسی ناپیوسته

حسابداری -کارشناسی ناپیوسته

کاردان فنی عمران کارهای عمومی ساختمان -کاردانی

کاردان فنی برق - الکترونیک -کاردانی

کامپیوتر - سخت‌افزار -کاردانی

تکنولوژی شیلات -کاردانی

حسابداری -کاردانی

معماری -کاردانی

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

یک شنبه 24 مهر 1390  7:24 AM
تشکرات از این پست
amir_pahlevani
amir_pahlevani
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1

پاسخ به:موسسه آموزش عالی علامه محدث نوری

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت آقا حجت، من امیر پهلوانیم و ازتون یه خواهشی داشتم البته اگه شما تو دانشگاه محدث نوری درحال حاضر مشغول به ادامه تحصیل هستین لطف کنید با این شماره یا ایمیل تماس بگیرید و یا اگه ممکن شماره خودتونو بفرستین به شماره موبایلم :

09372363665

Amir.Pahlevani63@Gmail.com

ببخشید که مزاهمتون میشم ولی این مساله ایکه میخام مطرح کنم برام حیاطیه خواهش میکنم بهم کمک کنید یا اگه خودتون تو دانشگاه نیستین، یکی از دوستانتونرو برام معرفی کنید که مشغول تحصیلاً و منو در مورد مشکلم یاری بده.

با سپاس...

پنج شنبه 8 دی 1390  8:45 PM
تشکرات از این پست
aryanss
aryanss
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 683

منم غیر انتفاعی یه شهر دیگه می خونم اما اصلا تعریفی نیستش

از گناه متنفر باش نه از گناهکار ...

جمعه 9 دی 1390  2:26 AM
تشکرات از این پست
svh2005
svh2005
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 18447

من خودم دانشجوی این موسسه بودم در اون زمان تقریبا در آخر شهر نور دو تا ساختمان دیگه که معروف به

ساختمان الف و ب بوده در اختیار این موسسه بود که تقریبا خوب بود اما انجا الان فکر کنم به یه موسسه دیگه واگذار

شده . و تو این دانشگاه فکر کنم چیزی به نام حیاط وجود نداره و یه محوطه خیلی کوچکی هست که با کلی

ساختمان احاطه شده که گنجایش 50 نفر هم نداره و در مورد سلف , جایی کوچک که دخترها و پسرها با هم غذا

می خورند اما از حق نگذریم ساختمانهای زیادی دارند و کیفیت اموزشی نسبتا خوبی دارد و

مهمترین نکته اینکه در تمام اتاق ها دوربین وجود دارد .

اگر من و شما خودمان را  اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود

جمعه 9 دی 1390  1:15 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها