0

حضرت فاطمه (س) الگوی امام مهدی (عج)

mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

حضرت فاطمه (س) الگوی امام مهدی (عج)

حضرت   فاطمه (س) الگوی   امام مهدی (عج )

حضرت مهدی در بیانی شریف می فرمایند که " ان لی فی ابنته رسول الله اسوه حسنه " ( الغیبه للطوسی)؛ دختر رسول خدا (س) برای من الگویی نیکوست .

با این بیان کاملا صریح می توان گفت که حضرت مهدی(عج)، ادامه زهرا(س) و آینه تمام نمای اوست. اهداف مهدی(عج) اهداف فاطمه(س) و راه او راه فاطمه و سلوك او سلوك فاطمه است و مهدی باوری بی شناخت فاطمه میسور نیست. نتیجه ای كه از تفكر در آیات ، روایات وتشرفات به دست می آید این است كه ارتباطی نزدیك بین حضرت زهرا (س) و حضرت مهدی(عج) وجود دارد، گویی رمز و رازی میان این دو بزرگوار است

فاطمه با نام مهدی شاد می‌شد و با یاد او خود را تسلیت می‌داد. بدون مهدی(عج)، تحمل شهادت حسین(ع) بر فاطمه سنگین می نمود. چون بی مژده‌ او، رسالت پدرش و تمام انبیاء سلف را ناتمام می‌یافت. مهدی باوری بی شناخت فاطمه میسور نیست. فاطمه به چنین فرزندی می بالد و مهدی نیز بر چنین مادری فخر می فروشد .

‌پیامبر اكـرم (ص) فرمـودند‌ : " مهدی ( عج) از خـانواده‌ من‌ و از فرزندان‌ فاطمه (س) است‌ كه‌ بر اساس‌ سنت‌ من‌ جنگ‌ می‌كند؛‌ چنانكـه‌ من‌ بـر طبق‌ وحی‌ جنگ‌ كردم." قابل‌ توجه‌ است كه پیامبر(ص) در ابتدا به‌ طور كلی‌ می‌فرماید: مهدی‌ از عترت‌ من است؛ سپس‌ با "مِن" دایره‌ را تنگ ‌می‌كند؛ كه‌ از فرزندان‌ فاطمه(ع) است

چرا یاد حضرت مهدی (عج) تسلا‌ی حضرت زهرا (س) بود؟

در روایت است که ‌پیامبر (ص) در بستر مرگ‌ بودند كه ‌حضرت‌ زهرا(ع) وارد شدند. حال‌ پدر را كه‌ دیدند، شروع‌ به ‌گریه ‌كردند. كم‌كم ‌صدای زهرا (ع) بلند شد . پیامبر(ص) سرشان‌ را بلند كردند و علت ‌را سؤ‌ال کردند. حضرت‌ زهرا(س ) عرض‌ كردند‌: از تباهی‌ و ضایع‌ شدن‌ دین ‌و عترت،‌ بعد از شما می‌ترسم . اینجا بود كه ‌او را دلداری ‌دادند ‌به ‌اینكه ‌مهدی ‌امت ‌از نسل‌ تو ظهور می‌كند و ریشه‌ ضلالت ‌و گمراهی ‌را ‌می‌كند .

در جای دیگری نیز آمده است: همزمان با تولد امام‌حسین(ع) به حضرت زهرا (سم) خبر داده می‌شود كه حسینش را شهید خواهند كرد.‌ حضرت‌ زهرا(س) ناراحت و گریان می شود اما ‌خبر می آید كه ‌مهدی امت از ذریه او خواهد بود .

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
دوشنبه 4 مرداد 1389  8:21 AM
تشکرات از این پست
hamid_h
hamid_h
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 317

پاسخ به:حضرت فاطمه (س) الگوی امام مهدی (عج)

ممنون جالب بود .

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
دوشنبه 4 مرداد 1389  10:44 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها