0

گزارش فارس از جلسه علنی شورای شهر آمل؛ از لجبازی پزشکان تا الگانسی برای مردگان

 
haj_ghodrat_allah
haj_ghodrat_allah
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : اسفند 1387 
تعداد پست ها : 2703
محل سکونت : اصفهان

گزارش فارس از جلسه علنی شورای شهر آمل؛ از لجبازی پزشکان تا الگانسی برای مردگان

خبرگزاری فارس: جلسه علنی شورای اسلامی شهر آمل برای دومین بار متوالی با حضور خبرنگاران برگزار شد و از نکات برجسته این جلسه حضور هیئت مدیره نظام پزشکی آمل و تهیه یک خودروی ویژه برای حمل متوفیان آملی بود.

خبرگزاری فارس: از لجبازی پزشکان تا الگانسی برای مردگان

به گزارش خبرگزاری فارس از آمل، در جلسه علنی این هفته شورای اسلامی شهر آمل به دلیل برگزاری جلسات کمیسیون معاملات و توافقات و بازدید اعضای شورا از برخی پروژه‌ها با تاخیر آغاز شد.
در شروع جلسه به دلیل کامل نشدن اعضای جلسه و غیبت تعدادی از اعضا، رئیس شورا از کمیسیون‌های فرهنگی و فنی خواست تا گزارش عملکردی از این دو کمیسیون ارائه کنند.
 
* مشکل درخواست‌های یک طرفه از شهرداری
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر آمل با اشاره به اینکه جمعیت هلال‌احمر مکاتبه کرده است که نسبت به روکش آسفالت محوطه این جمعیت اقدام کنیم، افزود: مشکلی که در این بخش وجود دارد درخواست‌های یک طرفه نهادها و ادارات از شهرداری و شورا است.
قاسم حامدی با بیان اینکه این دستگاه‌ها خود در خواسته‌اشان محق نیز می‌دانند، یادآور شد: در قبال این خواسته‌ها اگر شهرداری و یا پرسنل آن اداره خدمتی بخواهند باید هزینه آن را بپردازند.
وی افزود: بیمارستان امام رضا(ع) این شهر نیز درخواستی مشابه در گذشته داشت اما به آنها گفتیم این هزینه را انجام می‌دهیم اما در برابر آن شما نیز اگر کارمندی و یا رفتگری از مجموعه شهرداری در نیمه شبی اتفاقی برایش رخ داد دیگر ابتدا برای خدمات درمانی از وی پول مطالبه نکنید.
عضو شورای اسلامی شهر آمل با اشاره به اینکه در جمعیت هلال ‌احمر نیز خدمات مشابهی صورت می‌گیرد، گفت: مثلا این جمعیت برای هر دوره خیاطی 150 هزار تومان از کارآموزان دریافت می‌کند ما نیز پیشنهاد دادیم که افرادی از مجموعه شورا و شهرداری که بخواهند برای امرارمعاش این حرفه را بیاموزند شما نیز این هزینه را دریافت نکنید.
وی افزود: این خدمات وظیفه ماست اما باید تهاتری نیز صورت گیرد.
 
* متوفیان آملی با الگانس تشییع می‌شوند
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر آمل با بیان اینکه سازمان آرامستان شهرداری درخواست کرده است برای تشییع متوفیان خودروی تشریفات بیاورد، گفت: البته ما پیشنهاد کردیم این تشریفات را باید خانواده‌هایی که قبر 5 میلیون تومانی در امامزاده ابراهیم(ع) خریداری می‌کنند قائل شوند وگرنه فردی که در امامزاده عبدالله(ع) که آرامستان شهرداری است دفن می‌شود نیازی به این تشریفات ندارد.
حامدی با اشاره به اینکه سازمان آرامستان‌‌های کشور برای تمامی آرامستان‌ها این مجوز را صادر کرده است، افزود: سال‌ها است که از این خودروها در شهرهای بزرگ برای تشییع مردگان استفاده می‌شود.
 
* نرخ کرایه اتوبوس‌ها هم در آمل افزایش یافت
‌این عضو شورای شهر آمل با اشاره به اینکه هیئت مدیره سازمان اتوبوسرانی و شورای این سازمان افزایش نرخ کرایه‌های اتوبوس را تصویب کرده‌اند، گفت: مقرر شده این نرخ از 50 تومان به 75 تومان افزایش پیدا کند.
حامدی اظهار داشت: دلیل این افزایش هم این است که نرخ کرایه تاکسی‌ها به 200 تومان افزایش یافته است اما نرخ اتوبوس‌ها هیچ تغییری نکرده‌ است و راننده‌های اتوبوس با کرایه‌های فوق هیچ انگیزه‌ای ندارند.
 
* چشم‌پوشی از خطای فاحش یک مدیر
‌رئیس کمیسیون فنی شورای شهر آمل نیز در گزارشی با اشاره به نامه سازمان عمران درباره اینکه شهرداری هزینه احداث دیوار حائل امامزاده عبدالله(ع) را به صورت کامل پرداخت نکرده است، اظهار داشت: این پروژه در دو سه سال گذشته انجام شده است و سازمان عمرانی مدعی است که شهرداری 85 درصد هزینه را پرداخت نکرده است.
قدرت ناییج‌نژاد افزود: بر اساس اعلام مدیران قبلی این پروژه دو تا سه  درصد خطا دارد.
رئیس شورای اسلامی شهر آمل نیز در سخنانی با اشاره به اینکه در این پروژه خطای فاحشی وجود دارد، گفت: اسناد این تخلف و درست انجام نشدن پروژه وجود دارد.
علی قاسمی یادآور شد: این مدیر هزینه‌های سازمان را به هدر داد اما حتی یک توبیخ هم در پرونده‌اش ثبت نشده است.
پژومان عضو دیگر شورای شهر آمل نیز گفت: در نظام مهندسی هر دیواری با دو درصد خطا باید تخریب شود.
 
* بی‌تفاوتی آب منطقه‌ای نسبت به انهار
‌اعضای هیئت مدیره نظام پزشکی شهرستان آمل در اواسط جلسه شورا میهمان این جلسه شدند.
رئیس نظام پزشکی شهرستان آمل در این نشست در سخنانی با اشاره به اینکه جامعه پزشکی به اقتضای شغلی خود همواره نسبت به امور بهداشتی حساس است، گفت: یکی از این موارد نهری است که در روبه‌روی ساختمان پزشکان این شهر قرار دارد که این نهر تبدیل به یک باتلاق شده است.
‌منوچهر مجد با تاکید بر اینکه این وضعیت با روحیه سلامت و زیبایی شهری مغایرت دارد، تصریح کرد: از شهرداری می‌خواهیم نسبت به رفع این مشکل اقدامی انجام دهد.
شهردار آمل در این باره اظهار داشت: مسئول انهار در سطح شهرستان اداره آبیاری است.
احمد امیرسلیمانی با تاکید بر اینکه شهرداری آمل سالانه بیش از  500 میلیون تومان برای پاکسازی نهرها در سطح شهر هزینه می‌کند، تصریح کرد: وضعیت این نهرها به گونه‌ای است که بسیار از کارگران شهرداری در این بخش زخم‌های عمیق بر می‌دارند.
وی افزود: مهم‌ترین مشکل ما در این بخش عدم رعایت حریم بستر رودخانه‌ها است چرا که اگر رعایت شود دیگر نیازی به نیروی انسانی نیست و ماشین‌آلات به خوبی از عده این کار بر می‌آیند.
شهردار آمل با بیان اینکه درباره نهر موردنظر با اداره آبیاری برای سرپوشیده کردن آن مکاتباتی صورت گرفته است، گفت: اما این اداره در برابر این درخواست‌ها بی‌تفاوتی می‌کند.
 
* اعتراض پزشکان به فیش‌های شهرداری
رئیس نظام پزشکی آمل در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه مسئله اصلی مطب‌ها و بیمارستان پسماندهای عفونی است، گفت: آمل به عنوان نخستین شهری است که مشکل پسماندهای عفونی را حل کرده است.
مجد با تاکید بر اینکه بیمارستان‌های خصوصی را موظف کرده‌ایم که با یک شرکت خصوصی قرارداد ببندند و پسماندها را به این شرکت تحویل دهند، افزود: با وجود اینکه ما به این شرکت هزینه جمع‌آوری زباله می‌پردازیم سال‌ها است که شهرداری دو فیش عوارض را برای مطب‌ها ارسال می‌کند.
وی ادامه داد: یک فیش برای عوارض نوسازی و عمران شهری و فیش دیگر بابت خدمات عمومی است.
مجد با اشاره به اینکه پزشکان معتقدند زمانی که این شرکت زباله‌های عفونی مطب‌ها و بیمارستان‌ها را جمع‌آوری می‌کند چرا باید بابت خدماتی که شهرداری انجام نمی‌دهد هزینه دیگری بپردازیم، افزود: دلیل پرداخت این عوارض از خواسته‌های جامعه پزشکی است.
 
* فقط برای روزی 57 تومان
اعضای شورای نظام پزشکی آمل هر یک به استدلال‌های مشابهی برای عدم پرداخت هزینه خدمات عمومی از سوی مطب‌ها و بیمارستان‌ها پرداختند و معتقد بودند یا شهرداری با این شرکت خصوصی برای جمع‌آوری تمامی زباله‌ها وارد مذاکره شود و یا اینکه توضیح دهد چرا این عوارض باید به هر دو بخش پرداخت شود.
اعضای شورای اسلامی شهر آمل نیز دریافت عوارض از تمامی صنوف براساس نرخ مشخص را براساس مستندات قانونی ارائه کردند.
عماد حسینی عضو شورای شهر آمل با اشاره به اینکه هزینه‌های عوارض عمومی برای تمام صنوف در اول هر سال تعیین می‌شود؛ گفت: این عوارضی است که همه شهروندان پرداخت می‌کنند اما اگر قرار باشد شرکت دیگری وارد بخش زباله‌ها شود ما از برون‌سپاری استقبال می‌کنیم تا مشکل جامعه پزشکی برطرف شود.
وی گفت: عوارض نوسازی به صورت سراسری محاسبه می‌شود اما عوارضی هم به صورت محلی در اختیار شوراها قرار داده شده است که در دریافت آن براساس موقعیت شهرها می‌توانند تصمیم‌گیری کنند.
پس از اینکه لیست عوارض صنوف مختلف از سوی پژومان عضو شورا قرائت شد و هیئت مدیره نظام پزشکی به این یقین رسیدند که این عوارض را همه صنوف پرداخت می‌کنند در مورد نرخ این عوارض بحث شد.
رئیس شورای اسلامی شهر آمل زمانی که یکی از فیش‌های مطب پزشکان را دید متوجه شد برای پنج سال گذشته برای این مطب 100 هزار تومان هزینه خدمات عمومی محاسبه شده است.
علی قاسمی با مشاهده فیش‌های دیگر و یک حساب سرانگشتی گفت: ما از پزشکان برای خدمات عمومی روزی 57 تومان دریافت می‌کنیم که امیدواریم پزشکان وقتی با بخش خصوصی وارد مذاکره شدند این مبلغ برایشان خصوصی محاسبه نشود.
پس از قریب به یک ساعت بحث برای روزی 57 تومان، رئیس شورای شهر آمل پیشنهاد دارد که نمایندگانی از نظام پزشکی، پسماند و شورا در جلسه‌ای مشترک این موضوع را بررسی و نظر نهایی را اعلام کنند.
============
گزارش از الناز پاک‌نیا

جمعه 22 مهر 1390  4:56 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها