خبرگزاری فارس: دبیرکل جمعیت هلالاحمر گفت: در دو سال گذشته پل ارتباطی و راههای تقویت آن با خارج از کشور حدود 20 درصد افزایش یافته است.
![خبرگزاری فارس: رشد 20 درصدی ارتباط هلالاحمر با خارج از کشور خبرگزاری فارس: رشد 20 درصدی ارتباط هلالاحمر با خارج از کشور](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/05/30/091043_PhotoA.jpg)
به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، ظاهر رستمی در جمع خبرنگاران در اردبیل اظهار داشت: ما در حوزه روابط بینالملل سعی کردیم روز به روز ارتباط خود را با خارج از کشور تقویت کنیم به طوری که هم اکنون جمعیت هلالاحمر ایران نهادی شناخته شده برای فدراسیون و صلیب سرخ جهانی است.
وی تصریح کرد: با سفر مسئولان این فدراسیون و دبیران برخی از صلیب سرخ کشورها به کشورمان آنها با وظایف، اختیارات و اقدامات جمعیت هلالاحمر ایران آشنا شده و آن را به عنوان جمعیتی توانمند و تخصصی معرفی کردند.
رستمی با بیان اینکه در دو عملیات عظیم امدادرسانی به حادثهدیدگان خارج از کشور جمعیت هلالاحمر در دو سال گذشته بسیار موفق عمل کرده است، خاطر نشان کرد: ما در حادثه سیل پاکستان بهترین و بیشترین اقدامات کمکرسانی و امداد و نجات را شاهد بودیم به طوری که عملیاتی به این وسعت تاکنون در جمعیت هلالاحمر به ثبت نرسیده است.
این مسئول اضافه کرد: ما در حادثه سیل پاکستان با به کارگیری 300 نیروی متخصص بیش از 200 درمانگاه و چادر امداد ثابت و سیار را برقرار کردیم و در مدت چهار ماه بیش از 8 هزار مواد غذایی و زیستی مورد نیاز حادثهدیدگان را تأمین کردیم.
وی ادامه داد: مردم کشورمان سال گذشته 16 میلیارد تومان به سیل پاکستان کمک کرده و ما این کمکها را بعد از جمعآوری از طریق سازمانهای بینالمللی در اختیار مسئولان کشور پاکستان قرار دادیم.
رستمی از احداث دو درمانگاه ثابت در کراچی و اسلامآباد پاکستان به همت جمعیت هلالاحمر کشورمان خبر داد و گفت: در حال حاضر جمعیت هلالاحمر 24 درمانگاه در خارج از کشور دارد که با احداث دو مورد درمانگاه در پاکستان تعداد این درمانگاهها به 26 مورد میرسد.
*مردم ایران 43 میلیارد تومان به قحطیزدگان سومالی کمک کردهاند
به گزارش فارس، دبیرکل جمعیت هلالاحمر دومین عملیات بزرگ جمعیت هلالاحمر را در کمک به حادثهدیدگان خارج از کشور مربوط به کمک مردم ایران به قحطیزدگان سومالی اعلام کرد و افزود: در دو ماه گذشته بیش از 5هزار و 500 تن مواد غذایی در قالب 16 محموله اعم از هوایی و دریایی به این کشور ارسال شده است.
وی تصریح کرد: بزرگترین عملیات امداد و نجات بعد از سیل پاکستان در قضیه سومالی در حال رخ دادن است به طوری که ما 11 اردوگاه را در این کشور برای اسکان حادثهدیدگان دایر کردیم و یک مرکز درمانی ثابت و شش درمانگاه سیار را نیز در همین راستا راهاندازی کردیم.
رستمی خاطر نشان کرد: از هر استان 15 نفر به صورت مستمر و نوبتی در این کشور برای کار امداد و نجات حاضر شده به طوری که هم اکنون 30 نفر را در سومالی برای امدادرسانی به مردم این منطقه مستقر کردیم.
وی اضافه کرد: عملیات امداد و نجات هلالاحمر کشور در دو کشور یاد شده در حقیقت بزرگترین فعالیت امدادی خارج از کشور بوده به طوری که مردم استان اردبیل نیز 130 میلیون تومان کمک نقدی و 70 میلیون تومان کمک غیرنقدی کردند که در مجموع کمکهای مردمی استان بالغ بر 200 میلیون تومان بوده است.