0

مسئول کانون نابینایان سیرجان: زیرساخت‌های عبور و مرور نابینایان فراهم شود

haj_ghodrat_allah
haj_ghodrat_allah
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2703

مسئول کانون نابینایان سیرجان: زیرساخت‌های عبور و مرور نابینایان فراهم شود

خبرگزاری فارس: مسئول کانون نابینایان شهرستان سیرجان گفت: زیرساخت‌های عبور و مرور برای نابینایان شهرستان سیرجان فراهم شود.

خبرگزاری فارس: زیرساخت‌های عبور و مرور نابینایان فراهم شود

به گزارش خبرگزاری فارس از سیرجان، فرهاد فتحی در حاشیه مراسم تجلیل از نابینایان سیرجانی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با اشاره به حضور 275 روشندل در شهرستان سیرجان اظهار داشت: زیرساخت‌های عبور و مرور برای این افراد به هیچ عنوان در این شهرستان اجرا نشده و در بحث اشتغال نیز نابینایان سیرجان مشکل جدی دارند.
وی از قبولی 10 نفر از نابینایان شهرستان سیرجان در مراکز آموزش عالی در مقطع کارشناسی خبر داد و گفت‌: نبود امکانات مطالعه از جمله کتاب‌های خط بریل و همچنین کتب درشت خط نیز از مشکلات نابینایان سیرجان است.
فتحی بیان کرد: امیدواریم با همکاری مسئولان بتوان زیرساخت‌های رفع مشکلات موجود را فراهم کرد.
به گزارش فارس زینب رسولی از حافظان روشندل قرآن کریم در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: حافظ 15 جزء قرآن کریم هستم و با کمک از این کتاب آسمانی زندگی را با صبر و حوصله ادامه می‌دهم و به دیگران نیز توصیه می‌کنم که به قرآن توجه کنند و از آن یاری بجویند.
سجاد رسولی دیگر روشندل حافظ قرآن به خبرنگار فارس گفت: انس با قرآن را رمز موفقیت و پیشرفت زندگی خود می‌دانم و هر روز با آیات قرآن قلب خود را جلا می‌دهم و مشکلات خود را به وسیله تلاوت قرآن برطرف می‌کنم.
در پایان این مراسم از 35 نابینای برتر در رتبه‌های علمی‌، فرهنگی و ورزشی تجلیل به عمل آمد.

جمعه 22 مهر 1390  10:38 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها