خبرگزاری فارس: مدیرکل فنی و حرفهای همدان گفت: استان همدان به عنوان قطب نمونهسازی دقیق و پیشرفته در کشور انتخاب شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از همدان سیدمهدی باقری پیش از ظهر امروز در نخستین نشست منطقهای دفتر امور مهارتهای پیشرفته در همدان اظهار کرد: آموزش مهارتهای پیشرفته از سال 87 آغاز شده است که باید در این راستا وارد صنعت، دانشگاه و مراکز آموزشی شد و فعالیتها را به صورت فراملی انجام داد.
وی با بیان اینکه استان همدان به عنوان قطب نمونهسازی دقیق و پیشرفته در کشور انتخاب شده است، افزود: زیرساختهای این کار هم اکنون با وجود چند کارگاه بزرگ نظیر کارگاه تخصصی CNC، ریختهگری و کارگاه نمونهسازی سریع فراهم است.
مدیرکل فنی و حرفهای همدان تصریح کرد: به منظور تجاریسازی و افزایش مهارتها باید استفاده از تکنولوژیهای روز را مدنظر قرار داد چرا که نیازهای جامعه در ثانیه تغییر میکند.
وی با اشاره به راهاندازی نخستین کارگاه نمونهسازی سریع کشور در فنی و حرفهای همدان گفت: تاکنون 50 درصد از اعتبارات مصوب شده استان با توجه به پایلوت شدن همدان در نمونهسازی دقیق و پیشرفته پرداخت شده است.
باقری اضافه کرد: با استفاده از چاپگر سهبعدی و دستگاه نمونهسازی سریع فرآیند تولید قطعات که در طی چند ماه به طول میانجامد ظرف مدت چند ساعت انجام میشود.
وی خاطرنشان کرد: طی بازدید رئیس دانشگاه بوعلی سینا همدان از کارگاه نمونهسازی سریع فنی و حرفهای نخستین دوره آموزشی این بخش با مشارکت 17 نفر از دانشجویان فوق لیسانس در رشتههای مکانیک، جامدات و سیالات برگزار خواهد شد.
مدیرکل فنی و حرفهای همدان تحول در صنعت استان را از مزایای نمونهسازی سریع دانست و خاطرنشان کرد: راهاندازی ریختهگری اسدآباد به صورت تخصصی و همچنین کارگاه مکانیک، استان همدان را به عنوان افتخارآفرینترین مرکز در کشور معرفی کرده است.
وی در پایان افزود: در حال حاضر سازمان فنی و حرفهای با فعالیت 15 هزار پرسنل با فقر نیروی انسانی مواجه است که در راستای حل این معضل باید فارغالتحصیلان رشتههای مهندسی و فنی دانشگاهها را به شکلی ایدهآل جذب این سازمان کرد.