خبرگزاری فارس: مدیرکل حوزه استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: به دلیل توجه کمتر مسئولان به مقوله بهرهوری و اهمیت آن در روند توسعه در همه بخشها، امروزه کهگیلویه و بویراحمد تشنه توسعه شاخصهای بهرهبروری است.
به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، غریب دینپرور پیش از ظهر امروز در جمع مدیران خدماترسان کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: اقتصاد و فرهنگ دینی ما در حوزه فردی، اجتماعی و در سطح کلی، اهمیت و توجه خاص و نگرش ویژه به استفاده درست از منابع و ثروت ملی در کارایی، اثربخشی و در نهایت رسیدن به بهرهوری دارد.
وی بهرهوری را عامل اساسی و تاثیرگذار در پیشرفت، رشد و توسعه در همه بخشها دانست و افزود: با کمک عنصر کارساز بهرهوری، سریعتر به اهداف توسعهای مورد دلخواه در همه بخشها و عرصهها دست مییابیم.
وی بیان داشت: به همین منظور این موضوع مهم در برنامه تحولات هفتگانه اقتصادی قرار گرفته و دولت بر آن تاکید دارد.
به گفته مدیرکل حوزه استاندار در استانداری کهگیلویه و بویراحمد، جمهوری اسلامی در میان همه کشورها از منابع غنی و نعمتهای خدادادی در همه زمینهها به ویژه منابع فسیلی، معدنی و از جمله نیروهای انسانی متخصص، تحصیلکرده ماهر و متعهد برخوردار است و باید از این همه منابع بهره مفید برد.
دینپرور ادامه داد: اگر بهطور شایستهای به مسئله بهرهوری و کاربردی کردن آن توجه شود در این زمینه ضمن پویایی و شکوفایی بخشهای مختلف و توسعه همهجانبه، رتبه خوب نیز در عرصه جهانی به دست میآوریم.
به گفته وی، در کهگیلویه و بویراحمد هم به تبع کشور در همه بخشهای آن منابع غنی وجود دارد و اگر در کنار توسعه فعالیتها و توجه به نیروی کار و کارآفرینی، تاثیرگذاری بهرهوری هم به آن افزوده شود، مشکلات امروزی کمتر خود را نشان داده و شاهد رفع بسیاری از کمبودها خواهیم بود.
مدیرکل حوزه استاندار در استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه بهرهوری بر رشد کیفیت، هزینه و درآمد در تولید تاکید دارد، گفت: برای تحقق بهرهوری باید آموزشهای لازم و راهکارهای آن در سطح وسیعی ارائه شود.
این مسئول بیان داشت: هر چند تاکنون فعالیتهای اقتصادی در استان ما بهخوبی به سمت و سوی بهرهوری سوق داده نشده، ولی این موضوع میطلبد که با مدیریت، هدایت و آموزشهای بخشی و زیر بخشی نسبت به توسعه شاخصها و سطح بهرهوری اهتمام لازم بهعمل آید.
دینپرور با بیان اینکه رسیدن به شناخت کامل از ظرفیتها، استعدادها و توانمندیها در همه بخشها و دسترسی به اطلاعات کامل نقاط قوت و نواقص در تمام حوزهها، ضرورت اول بهرهوری است، افزود: پس از این مرحله باید راهکارهای مناسب از طریق صاحبنظران، متخصصین امر و کارشناسان برای افزایش بهرهوری و اجرا ارائه شود.
وی یادآور شد: امروزه مدیریت مشارکتی در افزایش بهرهوری و اداره امور جامعه کارساز است و چنانچه این موضوع کاربردیتر شود، تحولات در توسعه یافتگی را به همراه دارد و همچنین زمینه لازم را برای خلاقیت، نوآوری، برانگیختن توانمندیهای نهفته و پنهان فراهم میکند.