طرز تهیه خمیر بابا
مواد لازم
:
آرد سفید
۱.۵
پیمانه (
۱۷۵
گرم
)
کره
۵۰
گرم
پکین پادر
۲
قاشق مرباخوری (یا خمیر ترش یک قاشق سوپخوری
)
پودر قند : یک قاشق سوپخوری
شیر نیم گرم
نصف پیمانه(در حدود یک دسی لیتر
)
تخم مرغ
۲
عدد
نمک به مقدار کم
طرز تهیه:
بکین پادر یا خمیر ترش را در شیر حل میکنیم ، نمک و تخم مرغ ها را با این مایع مخلوط می نمائیم
.
آرد را در ظرف گودی که بهتر است فلزی باشد میریزیم (ظرف را قبل از ریختن آرد کمی گرم کنید) وسط آرد را گود می کنیم و مایع بکین پادر یا خمیر ترش را وسط آرد می ریزیم و آرد را با این مواد مخلوط می نمائیم و خوب مالش میدهیم به طوری که مایه کاملا کش پیدا کند
.
خمیر را باید حدود
۴
تا
۵
دقیقه به حالت کش دادن ورز بدهید ، بعد روی خمیر را بپوشانید و خمیر را در جای گرمی بگذارید تقریبا یک ساعت بماند
.
کره را با پودر قد مخلوط کنید و به هم بزنید تا کره کاملا نرم و لطیف شود بعد خمیر را که باید حجم آن دو برابر شده باشد با کره مخلوط نمائید و حدود
۴
تا
۵
دقیقه دیگر خمیر مخلوط با کره را به صورت کشیدن ورز دهید
.
این خمیر برای تهیه شیرینی های کوچک بابا آماده است
.
در صورتی که بخواهیم این خمیر بهتر ور بیاید ممکن است به جای یک ساعت دو ساعت در جای گرم بگذاریم بماند، بعد کره و پودر قند را مخلوط کنیم و ممکن است به جای بکین پادر یک قاشق غذاخوری رداستار را در کمی آب نیم گرم حل کنیم و بعد مصرف کنیم (رداستار نوعی مایه خمیر خشک است)