0

طرز تهیه خمیر بریوش

 
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه خمیر بریوش



 

 

طرز تهیه خمیر بریوش



 

 

مواد لازم:
  آرد   ۳۰۰ گرم

 

 

تخم مرغ   دو عدد

 

 

کره ۱۵۰ گرم

 

 

خمیر ترش   یک قاشق سوپخوری یا دو قاشق مرباخوری بکین پادر

 

 

پودرقند   ۱۰۰ گرم

 

 

نمک   به مقدار کم

 

 




 

طرز تهیه:
یک چهارم از آرد را که حدود نصف پیمانه می شود جدا می کنیم و در ظرف گودی میریزیم،بعد بکین پادر یا خمیر ترش را در کمی آب نیم گرم حل می کنیم و این مایه را وسط آرد می ریزیم و آرد را با این مایه خمیر می کنیم و می گذاریم در جای گرم ۲ تا ۳ ساعت بماند، البته روی خمیر را می پوشانیم که گرم مانده و خشک نشود ، این خمیر را به مصرف ملیه خمیر اصلی می رسد .

 

 

بقیه آرد را در ظرف گودی میریزیم و تخم مرغ ها را میان آرد می شکنیم و پودر قند را داخل این مایه میریزیم و تمام این مواد را مخلوط می نمائیم ، خمیر را ورز می دهیم تا کاملا کش بیاید ، سپس کره را با قاشق مخلوط می کنیم تا نرم و لطیف شود و با خمیر مخلوط می کنیم و باز هم ورز می دهیم تا به مقدار کافی کش پیدا کند ، در مرحله بعد مایه خمیری که باید حجم آن دو برابر شده باشد با این خمیر مخلوط می کنیم ولی در این موقع دیگر خمیر را زاد ورز نمی دهیم فقط کافی است این دو خمیر با هم مخلوط شوند ، روی خمیر را می پوشانیم و خمیر را در جای گرم می گذاریم ۳ تا ۴ ساعت بماند تا خمیر کاملا ور بیاید بعد خمیر را ۵ تا ۶ ساعت در جای خنک قرار می دهیم .

 


 



قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
یک شنبه 3 مرداد 1389  5:55 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها