خبرگزاری فارس: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی گفت: 250 نفر از فعالان قرآنی این استان هم اکنون زیر پوشش بیمه درمانی قرار دارند.
به گزارش خبرگزاری فارس از اراک به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی، مصطفی مشایخی افزود: در حال حاضر تعداد 52 مؤسسه در سطح استان زیر نظر اداره ارشاد اسلامی مشغول انجام فعالیتهای قرآنی هستند.
وی با بیان اینکه بیمه درمانی شامل عناصر جامعه قرآنی میشود، بیان کرد: این بیمه شامل گروهی از اشخاص حقیقی است که مطابق شرایط مندرج، دارای سابقه فعالیت قرآنی در یکی از گروههای تبلیغ و ترویج قرآن، آموزش قرآن، پژوهشهای قرآنی و فعالیتهای هنری باشند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی پیرامون نحوه اعطای مجوز برای تأسیس مؤسسات قرآنی زیر نظر اداره ارشاد اسلامی اظهار کرد: از مهمترین گزینههای اعطای مجوز از سوی این اداره علاوه بر داشتن صلاحیتهای عمومی همچون نداشتن سوء پیشینه کیفری مؤثر و برخورداری از حسن شهرت، مهجور نبودن و عدم ورشکستگی به تقلب و تقصیر، داشتن امکانات کافی مناسب به تشخیص وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دارا بودن 25 سال و متاهل بودن و یا حداقل 27 سال در مورد اشخاص مجرد، داشتن مدرک کارشناسی یا معادل حوزوی آن به تشخیص مراجع ذیربط در رشتهای مرتبط با حوزه قرآن و پذیرفته شدن در مصاحبههای علمی است.
وی افزود: همچنین برخورداری از صلاحیت علمی و تخصصی یا تجارب کافی متناسب با موضوع فعالیت(برای تقاضای مراکز تک منظوره) و داشتن شش ماه سابقه موثر فعالیت قرآنی در مؤسسات و مراکز فرهنگی قرآنی معتبر و وجود حداقل سه نفر به عنوان اعضای هیئت موسس(برای تقاضای مراکز چند منظوره) از دیگر موارد لازم برای دریافت مجوز تاسیس مؤسسات قرآن است.
مشایخی خاطر نشان کرد: در صورت کسب مجوز تاسیس خانههای قرآنی و توانمندی به لحاظ علمی، گستره فعالیت و تخصص به مراکز فعال در مراکز استانها مبلغ 50 میلیون تومان، مراکز شهرستانها 40 میلیون تومان و روستاها 30 میلیون تومان کمک بلاعوض اختصاص خواهد یافت.