دبير حزب موتلفه اسلامي استان همدان گفت: اجماع اصولگرايان براي انتخابات مجلس در استان حاصل شده است.
محمود الفت در گفت وگو با خبرنگاران افزود: مدل 8+7 كه از سوي اصولگرايان جهت اجماع تدوين شده است، به صورت بومي در استان پياده شده و تحقق آن كارآيي و وحدت بيشتر اين طيف را فراهم آورده است.
وي ادامه داد: همه تصميمات و سياست ها در قالب مدل بومي و ابتكاري و در محدوده جغرافيايي استان همدان تعريف شده و در نهايت وحدت حول محور روحانيت تحقق مي يابد. در اين مدل استاني، علاوه بر احزاب و گروه هاي فعال، افرادي از ميان نخبگان سياسي و روحانيوني خارج از احزاب شناخته شده، حضور دارند.
الفت يادآور شد: انتخابات مجلس نهم به خاطر شرايط خاص داخلي و خارجي بسيار حساس تر از دوره هاي گذشته است و تزريق پول و ائتلاف هاي نامتعارف توسط برخي جريان ها، از جمله ترفندهايي است كه جهت ناكارآمد كردن مجلس آينده به كار مي رود.
وي اعلام كرد: ما عملكرد كانديداها را رصد مي كنيم و هر كدام از آنها بخواهد از اصول و ارزش ها و قانون تخطي كند، آن را با مردم در ميان خواهيم گذاشت تا مجلسي متناسب با آرمان ها و خواست هاي ملت شكل بگيرد.
دبير حزب موتلفه اسلامي همدان در ادامه ضمن اشاره به اقدامات ارزشمند دولت هاي نهم و دهم در استان، اظهار داشت: در كنار خدمات انجام شده، متاسفانه در دوره فعلي مديريت استانداري، بي تدبيري هاي بي سابقه اي ديده مي شود.
وي خاطر نشان ساخت: از جمله اين بي تدبيري ها عدم حضور استاندار همراه با مديران در مسجد جامع به مناسبت هفته دولت جهت رفع مشكلات مردم برخلاف رسم سال هاي گذشته، اعتراضات ائمه جمعه به برخي تصميمات و عدم پاسخگويي به آنان و دهن كجي به معترضان، انتصاب بي رويه مديران غيربومي و به كارگيري مجدد نيروهاي بازنشسته، عدم برپايي جلسات ملاقات عمومي استاندار با مردم، همايش 8هزار نفري مديران و كاركنان دولت و تعطيلي يك روزه ادارات با صرف هزينه و وقت فراوان را مي توان نام برد.