0

ورزشكار و مخترعي كه هرگز تسليم نشد

ahmadfeiz
ahmadfeiz
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 20214

ورزشكار و مخترعي كه هرگز تسليم نشد

مسعود باقري، 25 ساله دانشجوي رشته برق؛ گرايش كنترل ابزار دقيق در دانشگاه شهاب و دانش قم مشغول به تحصيل است كه با 4 اختراع در زمينه برق علاوه بر اينكه مدارك علمي فراواني را به دست آورده، داراي 3 مقام كشوري در رشته ورزشي ووشو و كيك بوكسينگ نيز شده است.
وي كه در خانواده اي 8 نفره زندگي مي كند با فوت پدر در سال 71 تحت پوشش كميته امداد قرار مي گيرند.
او مي گويد: افرادي مانند من زماني كه از لحاظ مادي با مشكل مواجه مي شوند هميشه از آن به عنوان يك واقعيت تلخ ياد مي كنند. اما وقتي كه يك نهادي با نام كميته امداد امام خميني(ره)، خانواده مستأصل و نيازمندي را تحت حمايت مادي و معنوي خود قرار مي دهد، گويا تمامي خاطرات تلخ گذشته به يكباره رنگ مي بازد و همه چيز به فراموشي سپرده مي شود.
اينها گوشه اي از صحبت هاي مسعود باقري، نخبه علمي و ورزشي است كه از دشواري هاي زندگي گذشته خود سخن مي گويد.
جواني كه در لحظات بحراني زندگي اش با كمك يك نهاد مردمي، سرنوشت خود را به دست مي گيرد و براي تغيير وضعيت موجود گام هايي بلند در جهت توانگري و كامروايي برمي دارد و به پيش مي رود. تا جائيكه رتبه 720 كارداني و 680 كارشناسي را از آن خود مي كند. وي داراي درجه مربي گري؛ داوري و دان 2 رشته كيك بوكسينگ است.
او مي گويد: به خاطر هوش و ذكاوتي كه خداوند به من عطا كرده دعاهاي مادرم كه هميشه بدرقه راهم بوده است و زحمات اساتيدم آقايان عباس كريم پور و هادي اكبري توانستم در زمينه ورزشي به موفقيت هاي قابل توجهي دست يابم.
او معتقد است هر فردي در شرايط مناسب زندگي خود به انسجام فكري دست پيدا مي كند اما اگر در اين مسير حامي و پشتيباني وجود نداشته باشد از آن مسير خارج خواهد شد. من هم در اين مرحله وارد و با مشكلات زيادي مواجه شدم. افرادي كه از آنان نام بردم و هميشه به نيكي از آنها ياد خواهم كرد، تاثير بسزايي در موفقيت هايم داشته اند.
او در رابطه با نحوه ورودش به مسابقه انتخاب تيم ملي مي گويد: در جريان برگزاري مسابقه انتخاب تيم ملي در استان اصفهان از آنجا كه از لحاظ مادي وضعيت مناسبي نداشتم و اداره تربيت بدني هم كمك خوبي در اين زمينه نكرده بود، مجبور بوديم با هزينه خودمان در اين مسابقه شركت كنيم.
خوشبختانه وقتي اين مشكل را با مسئول فرهنگي كميته امداد مطرح كردم، از من حمايت كردند و با حمايت مادي اين نهاد توانستم در اين دوره از مسابقه شركت كنم و به مقام سوم كشوري دست پيدا كنم.
او ادامه مي دهد: البته قضيه به همين جا ختم نمي شد. من در بحث هاي علمي و ساخت دستگاه هايي كه اختراع كرده بودم نياز به حمايت مادي داشتم.
كميته امداد با كمك هاي مناسب مادي عاملي براي حركت و پيشرفتم شد به لطف خدا در زمينه تحصيلي و آموزشي و پرداخت شهريه دانشگاه حمايتهاي خوبي از سوي اين نهاد صورت مي گيرد و همين امر كه من در ارتباط با هزينه تحصيل دغدغه مالي نداشتم، خود عامل مهمي در موفقيت من بوده است.
باقري مي گويد: در گذشته به صورت دانشجوي افتخاري با اين نهاد همكاري داشته ام، در شيراز علاوه بر اينكه درس مي خواندم در دفتر مركز كميته امداد به صورت دانشجوي افتخاري 3 سال مشغول به كار بوده ام و اكنون با ورود به دانشگاه قم و سختي رشته، تمام وقت و ذهن خود را به امر تحصيل معطوف كرده ام.
كلام آخر آنكه تمام تلاش خود را معطوف كرده ام تا با تجربه كاري كه در رشته كنترل ابزار دقيق در حوزه صنعت دارم با شركتهاي بزرگ در اين زمينه همكاري داشته باشم.

پیامبر (ص): صبر اگر به بیقراری رسید دعا مستجاب می شود.

عزیز ما قرنهاست که چشم انتظار به ما دارد!

چهارشنبه 20 مهر 1390  8:42 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها