0

صفارهرندی در نشست انقلاب اسلامی مخاطرات امروز و فردا -2: تفکر معنویت‌گرایی فاقد نگاه سیاسی در حال تب

 
haj_ghodrat_allah
haj_ghodrat_allah
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : اسفند 1387 
تعداد پست ها : 2703
محل سکونت : اصفهان

صفارهرندی در نشست انقلاب اسلامی مخاطرات امروز و فردا -2: تفکر معنویت‌گرایی فاقد نگاه سیاسی در حال تب

خبرگزاری فارس: وزیر ارشاد دولت نهم گفت: امروز ما با موج جدیدی از معنویت‌گرایی فاقد نگاه سیاسی و اجتماعی در کشور روبه‌رو هستیم و متاسفانه می‌بینیم که این تفکر در حال تبلیغ است.

خبرگزاری فارس: تفکر معنویت‌گرایی فاقد نگاه سیاسی در حال تبلیغ است‌

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، محمدحسین صفارهرندی در بیست و ششمین نشست از سلسله نشست‌های انقلاب اسلامی، مخاطرات امروز و فردا که سه‌شنبه شب در سالن اجتماعات نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برگزار شد، ضمن یادآوری انتقادهای داخلی و خارجی از فرموده امام راحل مبنی بر اینکه ما به دنبال برقراری رابطه با ملت‌های اسلامی هستیم نه دولت‌ها، اظهار کرد: امروز با مشاهده تحولات منطقه می‌بینیم که دولت‌ها به خواست ملت‌ها نابود شدند و امروز این ملت‌ها هستند که سرنوشت خود را ترسیم می‌کنند.
وی افزود: عده‌ای نمی‌خواهند که این حرکت‌های مردمی در کشورهای اسلامی را ناشی از اسلام بدانند و موج بیداری اسلامی را منکر شده و علت آن را غیر از فرصت خیزش اسلامی می‌دانند و معتقدند که دوره اسلام‌گرایی به سر رسیده است.
وزیر ارشاد دولت نهم مطرح شدن شعار نزدیک شدن به آمریکا به اسم عقل‌گرایی را یکی از آفت‌های دوره سازندگی دانست و عنوان کرد: این انحراف خودش را به نوعی در دوره‌های دوم خرداد و اصلاحات نشان داد و امروز هم که دولتی با گرایش و سبقه انقلابی به‌وجود آمده در میانه راه با نقشه‌های رندان و وسوسه‌گران روبه‌رو شد.
صفارهرندی شاخه دوم انحراف را به فرموده رهبری، نادیده گرفتن سیاست به بهانه معنویت دانست و گفت: امروز ما به موج جدیدی از معنویت‌گرایی فاقد نگاه سیاسی و اجتماعی در کشور روبه‌رو هستیم و متاسفانه می‌بینیم که این تفکر در حال تبلیغ است.
وی با اشاره به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص حذف شمایل ائمه اطهار(ع) از سطح حسینیه‌ها و خیابان‌ها، این مسئله را کاری طراحی شده دانست و اظهار کرد: تصویرگران این شمایل‌ها با الگوگیری از اسباب صورت هنرپیشه‌های زن ‌هالیوودی این تصاویر را ترسیم کرده بودند و هنگامی که ما درصدد مقابله با این تصاویر برآمدیم، صداهایی از کانون‌های انحراف درآمد که چرا شما با عقاید مردم بازی کرده و آن را با سیاست ادغام می‌کنید؟
وزیر ارشاد دولت نهم افزود: این مسئله نیز نوعی انحراف بود ولی پیگیری مقابله با آن به صورت جدی حتی از طرف کسانی که از لحاظ سمت بالاتر از ما بودند منع می‌شد و علتش هم این بود که بازی با دل‌های عوام مردم که اسیر خرافه هستند برای عده‌ای به صرفه بود و منافع زیادی را در بر داشت.
وی در ادامه به بررسی دلایل مواجه فرقه‌های انحرافی با روحانیت پرداخت و گفت: روحانیت سردمدار شریعت و دیانت است و فرقه‌های انحرافی که تهی از دیانت هستند سعی در پاک کردن مسئله شرع داشتند و تدین را فقط به رابطه قلبی خدا با بنده محدود کردند.
صفارهرندی در ادامه به مقابله و جنگ فرقه‌های انحرافی با مراجع و روحانیت و مظاهر مدیریت فقهی اشاره کرد و ادامه داد: حرکت به سمت دین حداقلی و از بین بردن روحانیت که مدافعان شریعت و تدین هستند نیز از مصادیق انحراف است که به شدت از سوی جبهه نفاق پیگیری می‌شود.
وی از بین بردن اخلاق و لگدکوب کردن ارزش‌های انسانی به بهانه اجرای عدالت را سومین شاخه انحراف دانست و عنوان کرد: این مصیبتی است که اکثر ما دچار آن شده‌ایم و این مورد از مواردی است که هر کس بخواهد خود را مبری از آن بداند به دامی گرفتار می‌شود که امروز سران فتنه دچار آن شده‌اند.
صفارهرندی افزود: به اسم انقلابی‌گری حقوق دیگران را از بین بردن از مواردی است که در دوره‌های مختلف شاهد آن بوده‌ایم که در جوامع انقلابی و دینی ما ریشه دواند و حتی در اوایل انقلاب نیز شاهد بودیم که این تفکر در جریانات پس از انقلاب هم بروز و ظهور پیدا کرد که جریان مهدی‌هاشمی از همین سنخ بود.
وی در پایان اظهار کرد: از بین بردن اخلاق و حقوق مسلم انسان‌ها نتیجه این تفکر بود که در نهایت منجر به این شد که امید امام راحل و امت، به حق از صدر به ذیل کشانده شود تا انقلاب از خطرات فتنه‌گران در امان بماند.

چهارشنبه 20 مهر 1390  8:30 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها