0

جهانگير الماسي و سال هاي رنج و سرمستي

 
ahmadfeiz
ahmadfeiz
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 20214
محل سکونت : تهران

جهانگير الماسي و سال هاي رنج و سرمستي

يكي از بازيگرهاي سينما و تلويزيون كشورمان كه با وجود كم كاري و گزيده كاري محبوبيت بالايي دارد «جهانگير الماسي» است. عكس او برخلاف بسياري ديگر از نقش آفرينان سينماي ما، در سردرهاي سينماها و تبليغات فيلم ها نيست، اما تصويرش به عنوان هنرمندي توانمند اما بي آلايش در ذهن همه هموطنانمان ثبت شده است. بازي هاي به ياد ماندني او در سريال هايي چون «گوهر كمال»، «هزار دستان»، «پس از باران»، «كوچك جنگلي» و... هنوز هم خاطره ساز است. وي با وجودي كه در بيش از 30فيلم سينمايي حضور موفقي داشته اما چند سال است كه ديگر فيلم بازي نمي كند.
جهانگير الماسي درباره علت اين غيبت به خبرنگار كيهان مي گويد: علت دقيق اين مسئله را نمي دانم. اين وضعيت محدود به امروز نمي شود و 10، 12سالي است كه گويا سينما با بنده قهر كرده است. دلايل آن هم سياسي است. به خاطر اينكه من و برخي از دوستان ديگر در انتخابات سال76 از رقيب آقاي خاتمي حمايت كرديم و از آن زمان تاكنون درحال دادن تاوان آن هستيم. جالب اين است كه آن دو رقيب امروز رفيق هستند، اما سينما هنوز هم با ما قهر است. وي درباره تازه ترين كار خود در عرصه هنري گفت حدود دو سال پيش يك فيلم براي شبكه اول سيما ساخته ام. فيلمي به نام «مادر لر».
الماسي درباره محتواي اين فيلم توضيح داد: فيلم پر از اميد و تبليغ مستقيم و غيرمستقيم كار، كوشش و اميد براي ساختن زندگي فردي و جمعي است. داستان فيلم، حول ارتباطات اجتماعي مردم يك روستا است و كاركرد سنت ها و اعتقادات و باورهاي مردم را نشان مي دهد. بنده اصلاً طرفدار سنت هستم. اولين كسي هم كه در سينما راجع به افرادي چون مجنون و هسه صحبت كرد بنده بودم. چون اين افراد هم به چشمه زلال سنت تعلق خاطر دارند. هرچه زمان مي گذرد متفكران غرب و شرق درباره سعادتي كه در پس سنت ها نهفته است حرف مي زنند. حتي اين رويكرد را هم امروز در بخشي از سينماي جهان مي بينيم. . وي ادامه داد: از اين موضع زندگي روزمره مردم روستايي از توابع شهرستان كه كمتر دستكاري شده و هويت اصيل و جمعي آن محفوظ مانده در اين فيلم به تصوير كشيده شده است. درعين حال به خاطر داشتن فراز و فرودهاي دراماتيك، جذابيت هاي يك فيلم بعدازظهر جمعه را دارد.
الماسي درباره علت عدم پخش فيلم «مادر لر» تصريح كرد: همه افرادي كه اين فيلم را ديده اند، بلااستثنا آن را پسنديده اند. مسئول سابق گروه فيلم و سريال شبكه يك وقتي آن را ديد بسيار خوشش آمد. ناظر كيفي اثر هم فقط با ديدن راش هاي فيلم تحت تأثير قرار گرفت. اما معلوم نيست كه چرا پس از گذشت دو سال هنوز هم پخش نشده است. متأسفانه علت را هم اعلام نمي كنند. به نظر مي رسد كه جناح بازي ها به تلويزيون كشيده شده است.
وي همچنين از دست داشتن يك طرح سينمايي باعنوان «رنج و سرمستي» خبر داد و گفت: دوستان با مطالعه فيلمنامه از اين اثر هم خوششان آمد. اما گفته اند كه ساخت آن بسيار هزينه بر است و به همين دليل اين فيلم هم هنوز به تصوير كشيده نشده است.
او درباره اين فيلم هم توضيح داد: «رنج و سرمستي» روايت مشتركي از جنگ رژيم بعث با ايران و جنگ آمريكا با عراق است. مضمون فيلم نيز راجع به صنايع پيشرفته كشورمان در عرصه هاي هوا و فضا است.
الماسي افزود: درحال حاضر مشغول بازنويسي فيلمنامه هستم، بلكه بتوان با هزينه كمتري آن را به نمايش درآورد. البته فكر نمي كنم با اين وضعيت بتوانم آنچه را در ذهن دارم بسازم. مردم كشور ما بر حسب عادتي كه با تماشاي آثار هاليوودي يافته اند، به تصاوير عظيم و پرجلوه علاقه مند هستند. اگر قرار باشد اين فيلم را در يك آپارتمان و با چند ديالوگ سرهم بندي اش كنيم، همان بهتر كه اصلاً ساخته نشود. اما من تمام تلاشم را مي كنم. الآن هم سه چهارم فيلمنامه را بازنويسي كرده ام تا ببينيم خدا چه مي خواهد.
الماسي بيان داشت: در فيلم «رنج و سرمستي» قرار است تلاش هاي مردم براي پيشرفت كشورمان در خلال جنگ به نمايش درآيد. محور اصلي فيلم هم خانواده اي از محروم ترين نقطه كشور است كه فرزندانش از نقش آفرينان بزرگ اين پيشرفت ها مي شوند.
اين هنرمند متعهد در پايان گفت: هدف اصلي اين فيلم به تصوير كشيدن اين سخن امام خميني(ره) است كه فرمودند دفاع مقدس هشت ساله يك بركت است.

پیامبر (ص): صبر اگر به بیقراری رسید دعا مستجاب می شود.

عزیز ما قرنهاست که چشم انتظار به ما دارد!

سه شنبه 19 مهر 1390  7:54 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها