مسئول مركز خدمات جهاد كشاورزي بخش طارم سفلي گفت: برداشت زيتون از سطح 5900 هكتار از باغات اين بخش آغاز شده است.
سيدابوطالب مهدويان اظهار داشت: امسال پيش بيني مي شود از سطح باغات بارو اين بخش با متوسط عملكرد پنج تن در هر هكتار بيش از 24هزار تن محصول برداشت شود.
به گفته وي بيش از 70 درصد زيتون برداشت شده به صورت كنسروي و 30 درصد نيز براي روغن كشي استفاده مي شود.
مهدويان ارقام زرد، ماري، روغني، شنگه، كرچنگي را به عنوان ارقام غالب زيتون منطقه معرفي كرد و اظهار داشت: كيفيت محصول منطقه در برخي ارقام مانند رقم زرد از ساير مناطق توليدي كشور به مراتب بهتر است و درصد روغن توليد شده با توجه به نوع رقم، شرايط محيطي و زمان برداشت از 15 تا 22 درصد متفاوت است.
وي همچنين افزود: در حال حاضر تعداد 10 كارخانه فرآوري و بسته بندي زيتون با ظرفيت دو هزار و 475 تن در سال در توليد روغن و كنسرو زيتون در بخش طارم سفلي فعال هستند.
مسئول مركز خدمات جهاد كشاورزي بخش طارم سفلي گفت: اين بخش يكي از مهمترين بخش هاي شهرستان قزوين در توليد محصول زيتون است.
به گفته مهدويان، بخش طارم سفلي در زمينه توليد زيتون رتبه دوم كشور را به خود اختصاص داده است.
روغن زيتون داراي خواص آنتي اكسيداني بالايي است كه در جلوگيري از بروز بيماري هاي قلبي و عروقي نقش بسزايي دارد.