نشست خبری استقلال
/ پورحیدری: هواداران انتظار زیادی نداشته باشند/ مظلومی: قولی نمیدهم مدیر فنی و سرمربی تیم
فوتبال استقلال در نشست خبری امروز شنبه این باشگاه در آستانه آغاز دهمین دوره رقابتهای لیگ برتر تاکید کردند هر چند این تیم بازیکنان زیادی را از دست داده است اما برای حضور در لیگ دهم آمادگی بالایی دارد اما قولی برای قهرمانی نمی دهند.
به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری منصور پورحیدری، مدیر فنی تیم استقلال و پرویز مظلومی سرمربی این تیم ظهر امروز در محل کاخ سعدآباد تهران برگزار شد
.
منصور پورحیدری در ابتدای این نشست گفت: زمانی که آقایان فتح الله زاده و مظلومی در باشگاه استقلال قبول مسئولیت کردند از من خواستند که به تیم کمک کنم از آنجایی که هر زمان استقلال به مشکل بر می خورد یاد ما می افتند من وظیفه خود دانستم به باشگاه استقلال آمده و به این باشگاه محبوب مردمی کمک کنم
.
وی در ادامه با اشاره به دوره همکاری خود با پرویز مظلومی در باشگاه استقلال افزود: از نظر فکری به آقای مظلومی نزدیک هستم به همین خاطر مسئولیت مدیریت فنی تیم را پذیرفتم. آقای نظری جویباری نیز برای اینکه
بنده از نظر فنی بیشتر به آقای مظلومی کمک کنم تشخیص دادند در پست قائم مقامی به باشگاه خدمت کنند و من نیز به عنوان سرپرست و مدیر فنی کنار سرمربی تیم باشم
.
در ادامه پرویز مظلومی سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: همیشه در کارم نظم و انضباط را سرلوحه امور قرار دادم. برای من اسامی بازیکنان فرقی نمی کند آنچه برایم اهمیت دارد استقلال است نه منافع بازیکنان. من هر جا که احساس کنم که به استقلال ضربه می خورد هر بازیکنی که باشد کنار می گذارم. من نه از اسم بازیکنان می ترسم نه از حواشی و جنجال هایی که بازیکنان می توانند ایجاد کنند. برای اداره تیم استقلال روشی را مد نظر دارم که از شما و مردم می خواهم برای اجرای آن مرا کمک کنید
.
وی با تاکید بر اینکه باید بازیکن سالاری از استقلال و کل فوتبال ایران برداشته شود، گفت: بازیکن حرفه ای باید تابع سرمربی تیمش باشد حتی اگر او را به بازی نگرفتند باید دلش با دیگر بازیکنان یکی باشد. زمانی که همه یکدل و یکرنگ باشند حتی آن بازیکنی که روی سکو نشسته است موفقیت تیم دو چندان می شود و ضعفی هم اگر باشد پوشش داده می شود
.
سرمربی تیم فوتبال استقلال با اشاره به نشست روز گذشته خود با وحید طالب لو و محمد محمدی دروازه بان های تیم استقلال گفت: این طور که من فهمیدم مشکل خاصی بین این دو بازیکن نیست آنها به من قول داده اند حرف و حدیث های گذشته را فراموش کنند و از صمیم قلب در جهت موفقیت تیم گام بردارند
.
بازیکنان استقلال باید یکرنگ باشند که اگر نباشند با آنها برخورد خواهم کرد
.
وی عملکرد این تیم در فصل نقل و انتقالات را قابل قبول خواند و گفت: تیم ما به سرعت جمع شد و بازیکنان شاخصی را به خدمت درآوردیم 70 تا 80 درصد خواسته های من در فصل نقل و انتقالات برآورده شد ما بازیکنان خوبی جذب کردیم اما به دنبال مهره های جایگزین برای آنهایی که از استقلال رفتند نبودیم. چرا که هر کس و هر بازیکنی توانایی و کارآیی خاص خود را دارد
.
وی ادامه داد: بدون شک استقلال در فصل آینده ضعیف تر نخواهد شد بلکه قوی تر عمل خواهد کرد
.
وی برای بازیکنانی که از این تیم جدا شده اند آرزوی موفقیت کرد و در خصوص دیدار با شهرداری تبریز در هفته اول لیگ برتر گفت: شهرداری تیمی است که زودتر از تیم های لیگ دسته اولی جواز حضور در لیگ برتر را کسب کرده است این تیم علاوه بر حفظ مهره های سال گذشته نفرات شاخصی را نیز به خدمت درآورده. شناخت من از تیم شهرداری محدود می شود به آنالیز دیدارهای دوستانه این تیم با این حال اطمینان دارم بازی راحتی را در تبریز پیش رو نداریم و با تمام وجود برای پیروزی در این بازی تلاش خواهیم کرد
.
سرمربی تیم فوتبال استقلال با طرح دوباره مشکلاتی که در امر آماده سازی این تیم پیش رو داشته و اینکه تازه از روز گذشته ترکیب 70 تا 80 درصدی بازیکنان استقلال در تمرین حضور یافته اند گفت: در شرایط سختی تیم را آماده کردم و در مسابقه که همه نگاه ها به استقلال خواهد بود باید برای پیروزی تلاش کنیم
.
مظلومی که به صورت تلویحی از هواداران استقلال خواسته بود از او توقع زیادی نداشته باشند گفت: من از هواداران استقلال می خواهم که شرایط استقلال را درک کنند. من سر استقلال منت نمی گذارم
چرا که استقلال با انتخاب من بر سرم منت گذاشته است اگر به استقلال آمدم وظیفه ام این بوده قبول مسئولیت کنم و به دنبال بهانه نیستم
.
وی ادامه داد: به من حق بدهید انتظارات هواداران را پایین بیاورم این روزها در کوچه و خیابان هر کس که من را می بیند می گوید که استقلال قهرمان می شود اما هواداران استقلال باید بدانند که در تیم ما تغییرات زیادی به وجود آمده و کسب موفقیت به آسانی صورت نمی گیرد. ما باید به مردم واقعیت ها را بگوییم. نمی توانیم بیخود و بی جهت آنها را امیدوار کنیم من باز هم می گویم تمام تلاشم را برای موفقیت استقلال به کار می گیرم. اما این را هم بدانید تیم های دیگر و رقبای ما تا بن دندان مسلح هستند . آنها نه تنها مانند ما بازیکن از دست نداده اند بلکه تیم خود را حفظ کرده و تقویت کرده اند
.
سرمربی تیم فوتبال استقلال خاطرنشان کرد: از صبح تا شب برای استقلال وقت گذاشته و می گذارم و کار می کنم تا به هدف خود که قهرمانی با استقلال است دست یابم نمی گویم قهرمان نمی شوم چرا که هدفم قهرمانی است اما رسیدن به این هدف آسان نخواهد بود.
آقای فتح الله زاده زمانی که مسئولیت باشگاه را به من سپرد خواست که در این فصل سهمیه لیگ قهرمانان آسیا را کسب کنیم اما من چیزی بیش از این را مد نظر دارم و با وجود کاستی هایی که هست برای قهرمانی تلاش خواهم کرد
.
وی نیاز استقلال در مقطع زمانی فعلی را زمان و صبر و حوصله هواداران عنوان کرد و گفت: یک تیم یک شبه تیم نمی شود در فوتبال تاکتیک حرف اول را می زند
.
ما برای اینکه یک تیم شویم باید زمان داشته باشیم البته طرح این موضوعات نباید چنین استنباطی را به وجود آورد که استقلال مقتدر نیست استقلال مقتدر است و در آینده مقتدرتر خواهد شد. ما استقلالی قدرتمندتر از گذشته خواهیم ساخت
.
مظلومی با اشاره به قرارداد دوساله خود با باشگاه استقلال افزود: از 6 جامی که طی دو سال آینده پیش روی ماست قطعا 2 جام را کسب خواهیم کرد. شما این را باید توجه داشته باشید که ما در مسیر موفقیت رقبایی را داریم که به هیچ عنوان نگران پول خرج کردن نیستند اما ما برای هزینه کردن خود هم باید سقفی را رعایت کنیم. شاید مشکلی پیش آمد و دیگر در استقلال ادامه ندادم اما امیدوارم سال آینده که در نشست خبری در خدمت شما خواهم بود دو جام از جام های پیش رو را همراه خود داشته باشیم
.
منصور پورحیدری مدیر فنی تیم فوتبال استقلال در خصوص شرایط جاری این تیم گفت
:
باید بپذیریم که 50درصد از بازیکنان تیم فوتبال استقلال از این تیم جدا شده اند و این تیم زمان مناسبی را برای آماده سازی از دست داده است. یک تیم فقط با بازیکنانش تیم نیست اگر تیم بازیکن بگیرد و زمان نداشته باشد تیم نخواهد شد
.
وی تاکید کرد: استقلال در جام ولایت خوب کار کرد اما این تیم برای تیم شدن خیلی کار دارد. متاسفانه بدنسازی تیم هنوز به صورت کامل انجام نشده و
بازیکنان به هماهنگی لازم نرسیده اند و
....
مدیر فنی تیم فوتبال استقلال خاطرنشان کرد: طرح این موضوعات برای شانه خالی کردن از زیر بار مسئولیت نیست من و مظلومی سالها با تیم استقلال بودیم با این تیم قهرمان، نایب قهرمان و سوم آسیا شده ایم که در نوع خود بی نظیر است و فکر نمی کنم هیچ مربی در هیچ باشگاهی چنین افتخاراتی داشته باشد ما با استقلال زندگی کرده ایم و زیر و بم این تیم را می دانیم طرح این موضوعات فقط برای این است که هواداران از مشکلات تیم باخبر شوند و انتظار زیاده از حد نداشته باشند. برای امروز استقلال صبر بیش از هر چیزی لازم است
.
پرویز مظلومی در ادامه در خصوص چندگانگی هواداران تیم فوتبال استقلال در حمایت از پیشکسوتان این تیم گفت: من همیشه حق را به سکوها و هواداران می دهم چرا که اینها هستند که با وجود سختی ها و مشقت های زیاد از استقلال حمایت کرده و پورحیدری ها و مظلومی ها را ساخته اند. هواداران صاحبان استقلال هستند و حق دارند هر شخصی را که دوست دارند تشویق کنند با این حال سعی ما بر این بوده که اتحاد و همدلی را در بین هواداران استقلال ایجاد کنیم. ما باید این باور را در بین آنها به وجود آوریم که اول برایشان استقلال مهم باشد و این تیم را تشویق کنند بعد به دنبال حمایت از هر کسی باشند که دوست دارند
.
وی ادامه داد: مطمئن باشید هواداران استقلال اول این تیم را دوست دارند و بعد به دنبال حمایت از گزینه های مورد نظر خود هستند هوادار استقلال هر بازیکن یا مربی که یک روز برای این تیم زحمت کشیده است را دوست دارند و او را عزیز می دارند من هم آنها را منع نمی کنم که چه کسی را تشویق می کنند و از چه کسی حمایت می کنند. اگر روزی هم فلانی را در ورزشگاه تشویق کنند نه تنها ناراحت نمی شوم بلکه خوشحال هم می شوم و هواداران را تشویق می کنم که حمایت خود را از آن فرد ادامه دهند. من روزی که به استقلال آمدم پیه همه این چیزها را به تنم مالیده ام
.
وی با اشاره به اینکه هوادار از استقلال برد می خواهد افزود: برای آماده سازی تیم فوتبال استقلال جهت حضور در لیگ برتر برنامه ای 35 روزه را تدوین کرده بودم که فقط 10 روز از آن را به اجرا درآوردم
.
"
پاسخ حمایت های هواداران استقلال را با موفقیت های تیم خواهیم داد" مظلومی با بیان این جمله در خصوص اردوی تیم ملی در اتریش گفت: ما موافق این اردو نبودیم چرا که طی دو هفته نفرات شاخصی که می توانستند بیش از پیش با تیم هماهنگ شوند را از دست دادیم زمانی که برنامه این اردو تدوین شد من سرمربی استقلال نبودم که اگر در این تیم مسئولیت داشتم قطعا اعتراض می کردم
.
وی از فدراسیون فوتبال خواست تعامل بیشتری با باشگاه ها داشته باشد و افزود: مدت زمان برپایی اردوی تیم ملی مناسب نبود متاسفانه مربی تیم ملی برخلاف وعده ای که داده بود به جای 10 روز 14 بازیکنان ملی پوش را در اختیار داشت. روز گذشته من بازیکنان خسته و فرسوده در اختیار گرفتم آخر من چطور این بازیکنان را در عرض سه روز آماده دیدار هفته اول کنم. ای کاش حداقل فدراسیون فوتبال برنامه هفته اول لیگ را برای چند روز به تعویق می انداخت
.
منصور پورحیدری مدیر فنی تیم فوتبال استقلال خاطر نشان کرد: به دلیل اینکه استقلال تیمی مستضعف است نمی تواند مانند دیگر باشگاه ها هر طور که می خواهد هزینه کند. من به عنوان مدیر فنی تیم استقلال با سقف قرارداد بازیکنان مخالفم اما اعتقاد دارم که این سقف باید برای باشگاه ها در نظر گرفته شود. اگر قرار است کنترلی صورت بگیرد بهتر است این کنترل برای باشگاه ها باشد که اثرگذاری بیشتری هم خواهد داشت. ما به دلیل شرایط خاصی که داریم همیشه باید منتظر کمک های سازمان تربیت بدنی یا رسیدن رقم قراردادمان با حامی مالی باشیم اما دیگر باشگاه ها به ویژه باشگاه های دولتی هر طور که می خواهند هزینه می کنند و ما نمی توانیم همپای آنها ولخرجی کنیم
.
وی ادامه داد: اگر 90 درصد باشگاه ها دولتی هستند بهتر است دولت برای همه آنها سقفی را تعیین کند که بر اساس آن هزینه کنند و فعالیتهای آنها تحت کنترل نباشد. این نباشد که یک باشگاه دولتی هر چقدر خواست از کیسه دولت خرج کند و باشگاه های دیگر چنین توانی را نداشته باشند
.
پرویز مظلومی همچنین با تاکید بر اینکه تیم ملی باید با ترکیب اصلی خود در مسابقات غرب آسیا حضور یابد، برنامه های تیم فوتبال استقلال در فصل پیش رو را به این صورت بیان کرد. تا پایان نیم فصل اول سه بار مسابقات لیگ تعطیل می شود اولین تعطیلی بعد از بازی ما با سپاهان خواهد بود که تیم برای مدت
4
روز به اردوی آماده سازی خواهد رفت. پیش از بازی ما با پرسپولیس نیز لیگ به مدت یک ماه تعطیل خواهد شد که ما از مدیریت باشگاه درخواست کرده ایم اردویی 10 روزه طی این مدت برای تیم در نظر بگیرند و در نهایت برای تعطیلات نیم فصل نیز تیم فوتبال استقلال برای برپایی اردویی 10 روزه عازم کیش یا دبی خواهد شد
.