0

مدیر عامل شاهین بوشهر: تمرینات شاهین به بوشهر منتقل می‌شود

haj_ghodrat_allah
haj_ghodrat_allah
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2703

مدیر عامل شاهین بوشهر: تمرینات شاهین به بوشهر منتقل می‌شود

خبرگزاری فارس: مدیر عامل شاهین بوشهر گفت: تمرینات شاهین نیز از عالی‌شهر به مرکز شهر بوشهر منتقل می‌شود تا شاهد حضور بیش از پیش هواداران در تمرینات شاهین باشیم.

خبرگزاری فارس: تمرینات شاهین به بوشهر منتقل می‌شود

به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، علی دادگر صبح امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه خبرهای تیم را در هفته‌های گذشته رصد کرده و از تمایل تماشاگران برای انتقال تمرینات به بوشهر خبر دارد، تصریح کرد: اهمیت دادن به تیم‌های پایه از برنامه‌های مهم در شاهین است که با جدیت آن را دنبال می‌کنیم.
وی بیان داشت: باید از وضعیت فعلی شاهین به‌منظور حضوری بهتر در لیگ برتر عبور کنیم و این امر با حمایت تمام مسئولان میسر است.
مدیر عامل شاهین بوشهر اظهار داشت:‌توجه به مسابقات آتی، شفافیت مالی و ساماندهی کانون هواداران نیز از دیگر برنامه‌های ماست.
 دادگر با بیان اینکه 60 برنامه کلی برای موفقیت شاهین تدوین کردیم، گفت: طراحی ساختار باشگاه انجام شده و باید از نیروهای انسانی به نحوی مطلوب استفاده کنیم.
وی بیان کرد: اگر اجماع کلی و وفاق عمومی حاکم باشد این توان را دارم که از تمامی سهامداران اصلی باشگاه در جای خود استفاده کنم .
دادگر گفت: تلاش می‌کنم تا حواشی اطراف تیم را کمک کرده تا برنامه‌های تدوین شده را اجرایی کنیم.
گفتنی است شب گذشته علی دادگر به عنوان مدیر عامل و فیروز کریمی به عنوان سرمربی جدید شاهین بوشهر معرفی شدند.
حمید درخشان سرمربی ساق شاهین بوشهر نیز بنا به دلایل شخصی با توافق با مسئولان باشگاه از شاهین جدا شد و هیئت مدیره شاهین نیز فیروز کریمی را به عنوان سرمربی جدید شاهین معرفی کرد.

جمعه 15 مهر 1390  8:35 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها