خبرگزاری فارس: مدیر عامل شاهین بوشهر گفت: تمرینات شاهین نیز از عالیشهر به مرکز شهر بوشهر منتقل میشود تا شاهد حضور بیش از پیش هواداران در تمرینات شاهین باشیم.
به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، علی دادگر صبح امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه خبرهای تیم را در هفتههای گذشته رصد کرده و از تمایل تماشاگران برای انتقال تمرینات به بوشهر خبر دارد، تصریح کرد: اهمیت دادن به تیمهای پایه از برنامههای مهم در شاهین است که با جدیت آن را دنبال میکنیم.
وی بیان داشت: باید از وضعیت فعلی شاهین بهمنظور حضوری بهتر در لیگ برتر عبور کنیم و این امر با حمایت تمام مسئولان میسر است.
مدیر عامل شاهین بوشهر اظهار داشت:توجه به مسابقات آتی، شفافیت مالی و ساماندهی کانون هواداران نیز از دیگر برنامههای ماست.
دادگر با بیان اینکه 60 برنامه کلی برای موفقیت شاهین تدوین کردیم، گفت: طراحی ساختار باشگاه انجام شده و باید از نیروهای انسانی به نحوی مطلوب استفاده کنیم.
وی بیان کرد: اگر اجماع کلی و وفاق عمومی حاکم باشد این توان را دارم که از تمامی سهامداران اصلی باشگاه در جای خود استفاده کنم .
دادگر گفت: تلاش میکنم تا حواشی اطراف تیم را کمک کرده تا برنامههای تدوین شده را اجرایی کنیم.
گفتنی است شب گذشته علی دادگر به عنوان مدیر عامل و فیروز کریمی به عنوان سرمربی جدید شاهین بوشهر معرفی شدند.
حمید درخشان سرمربی ساق شاهین بوشهر نیز بنا به دلایل شخصی با توافق با مسئولان باشگاه از شاهین جدا شد و هیئت مدیره شاهین نیز فیروز کریمی را به عنوان سرمربی جدید شاهین معرفی کرد.