0

معاون دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری: سالانه 300 هزار صندلی کارشناسی دانشگاه‌ها خالی است

 
haj_ghodrat_allah
haj_ghodrat_allah
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : اسفند 1387 
تعداد پست ها : 2703
محل سکونت : اصفهان

معاون دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری: سالانه 300 هزار صندلی کارشناسی دانشگاه‌ها خالی است

خبرگزاری فارس: معاون دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: هر ساله حدود 300 هزار صندلی در مقطع کارشناسی در دانشگاه‌های کشور، خالی است.

خبرگزاری فارس: سالانه 300 هزار صندلی کارشناسی دانشگاه‌ها خالی است

 به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، محمود ملاباشی ‌در جمع اساتید و رؤسای دانشگاه‌های استان همدان، با بیان اینکه هر ساله حدود 300 هزار صندلی در مقطع کارشناسی در دانشگاه‌های کشور خالی است، اظهار کرد: دانشگاه بوعلی‌سینای همدان از تعداد 9 دانشجوی مقطع دکترا در مدت سه سال به آمار 200 نفر دانشجو در این مقطع رسیده است که رشدی مهم و شایان توجه است.
وی اضافه کرد: اگر چه برخی ناراحت کیفیت دانشگاه‌ها هستند اما باید بیان شود که اساتید دانشگاه‌های ما از حد نصاب گامی کمتر از کیفیت نگذاشته‌اند.
معاون دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اتحاد بین رؤسای دانشگاه‌های استان همدان، گفت: بین اجرای قوانین دانشگاه‌های دولتی و غیردولتی تفاوتی وجود ندارد و این اتحاد بسیار خوب است چرا که باید پذیرفت که 85 درصد از بار کاری دانشگاه بر دوش بخش خصوصی است.
معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و نماینده تام الاختیار وزیر به مناسبت دور چهارم سفرهای استانی نیز بیان کرد: با تحولاتی که در دانشگاه بوعلی سینا به عنوان دانشگاه منتخب و مادر استان همدان ایجاد شده، دانشگاهی افتخار آفرین در سطح کشور است.
احمد اکبری با بیان اینکه همه ما خانواده وزارت علوم هستیم و باید دست به دست هم بدهیم، افزود: در راستای ارتقای وزارتخانه همه ما باید همگام و همسو شویم.
وی گفت: افتخار ما بر این است که 4 میلیون و 200 هزار دانشجو در سطح کشور داریم که با وجود همه مشکلات در مقاطع دکترا و ارشد با یکدیگر برای فائق آمدن به مشکلات همگام شده‌اند.
معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: سخت‌ترین و مهم‌ترین طرحی که اخیراً داشتیم طرح هدفمندسازی یارانه‌ها و تحول اقتصادی بود که با موفقیت پشت سر گذاشته شد و اینکه در حال حاضر که دولت برای هر نفر مبلغ 45 هزار تومان به حساب می‌ریزد بسیار هماهنگ است و بر این اساس ما نیز در دانشگاه‌ها و وزارتخانه باید همه دست به دست هم دهیم تا طرح‌ها اجرایی شود.
وی اذعان کرد: همه ما امانتداران بهترین سرمایه‌های ارزی کشور یعنی دانشجویان هستیم و باید در راستای متبلور کردن بالندگی، پویایی کارآفرینی، ارتقای اعتماد به نفس و صبر و حوصله دانشجویان همت گماریم.
محمدعلی زلفی‌گل، رئیس دانشگاه بوعلی سینا نیز با بیان اینکه حضور دو معاون وزیر علوم در بین اساتید دانشگاه‌های استان مایه مباهات است، گفت: چهار دانشگاه وابسته به وزارت علوم در همدان تأسیس شده و دانشگاه ملایر هم شانه به شانه دانشگاه بوعلی همدان فعال است.
مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه بوعلی‌سینا نیز بیان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی دانشگاه‌ها را صف نخست جهاد دانسته و پیشرفت‌های علمی را نیز مقابله با دشمن می‌دانست که از این مهم استنباط می‌شود هدف دشمن مراکز دانشگاهی و علمی است.
حجت‌الاسلام مصطفی رستمی افزود: ما باید در دو حوزه دین و علم در دانشگاه‌ها پیشرفت داشته باشیم اگر چه بخش علمی در حال حاضر فعال است و بخش دینی باید فعال شده و جایگاه دین در دانشگاه‌ها نیز باید تعریف شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: با همکاری دانشگاه‌های استان طرح ضیافت اساتید را در ماه رمضان امسال برگزار کردیم که استان همدان در این طرح در کشور برتر شد و این موفقیت به دلیل همت رؤسای دانشگاه‌های همدان حاصل شد.

جمعه 15 مهر 1390  4:42 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها