خبرگزاری فارس: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام گفت: هشدارهای صریح، قاطع و روشن مقام معظم رهبری در خصوص اختلاس اخیر و فساد در نظام بانکی حجت را بر همه تمام کرد و راه را بر هرگونه تسامح با پدیده فساد اقتصادی را بسته است.
به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، حجت الاسلام و المسلمین محمدنقی لطفی ظهر امروز در خطبههای این هفته نماز جمعه شهر ایلام اظهار داشت: 10 سال پیش مقام معظم رهبری در فرمان هشت مادهای تصریح کردند اگر دست مفسدان و سوء استفاده کنندگان از امکانات حکومتی قطع نشود و اگر امتیازطلبان و زیادهخواهان پرمدعا و انحصارطلب طرد نشود، سرمایهگذاران، تولیدکنندگان و ... همه احساس ناامنی و ناامیدی میکنند.
وی ادامه داد: اگر مسئولان و کارگزاران به این فرمان هوشمندانه و بدون ابهام و اجمال عمل میکردند یقینا امروز چنین اتفاق ناگوار و فاجعهآمیزی در سیستم بانکی کشور رخ نمیداد.
امام جمعه ایلام اضافه کرد: با توجه به این نکته که امسال را رهبر انقلاب سال جهاد اقتصادی اعلام فرمودند و کشور ما تشنه فعالیت اقتصادی و ایجاد اشتغال برای جوانان است انتظار میرفت دولت برای تحقق این شعار که اساسیترین و ضروریترین نیاز جامعه است برای مبارزه با فساد پیشگامتر از دیگران وارد میدان میشود.
لطفی تصریح کرد: خشکانیدن ریشه فساد مالی و اقتصادی مستلزم اقدام همه جانبه قوای سهگانه مخصوصاً دو قوه مجریه و قضاییه است.
نماینده ولی فقیه در استان ایلام گفت: قطعا مبارزه با مفاسد اقتصادی در تشکیلات دولتی و همچنین پیشگیری از بروز فساد اقتصادی اهمیت بیشتری دارد.
وی ادامه داد: برای جلوگیری از این چنین اختلاسهای شرمآور باید همه در دستگاههای دولتی نظارت کامل وجود داشته باشد.
امام جمعه ایلام اضافه کرد: در عرصه مبارزه با مفاسد اقتصادی نباید هیچ تبعیضی مشاهده شود و هیچ کس در هیچ نهاد و دستگاهی نباید استثنا شود.
خطیب جمعه ایلام در بخش دیگری از سخنانش به میلاد مسعود ثامنالحجج حضرت امام رضا (ع) اشاره کرد و گفت: امام رضا (ع) دارای لقبها و کنیههای فراوانی است.
وی ابوالحسن را یکی از کنیههای امام رضا (ع) معرفی کرد و ادامه داد: صابر، زکی، ولی، فاضل، صدیق، سراج الله، نوالمهدی و رضا را از القاب امام رضا (ع) است.
نماینده ولی فقیه در استان ایلام همچنین در تذکری اعلام کرد: در برخی محافل اعلام شده که بنده از فلان کاندیدای مجلس شورای اسلامی حمایت میکنم.
این مسئول اذعان داشت: بنده ضمن رد این چنین ادعاهایی در این تریبون اعلام میکنم سخنان طرح شده کذب بوده و تنها مردم را برای حضور پرشور در انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی دعوت میکنم.