خبرگزاری فارس: عضو هیئت امنای ساخت حسینه قمیها در کربلا گفت: غیر از اهل بیت پیامبر(ص) هیچ وسیلهای نیست که انسان را از خطرات حفظ کند.
به گزارش خبرگزاری فارس از قم، حجتالاسلام والمسلمین سیدمحمد آلطاها امروز در مراسم آغاز تجدید بنای حسینه و زائرسرای قمیها در کربلا که با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی در تکیه حاج سیدحسن قم برگزار شد در سخنانی گفت: نسل بشر در مقابل قیام امام حسین(ع) در حیرت هستند.
وی خاطرنشان کرد: حضرت سیدالشهدا در راه رضای خداوند از همه چیز خود صرف نظر کرد تا دین و آیین باقی بماند.
عضو هیئت امنای ساخت حسینه و زائرسرای قمیها در کربلا با اشاره به اهداف قیام امام حسین(ع) ابراز داشت: آن حضرت فرمودند که من برای احیای دین جدم قیام کردم، یعنی حضرت سیدالشهدا میخواست زحمات پیامبر(ص) از بین نرود و قرآن برای مردم باقی بماند.
وی با اشاره به حدیثی اظهار داشت: به پیشانی تمام عوالم نوشته است حسین چراغ هدایت و کشتی نجات است و همانطور که کار چراغ نورافشانی و نشان دادن راه است حضرت سیدالشهدا نیز راه صحیح را به مردم نشان میدهد.
آلطاها با اشاره به اینکه پیامبر(ص) وسیله روشنایی در دوران جاهلیت بود، یادآور شد: امام حسین(ع) نیز در دوران جاهلیت دوم به عنوان چراغ راه را از بیراهه نشان داد و گرنه بنیامیه اساس دین را از بین برده بود زیرا هدف آنها هدفی جز این نداشتند.
وی با بیان اینکه حضرت محمد(ص) میفرماید، مثل اهل بیت(ع) من مثل کشتی نوح است، خاطرنشان کرد: هر کس بر این کشتی سوار شد به ساحل نجات خواهد رسید و هر کس از آن تخلف کرد نابود خواهد شد ولو اینکه پسر نوح باشد.
عضو هیئت امنای جدید ساخت حسینه و زائر سرای قمیها در کربلا و تنها بازمانده هیئت امنای گذشته این حسینه به تشریح این حدیث پیامبر(ص) پرداخت و گفت: غیر از اهل بیت پیامبر(ص) هیچ وسیلهای نیست که انسان را از خطر حفظ کند.