خبرگزاری فارس: نرمافزار "همراه با غریب طوس" از سوی موسسه نرمافزاری گنجینه سعادت تولید شده و در نمایشگاه کریمه اهل بیت(ع) عرضه شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از ستاد خبری پنجمین جشنواره ملی فرهنگی و هنری کریمه اهل بیت(س)، این نرمافزار گوشی همراه ویژه امام رضا(ع) است که با امکانات ویژهای از سوی موسسه نرم افزاری گنجینه سعادت تولید شده است.
نرمافزار همراه با غریب طوس متشکل از بخشهای مختلفی مانند کتابخانه، مقالات، داستان، احادیث و نگارخانه و معجزات است.
متن 12 کتاب هدایتگران نور، یا ضامن آهو، عشق هشتم، امام رضا(ع) در رزمگاه ادیان، ولایت مهر امام رضا(ع) و هشتمین سفیر رستگاری در بخش کتابخانه ارائه شده است.
همچنین متن 40 مقاله درباره امام رضا(ع)، 70 داستان ویژه آن حضرت و دهها حدیث و روایت از ثامن الائمه(ع) در این نرمافزار قرار داده شده است.
کلیپ، فیلم، عکس، سرود و مدیحه در وصف امام رضا(ع) و نیز امام رضا(ع) در کلام اهل سنت، ثواب زیارت و آداب زیارت از دیگر بخشهای این نرمافزار است.
امکان جستوجوی پیشرفته، ارسال متن انتخابی از طریق پیامک، بلوتوث و ایمیل، ارسال اماماس، رنگی کردن نکات مهم و نشانهگذاری، دفترچه یادداشت، چرخش متن، دفترچه تلفن شخصی، تقویم شخصی قمری و شمسی و میلادی، رخدادهای روزانه(شمسی)، امکان تغییر فونت و زمینه، مدت زمان مطالعه از جمله امکانات نرم افزار همراه با غریب طوس است.
نرمافزار همراه با غریب طوس قابلیت نصب با انواع گوشی مانند نوکیا، سونی اریکسون و سامسونگ را دارد.