0

چگونی استفاده از پک تمام درایور های دانلود شده بر روی سیستم؟

royal_hb
royal_hb
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2

چگونی استفاده از پک تمام درایور های دانلود شده بر روی سیستم؟

سلام

چند روز پیش یه بسته از اینترنت دانلود کردم که نوشته بود دانلود تمام درایورهای سخت افزاری برای ویندوزهای اکسپی سون و ویستا  که حجمشم حدود 1.73 گیگابایت بود ولی بعد از دانلود نتونستم نصبش کنم .

قبل از دانلود فک میکردم این یه ایمیجه که باید تو دی وی دی رایت بشه و به عنوان یه راه انداز سخت افزاری بصورت مادر ازش استفاده کرد ولی اون یه ایمیج نبود و پوشه های زیر توش هستش و من نمیدونم چطوری میشه ازونا استفاده کرد ؟؟!!

windows_2000-xp-2003_(x86)

و

windows_vista-7_(x86)_driverpacks

تو هرکدومشونم یه فایل خود اجرای زیپ و کلی فایل با پسوند 7z با اسم درایورها موجود هست.

چطور میشه از این فایلها برای نصب درایور های ویندوز و بروز رسانیشون استفاده کرد؟؟(آموزش!!)

یک شنبه 10 مهر 1390  8:48 PM
تشکرات از این پست
voiceofrain
hashemsarhadi
hashemsarhadi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 205

پاسخ به:چگونی استفاده از پک تمام درایور های دانلود شده بر روی سیستم؟

سلام

شما ميتونيد براي نصب اين درايور ها مسير زير رو بسته به ويندوزي كه نصب داريد بريد: در xp

بر روي my computerكليك راست كرده و گزينه manage را انتخاب كنيدسپس از پنجره باز شده بر روي گزينه device managerكليك كرده تا تمامي مشخصات درايورهايي كه نصب شده و نصب نشده را نشان دهد سپس بر روي يكي از درايورهايي كه نصب نيست كليك راست كرده گزينه ي updateرا انتخاب كنيد سپس مسير فايلهايي را كه دانلود كرده ايد از آنجا انتخاب نماييد تا درايور مورد نظر به صورت دستي نصب گردد. اگر نصب نشد فايلهايتان را از حالت فشرده خارج نماييد سپس اين كار را مجددا انجام دهيد

به بهار دل ها یه سر بزنید...

بهـــار دل هـــا

پنج شنبه 1 دی 1390  2:10 PM
تشکرات از این پست
royal_hb
royal_hb
royal_hb
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2

خیلی ازتون ممنونم به خاطر جواب بعد از سه ماه شما اولین کسی هستید که به سوال من جواب دادپاسخ به:چگونی استفاده از پک تمام درایور های دانلود شده بر روی سیستم؟ 

جمعه 2 دی 1390  1:09 PM
تشکرات از این پست
voiceofrain
voiceofrain
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2005

نقل قول royal_hb

سلام

چند روز پیش یه بسته از اینترنت دانلود کردم که نوشته بود دانلود تمام درایورهای سخت افزاری برای ویندوزهای اکسپی سون و ویستا  که حجمشم حدود 1.73 گیگابایت بود ولی بعد از دانلود نتونستم نصبش کنم .

قبل از دانلود فک میکردم این یه ایمیجه که باید تو دی وی دی رایت بشه و به عنوان یه راه انداز سخت افزاری بصورت مادر ازش استفاده کرد ولی اون یه ایمیج نبود و پوشه های زیر توش هستش و من نمیدونم چطوری میشه ازونا استفاده کرد ؟؟!!

و

تو هرکدومشونم یه فایل خود اجرای زیپ و کلی فایل با پسوند 7z با اسم درایورها موجود هست.

چطور میشه از این فایلها برای نصب درایور های ویندوز و بروز رسانیشون استفاده کرد؟؟(آموزش!!)

دوست عزیز سلام

به شما پیشنهاد می کنیم نرم افزار کامل و بروز ذیل را از سرور قدرتمند راسخون دانلود و استفاده نمائید

نصب خودکار درایور ویندوز های مختلف با DriverPack Solution 13.0 R314 Final Support Driver Windows 8 x86/x64

همچنین می توانید از نرم افزار ذیل استفاده نمائید

مجموعه کامل درایورهای مختلف با MCS Drivers Disk 10.0.47.673 x86/x64

موفق باشید

بـازم با گریه خوابم برد       بـازم خواب تــــو را دیدم

دوباره....

چقدر غمگینم و تنـــها  چقدر می خوام که باز بـارون بباره

بزن بــارون  ببار آروم  بروی پلکای خسته ام

بزن بــارون تو می دونی هنوزم یاد اون هستم

دوشنبه 26 فروردین 1392  3:41 PM
تشکرات از این پست
hamyar
hamyar
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 48

نقل قول royal_hb

سلام

و

با سلام

دوست عزیز

به طور قطع برنامه ای که شما دانلود کردید یک نصاب دارد از طریق نصاب برنامه اقدام کنید چون برنامه های نصب این پک ها با استفاده از 7زیپ یا فشرده سازهای دیگر و از طریق اکسترک کردن تحت کنترل این برنامه اقدام به نصب می کنند

در پوشه دنبال برنامه بگردید که یا نوشته   SETUP یا اسم برنامه دانلودی روش هستش و حتما اولین برنامه Exe داخل پوشه است و برنامه های جانبی مثل 7zip در پوشه ای دیگر این برنامه ها با بررسی ویندوز و سخت افزار آخرین درایوهای موجود رو که دارید براتون نصب می کنند

موفق باشید

به نام خداوند بخشنده مهربان

روزی شما هم خواهید توانست به قله های بزرگ علم و فناوری  و هر چی که عشقته دست پیدا کنی فقط از الان براش تلاش کن پاشو ...پاشو دیگه .... با تو ام....تا وقتی اینجا نشستی انتظار پیشرفت نداشته باش.

یادمون باشه دروغ از زمان قدیم در ایران گناه بزرگی بود اسلام که اومد چند قبضه دروغ رو گناه کبیره کرد ولی نمیدونم چرا مردم امروز دروغ گفتن براشون شده ثواب ، یکی بیاد بده به من جواب.

به زودی در این محل نصب خواهد شد ... mail

http://6019.ir

پنج شنبه 3 مرداد 1392  1:59 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها