0

نماینده ولی فقیه در سپاه در همایش بصیرت و جهاد علمی: دولت اصلاحات 400 هجمه به دین وارد کرد

 
haj_ghodrat_allah
haj_ghodrat_allah
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : اسفند 1387 
تعداد پست ها : 2703
محل سکونت : اصفهان

نماینده ولی فقیه در سپاه در همایش بصیرت و جهاد علمی: دولت اصلاحات 400 هجمه به دین وارد کرد

خبرگزاری فارس: نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران گفت: در ‌تحقیقاتی که از جانب یکی از واحدهای سازمان تبلیغات اسلامی‌ صورت گرفتمشخص شد بیش از 400 مورد هجمه به دین از جانب اصلاح‌طلبان وارد شده است.‌

خبرگزاری فارس: دولت اصلاحات 400 هجمه به دین وارد کرد

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین علی سعیدی در همایش بصیرت و جهاد علمی که به همت سازمان بسیج اساتید استان قم برگزار شده بود، تفکر اصلاح‌طلبان را تفکری غیر از اندیشه امام خمینی(ره) دانست و اظهار کرد: تفکر اصلاح‌طلبان از جمله تفکراتی بود که به مقابله با تفکر امام خمینی(ره) برخاست.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت کار امام خمینی(ره) در به ‌ثمر رساندن تلاش‌های 1400 ساله علما و بزرگان دین در اثبات صلاحیت مدیریت جامعه توسط دین افزود: نهضت آزادی نخستین تفکری بود که به مبارزه با تفکر امام خمینی(ره) آمد و تلاش کرد به گفتمان امام خمینی(ره) لطمه بزند.
نماینده ولی فقیه در سپاه در ادامه بیان کرد: پس از نهضت آزادی، تفکراتی همچون تفکر بنی‌صدر و منتظری به‌وجود آمد که برای مقابله با تفکر حضرت امام خمینی(ره) طراحی شده بود.
وی با بیان اینکه تفکر اصلاحات با گفتمان و تفکر امام خمینی(ره) منافات دارد، گفت: در زمان ریاست جمهوری خاتمی تحقیقاتی از جانب یکی از واحدهای سازمان تبلیغات اسلامی در بدنه تفکر و اندیشه مدیریتی اصلاحات صورت گرفت که در آن تحقیقات بیش از 400 مورد هجمه به دین از جانب اصلاح‌طلبان مشخص شد.
سعیدی در ادامه با اشاره به نقشه‌ها و افکار شوم دشمن در مورد نظام مقدس جمهوری اسلامی، متذکر شد: اگر شخص رهبری و عنایات خداوند متعال نبود، استخوان‌های نظام هم تاکنون پوسیده بود.
وی در ادامه با اشاره به هوشیاری مردم نسبت به نقشه‌های دشمنان نظام افزود: مردم با شناخت ماهیت اصلاح‌طلبان، سعی در تغییر سیستم مدیریتی کشور کردند تا کشور به اصولگرایان که دنباله‌رو گفتمان امام خمینی (ره) بودند، سپرده شود.
نماینده ولی فقیه در سپاه عنوان کرد: مردم با انتخاب اصولگرایان در انتخابات شوراها و بعد از آن مجلس و در نهایت انتخابات ریاست جمهوری، مدیریت کشور را به اصولگرایان یا همان پیروان خط امام خمینی (ره) سپردند.
وی در خاتمه اظهار کرد: اصولگرایان در یک دوره‌ ‌مدیریتی 20 ساله، می‌توانند گفتمان امام را نهادینه و عملی کنند، چرا که این گفتمان به پیروی از امام خمینی (ره) پیرو گفتمان نبوی ـ علوی است.

جمعه 8 مهر 1390  3:10 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها