خبرگزاری فارس: مدیر مرکز قرآن و عترت حوزههای علمیه از تجهیز تمام مدارس علمیه استان قم به واحد قرآن و عترت در سال گذشته خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از قم، حجتالاسلام مصطفی حسینی پیش از ظهر امروز در گردهمایی بزرگ حافظان قرآن و نهجالبلاغه که در شبستان نجمه خاتون حرم حضرت معصومه(س) برگزار شد، با اشاره به آزمون سراسری حفظ قرآن و نهجالبلاغه اظهار کرد: این آزمون مصوب سال 73 شورای عالی حوزههای علمیه است.
وی با اشاره به مطالبه مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآن در کشور گفت: مقام معظم در بخشی دیگر از فرمایشات خود فرمودند که حفظ نکردن قرآن در حوزه نقیصه بزرگی است.
مدیر مرکز قرآن و عترت حوزههای علمیه خاطرنشان کرد: امیدوارم جمع حافظان قرآن و نهجالبلاغه همتی در زمینه تربیت حافظان قرآنی داشته باشند.
وی با اشاره به موسسات قرآنی فعال در حوزه بیان کرد: جامعةالقرآن، موسسه دارالقرآن امام حسین(ع) و موسسه قرآن و نهجالبلاغه از موسسات فعال حوزه بوده و گلایهای در زمینه مشکلات تدریس حفظ قرآن را مطرح کردند.
حسینی خاطرنشان کرد: با شکلگیری مرکز قرآن و عترت حوزههای علمیه دو سال دورههای تربیت مربی حفظ قرآن را در دوره تابستانی برگزار میشود.
وی با اشاره به راهاندازی مرکز قرآن و حدیث حرم حضرت معصومه(س) بیان کرد: اکنون 2 هزار قرآنآموز در این مرکز مشغول دریافت آموزشها هستند.
مدیر مرکز قرآن و عترت حوزههای علمیه عنوان کرد: چهار اداره در زمینه امور کودکان، نوجوانان، جوانان در مرکز قرآن و حدیث حرم حضرت معصومه(س) فعال است که فعالیتهای مختلفی در زمینه آموزش و ترویج قرآن و حدیث ارائه میکند.
وی با اشاره به طرح ملی انس با ثقلین گفت: این طرح با همکاری حوزه و آستانه مقدسه حضرت معصومه(س) و به منظور ساماندهی مطالعه قرآن، نهجالبلاغه و صحیفه سجادیه اجرا میشود.
حسینی خاطرنشان کرد: سال گذشته همه مدارس استان قم به واحد قرآن و عترت مجهز شدند و در 26 استان دفتر قرآن و عترت راهاندازی شد.
وی یادآور شد: چشمانداز امسال دفاتر قرآن و عترت در استانها این است که همه مدارس علمیه را به واحد قرآن و عترت مجهز کنند تا برنامههای آموزشی و ترویجی در قالب مسابقات، محافل و سیر مطالعاتی را برای طلاب برگزار کنند.