خبرگزاری فارس: نویسنده قرآن با دو خط گفت: به نیت 14 معصوم قصد دارم که نسبت به کتاب 14 قرآن خطی اقدام کنم.
به گزارش خبرگزاری فارس از قم، سیداصغر موسویان ظهر امروز در حاشیه اهدای قرآنی با شرایط و ویژگیهای خاص که خود نسبت به کتابت آن اقدام کرده بود، در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: این اثر نهمین کاری است که کتابت آن را دنبال کرده و خدا را شاکرم که توانستم کار کتاب این قرآن را به اتمام برسانم.
وی تصریح کرد: از 18 سالگی کار کتاب قرآن را آغاز کردهام و به نیت 14 معصوم قصد دارم که 14 قرآن را به رشته تحریر درآورم.
این خوشنویس با اشاره به اینکه نسبت به برپایی نمایشگاههای مختلف اقدام کرده است، عنوان کرد: قرآنهای کتابت شده به چهار خط ثلت، نسخ، نستعلیق و شکسته نستعلیق است و در کتابت آنها از قلم، خودکار و تکهای فلز استفاده شده است.
وی با اشاره به اینکه پنج جلد از قرآنهای کتابت شده را خدمت مقام معظم رهبری و یک جلد را به حرم حضرت معصومه(س) اهدا کرده است، در خصوص ویژگیهای قرآن اهدایی به آیتالله سیستانی عنوان کرد: صفحات این قرآن به ابعاد 42*30 سانتیمتر است.
موسویان تصریح کرد: کتابت این قرآن به وسیله تکهای از فلز انجام شده و کتابت به این وسیله دارای دشواریهای خاص خود است.
وی اضافه کرد: این مصحف شریف به دو خط مجزا، یک خط نستعلیق و دیگری ترکیبی از ثلث و نسخ به رشته تحریر درآمده است.
وی با اشاره به اینکه صفحات این قرآن 595 صفحه و هر صفحه مشتمل بر 24 سطح است، گفت: در کتابت این قرآن از رنگهای مشکی، آبی، سبز و قرمز استفاده شده است.
این هنرمند خوشنویس خاطرنشان کرد: کار کتاب این قرآن دو سال به طول انجامیده و در هر روز شش تا هشت ساعت زمان برده است.
وی گفت: این قرآن کریم به تایید برخی از مراجع تقلید رسیده و ایشان نیز در صفحه آن مرقومهای را یادداشت کردهاند و امروز با حضور در دفتر آیتالله سیستانی در قم قصد دارم که این قرآن را تقدیم ایشان کنم.
انتهای پیام/ج