با حضور وزير كشور و جمعي از مسئولان، مركز كنترل تصوير ترافيك شهرداري قزوين به بهره برداري رسيد.
به گزارش ايرنا، در اين مراسم با حضور «مصطفي محمدنجار» وزير كشور، نماينده ولي فقيه و امام جمعه قزوين، استاندار، نمايندگان مجلس شوراي اسلامي استان، شهردار و اعضاي شوراي اسلامي شهر مركز كنترل ترافيك شهرداري قزوين افتتاح شد.
معاون حمل و نقل و ترافيك شهرداري قزوين در حاشيه اين مراسم در گفت وگو با ايرنا با بيان اينكه اين مركز، ششمين مركز كنترل ترافيك كشور محسوب مي شود؛ گفت: اين مركز با هدف مديريت نظارت تصويري بر كنترل و پايش ترافيك شهر قزوين با نصب 40 دستگاه دوربين در 26 تقاطع و ميدان حساس شهر قزوين ساخته شده است.
«محمدمهدي همداني» افزود: مركز كنترل ترافيك شهرداري قزوين با 30ميليارد ريال اعتبار شهرداري در مدت 9 ماه ساخته شده و امكان توسعه و گسترش از طريق افزايش دوربين ها در برنامه ريزي بلندمدت در سيستم سخت افزاري و نرم افزاري آن پيش بيني شده است.
گفتني است؛ وزير كشور براي افتتاح چند پروژه عمراني به استان قزوين سفر كرده است.