سوپ ژولین
هویج : ۵۰۰ گرم توت : ۲ عدد شلغم : ۵۰۰ گرم کلم : قدری جعفری ساطوری شده : قدری کرفس خرد شده : ۱ عدد پیاز : ۱ عدد کاهو : ۱ عدد کره : ۱ قاشق سوپخوری نخود فرنگی : قدری تره فرنگی و هویج و شلغم و کرفس و پیاز را خرد کرده نصف قاشق چایخوری نمک و شکر روی آن بپاشید. سپس کره را در دیگ ریخته مخلوط فوق را در آن بریزید و هم بزنید تا کمی سرخ بشود. همین که مختصری سرخ کردید. آب و قلم گاو را ریخته بگذارید یکساعت و نیم بجوشد. سپس کاهو را خرد کرده به همراه نخود فرنگی در سوپ بریزید و بگذارید یکساعت دیگر بجوشد و جعفری را در زمان کشیدن سوپ بروی آن بریزید .