سوپ سرد هندی
پیاز : ۲ عدد کری پاودر : ۱ قاشق مربا خوری نارگیل : قدری آب مرغ : ۵ فنجان گوجه فرنگی : ۲ عدد کره : ۱ قاشق سوپخوری آرد سفید : ۱ قاشق سوپخوری سیب : ۱ عدد سیر : ۱ عدد خامه : ۱ فنجان لیمو ترش : ۱ عدد پیاز را خرد کرده در کره سرخش کنید. سپس سیر و کری پاودر و آرد به آن افزوده آن را چند دقیقه بپزید . آب گوشت مرغ را به آن اپافه کرده سیب و گوجه فرنگی و نارگیل و لیمو ترش در آن بریزید و سرش را بپوشانید روی آتش ملایم بپزید. سپس آن را صاف کرده بگذارید سرد بشود. قدری خامه شیرین هم رویش بریزید .